To moze sie poradze czy skorzystac z okazji i nabyc wlasnie gdn 25/80/1 czy lepiej zainwestowac w tesle arn 226?? chodzi mi glownie o to ze tonsil ma piankowe zawieszenie ktore jak wiadomo mocne nie jest, ile wytrzymuje takie zawieszenie ??
Pozdrawiam!!!
No niestety wrazen nie opisze predko bo glosnik swoje przelezy z powodu braku gotowki na wiertarke a stara juz sie nie nada po powierceniu 2 podlogowek wkret co 100mm ona je poskrecala a najbardziej to dostala podczas budowy horna i juz nie dziala :cry:
A glosnik kupuje bo jest okazja no chyba ze sie zapre to porzyczyloby sie wiertare ale nic nie obiecuje.
Pozdrawiam!!!
Rozmawiałęm dziś z ludźmi z protonsilu i dowiedziałem się że to co wystawiają na allegro to albo jakieś pojedynczy sztuki które ktoś kiedyś u nich zamówił i nie odebrał, albo jakieś 2-3 letnie leżaki magazynowe. Więc nie są to głośniki skłądane na kolanie przez kogoś tam, a jak najbardziej oryginały :)
Cena jest niska bo tak jak w wypadku 25 80 1 4R nie ma do tego kart katalogowych.
Jak zobaczyłem ta aukcję to krew mnie zalała, musiałem dać 120zł za sztukę 25/80/8ohm a tutaj połowa ceny... nie mogli tej aukcji wystawić 4 miesiące wcześniej :P
ale na aukcji podaja link do jakiejs karty katalogowej tyle ze glosnika 8 om
A to sie dobrze sklada bo bedzie okazja do przetestowania jiga ktorego buduje :mrgreen:
Chociaz wolalbym zeby byly jakies parametry do tego no ale coz
Pozdrawiam!!!
Bo do TS'ów nie trzeba komory bez echowej, albo conajmniej odpowiednio przygotowanego pokoju jak przy ściąganiu charki :) Chodź nie powiem, charka też by sie przydała bo ten gdn'ik to wdzięczny obiekt do budowy fajnego 3-waya
Skomentuj