Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://www.allegro.pl/item1035284030...z_lampowy.html

Skomentuj

melisław, Patrząc na cenę i widzą wliczone w nią głośniki.....Myślę , że to szajs.

Zważywszy, że Manta nie jest dobrą firmą.... Hmmm nie mam pojęcia jak by to grało... :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez Żółwik
        melisław, Patrząc na cenę i widzą wliczone w nią głośniki.....Myślę , że to szajs.

Zważywszy, że Manta nie jest dobrą firmą.... Hmmm nie mam pojęcia jak by to grało... :neutral:
        do tego dochodzi to że wzmak to tylko hybryda a nie sam lampowiec... Stare manty po sporych przeróbkach były coś jeszcze warte, to mi już wygląda na poważny szajs...

Skomentuj

Nie na temat...
          Żółwik, też nie wiem jak to gra, ale z tego co pamiętam to swego czasu manta za te wzmacniacze lampowe zbierała dobre opinie,

Skomentuj

http://www.parts-express.com/pe/show...number=299-250

wychodzi 3 dychy za sztukę :) Ale plus przesyłka przez ocean plus cło i inne pierdoły więc mało opłacalne to jest. Wklejam jako ciekawostkę bardziej :)

Skomentuj

melisław, i tak sie oplaca

Skomentuj

Ale nie w samemu czy w dwie osoby... Jakby zrobił większą sciepę... Plus do tego małe neodymówki od daytona (Pawel S., te co ty chciałeś kiedyś sprawdzić...) i ładny budżetowy zestawik wychodzi

Skomentuj

tylko jak zawsze kasy brak :evil:

Skomentuj

robimy grupowe zamówienie? ile kosztuje przesyłka przez ocean?

Skomentuj

Nie opłaca się.

Przesyłka, cło i vat trzeba doliczyć i cena będzie taka sama jak w Polsce.

Panowie jeśli chcecie coś z vifa i peerlessa, dajce znać mogę mięc głośniki nieco tańsze niż w Polsce, ale podkreślam tylko jak będzie zamówienie od 10głośników albo więcej, przy mniejszym zamówieniu nie będę nikomu głowy zawracał. Również jak ktoś chce mogę taniej załatawić głośniki od Visatona.

Skomentuj

Gdzie mogę dostać Morela MTD29 ?

Skomentuj

Mam spalone, musiałbyś dokupić cewki i gra :) Napisz na PW z pewnością się dogadamy ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Shajen
                            QBA

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                              Zamieszczone przez Shajen
                              QBA
                              186.34PLN / sztk. :roll:

Skomentuj

Niestety taniej nie dostaniesz chyba nigdzie w kraju...

Skomentuj

Myślicie że to trochę dziwne,że te głośniki są za 150zł. Trochę tanio.
                                  http://www.allegro.pl/item1042363888...25tg30_04.html

Skomentuj

jamess8 widze ze je kupiles :razz: W aukcji pisze wyraznie w liczbie mnogiej. Jednak jak koles nie bedzie chcial za tyle sprzedac ich to Ci napisze ze padly podczas przesylki czy cos :wink:

Skomentuj

jamess8, wg mnie to tyle one sa warte

ja trafilem na duzo lepsza okazje (no dobra - cursor mi podeslal link) ale pochwale sie dopiero jak bede mial glosniki u siebie :twisted:

Skomentuj

Mnie też one nie zachwycają, ale raczej nie stracę na ich zakupie :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X