Wiedziałem, że szybko pójdzie :)
Napisz coś o nim potem.
Sent from my Milestone using Tapatalk
Napisz coś o nim potem.
Sent from my Milestone using Tapatalk
Ja nabyłem przedwczoraj drogą wymiany usług PCM2704 i myślałem coś na nim poskładać, ale jeśli twój projekt "niszczy" takiego PCMa, to chyba się zainteresuję. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Czy jest to poprawiona wersja daca z tematu "moda na dac w PC audio", czy inna, lepsza konstrukcja? Jaki jest mniej więcej koszt poskładania tego urządzenia? | ![]() |
Ja nabyłem przedwczoraj drogą wymiany usług PCM2704 i myślałem coś na nim poskładać, ale jeśli twój projekt "niszczy" takiego PCMa, to chyba się zainteresuję. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Czy jest to poprawiona wersja daca z tematu "moda na dac w PC audio", czy inna, lepsza konstrukcja? Jaki jest mniej więcej koszt poskładania tego urządzenia? | ![]() |
Zamieszczone przez Bebok
Zobacz posta
Ja nabyłem przedwczoraj drogą wymiany usług PCM2704 i myślałem coś na nim poskładać, ale jeśli twój projekt "niszczy" takiego PCMa, to chyba się zainteresuję. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Czy jest to poprawiona wersja daca z tematu "moda na dac w PC audio", czy inna, lepsza konstrukcja? Jaki jest mniej więcej koszt poskładania tego urządzenia?
Zamieszczone przez ZIG ZAK
Zobacz posta
Raven jaka cena plytki i mniej wiecej jaki koszt elementow ? Pozdrawiam.
| ![]() |
Skomentuj