Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wiedziałem, że szybko pójdzie :)
    Napisz coś o nim potem.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Skomentuj

Nie ma sprawy - zerknij do tematu o okazji na głośniki

---------- Post dodany o 19:47 ---------- Poprzedni post o 18:52 ----------

http://www.loudspeakershop.eu/glosni...01-p-2116.html

Może nie na allegro - ale loudspeakershop znowu zrobił kuszącą propozycje :) Głośniki grają przepiękną średnicą - dostępną dopiero w dużo droższych głośnikach. Niestety słychać niedomagania basu, ale na tylne do kina jak znalazł, lub do centrala. Chyba że ktoś pokusi się o korekcje battlestep.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
        Może nie na allegro - ale loudspeakershop znowu zrobił kuszącą propozycje Głośniki grają przepiękną średnicą - dostępną dopiero w dużo droższych głośnikach. Niestety słychać niedomagania basu, ale na tylne do kina jak znalazł, lub do centrala
        albo do 3 dróg
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie a co sądzicie o tym wzmacniaczu http://allegro.pl/nowy-wzmacniacz-sa...715740680.html
          wygląda nieźle widać że chyba pusty w środku nie jest a cena też niczego sobie...

Skomentuj

2x75W RMS przy 4 ohmach - to norma, widać że jedna przetwornica, 6 tranów do sterowania przetwornicą i 2 pary końcowych. Standardowa konstrukcja, nic ciekawego.

Skomentuj

za ta cene zdecydowanie nie warto
              za 199zl kupisz 4 kanalowego VK ktory wbrew pozorom nawet gra

Skomentuj

Panowie jak myślicie, da się z tego coś zrobić?

http://allegro.pl/glosnik-visaton-al...721422092.html

Skomentuj

Suba do auta

Skomentuj

No tak, chodzi mi bardziej o membranę, a raczej konieczność jej wymiany.

Skomentuj

Hmm jakbyś kupił to byś go pomierzył i sprawdził czy jest mus wymieniać membranę, to jest alu więc można w miarę łatwo odgiać, ale wiadomo straci swoje właściwości. Naprawa raczej nie będzie opłacalna - membrana to koszt pewnie ok 100-200zł.

Skomentuj

jezeli cewka nie trze i gra normalnie to mozesz go smialo uzyc do suba - deformacja membrany tutaj nie przeszkadza
                        jak geometria sie zmienila to niestety musisz wymienic - chyba w STXie byly takie
                        ale wymiana membrany powoduje ze to bedzie juz inny glosnik (no chyba ze dorwiesz oryginalna :p )

---------- Post dodany o 19:27 ---------- Poprzedni post o 19:26 ----------

http://stx.pl/membrana-a-196-37-36.html wiedzialem ze jest

Skomentuj

Stx'o-Visatonowski frankensztajn raczej nie wchodzi w grę :) Myślałem raczej że znajdzie się ktoś kto naprawiał już visatony i wie jak wygląda sytuacja z dostępnością recon-kitów itd.

Skomentuj

AD1955 w z nośnej cenie :)
                            http://allegro.pl/ad1955-dac-i1710262941.html
                            Nie na temat...
                            Jak ktoś będzie reflektował na DAC-a to niech lepiej się zaopatrzy
                            Płytka w zakładzie :)

Skomentuj

Nie na temat...
                              Ja nabyłem przedwczoraj drogą wymiany usług PCM2704 i myślałem coś na nim poskładać, ale jeśli twój projekt "niszczy" takiego PCMa, to chyba się zainteresuję. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Czy jest to poprawiona wersja daca z tematu "moda na dac w PC audio", czy inna, lepsza konstrukcja? Jaki jest mniej więcej koszt poskładania tego urządzenia?

Skomentuj

Nie na temat...
                                Raven jaka cena plytki i mniej wiecej jaki koszt elementow ?
                                Pozdrawiam.
                                Last edited by raven1985; 19.07.2011, 11:49.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                  Nie na temat...
                                  Ja nabyłem przedwczoraj drogą wymiany usług PCM2704 i myślałem coś na nim poskładać, ale jeśli twój projekt "niszczy" takiego PCMa, to chyba się zainteresuję. Możesz coś więcej o nim powiedzieć? Czy jest to poprawiona wersja daca z tematu "moda na dac w PC audio", czy inna, lepsza konstrukcja? Jaki jest mniej więcej koszt poskładania tego urządzenia?
                                  zmontuj tego PCMa i posluchaj jak dziala :)
                                  od czegos trzeba zaczac :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                    PCM2704 zgniecie pierwsza lepsza karta do kopa :) PCM to jeden sacalak u mnie jest ich ze 30... Więcej szczegółów jak złoże płytkę :)
                                    Zamieszczone przez ZIG ZAK Zobacz posta
                                    Raven jaka cena plytki i mniej wiecej jaki koszt elementow ? Pozdrawiam.
                                    ~1KPLN (sama płytka DAC ~400PLN)

Skomentuj

Nie na temat...
                                      pomylilem tematy, prosze o przeniesienie do "allegro speszyl ałard"

Skomentuj

Nie na temat...
                                        damiani bardzo prosze...
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=1730015734 - niezły subik - lepsiejszy dźwięk niż MDS08, warto się zainteresować jak ktoś chce coś małego.

---------- Post dodany o 19:05 ---------- Poprzedni post o 17:53 ----------

http://allegro.pl/solidna-obudowa-di...730883829.html - fajna obudowa na wzmacniacz :)

Skomentuj

Czaruję...