Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tasior, :shock: jak ja dawno ciebie nie widzialem...
    Zamieszczone przez Tasior
    tylko na allegro u protonsila widze 4 ohmowe...
    i razem z glosnikiem dostaniesz karte katalogowa

Skomentuj

To moze sie poradze czy skorzystac z okazji i nabyc wlasnie gdn 25/80/1 czy lepiej zainwestowac w tesle arn 226?? chodzi mi glownie o to ze tonsil ma piankowe zawieszenie ktore jak wiadomo mocne nie jest, ile wytrzymuje takie zawieszenie ??
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

pare lat, z 6-8 ;]
        ARN226 raczej tyle nie wytrzyma i to wcale nie z powodu zawieszenia górnego :)

Skomentuj

aha no to rozwiales moje watpliwosci raczej go biore dzieki :wink:
          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Jak już bedziesz miał to opisz wrażenia bo mnie też interesuje ta wersja 4 ohm :)

Skomentuj

No niestety wrazen nie opisze predko bo glosnik swoje przelezy z powodu braku gotowki na wiertarke a stara juz sie nie nada po powierceniu 2 podlogowek wkret co 100mm ona je poskrecala a najbardziej to dostala podczas budowy horna i juz nie dziala :cry:
              A glosnik kupuje bo jest okazja no chyba ze sie zapre to porzyczyloby sie wiertare ale nic nie obiecuje.
              Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Rozmawiałęm dziś z ludźmi z protonsilu i dowiedziałem się że to co wystawiają na allegro to albo jakieś pojedynczy sztuki które ktoś kiedyś u nich zamówił i nie odebrał, albo jakieś 2-3 letnie leżaki magazynowe. Więc nie są to głośniki skłądane na kolanie przez kogoś tam, a jak najbardziej oryginały :)
                Cena jest niska bo tak jak w wypadku 25 80 1 4R nie ma do tego kart katalogowych.

Skomentuj

Jak zobaczyłem ta aukcję to krew mnie zalała, musiałem dać 120zł za sztukę 25/80/8ohm a tutaj połowa ceny... nie mogli tej aukcji wystawić 4 miesiące wcześniej :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    tak jak w wypadku 25 80 1 4R nie ma do tego kart katalogowych.
                    A wiec co bedzie trzeba to pomierzyc??
                    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

parametry t/s glosnika.

Skomentuj

ale na aukcji podaja link do jakiejs karty katalogowej tyle ze glosnika 8 om
                        A to sie dobrze sklada bo bedzie okazja do przetestowania jiga ktorego buduje :mrgreen:
                        Chociaz wolalbym zeby byly jakies parametry do tego no ale coz
                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

akurat z pomiarami TS niema az takich wielkich problemow jak z ch-ka :P

Skomentuj

Bo do TS'ów nie trzeba komory bez echowej, albo conajmniej odpowiednio przygotowanego pokoju jak przy ściąganiu charki :) Chodź nie powiem, charka też by sie przydała bo ten gdn'ik to wdzięczny obiekt do budowy fajnego 3-waya

Skomentuj

http://e-tonsil.pl/index.php?d=katalog&k_id=2

aleeee przecen

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item269019056_..._25cm_iii.html >>> opłaca się to kupić ??

Skomentuj

nie

Skomentuj

nie

Skomentuj

nie

Skomentuj

http://allegro.pl/item276129222_carp...ny_okazja.html

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item278025119_...s08_nowe_.html

Skomentuj

Czaruję...
                                          X