co sądzicie o wyrzynarkach skil 380W za 80zł w biedronce?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Sprawdz prowadzenie noza, rolka musi stale opierac sie o noz. Bez tego noz bedzie sie wyginac i ciac krzywo ( pod katem ) . Jesli jest to solidnie rozwiazne i nie ma mozliwosci powstania luzow to mozna sie skusic. Takim sprzetem i tak wycina sie tylko duze otwory, badz przecina niewielkie deseczki. Prostego ciecia bez Festoola nie da sie zrobic.
Skomentuj
-
to tak wygląda, skil podobno jest na licencji bosch'a
a tu niewiele drożej black&dekcer
http://allegro.pl/blackdecker-wyrzyn...742688932.html
taki trochę offtop zrobiłem się zastanawiam nad tym skilem bo 80zł to kusząca cena żeby sobie jakąś sklejkę przyciąć przy pomocy "prowadnicy" żeby nie latać do stolarza o byle gówno
Skomentuj
-
Oglądałem ją dziś - bo nowy tydzień, nowe promocje, trzeba biedronkę odwiedzićhehe Nie wygląda najgorzej, akurat ostrze opiera się o prowadnicę. Sam mam wkrętarki skilla i nie mogę narzekać - latają już 3 rok, bateria trzyma ok 3 dni kręcenia a codziennie się coś nią robi. Bardziej bym zaufał skilowi niż tańszemu B&D :)
Skomentuj
-
Niestety moj blackdeker ma taka idiotyczna rolke, ktora sie reguluje. Niestety jest to tak beznadziejnie zrobione, ze rolka nigdy nie dotyka ostrza i noz lata na wszystkie strony. Musze uzywac czesto nowych, ostrych nozy i delikatnie prowadzic, zeby szlo w miare prosto. Od taki bubel blackdekera.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaProstego ciecia bez Festoola nie da sie zrobic.
Dołączam się do kolegi LightSound - mam szlifierkę mimosrodową Skila i swoje już zrobiła
Skomentuj
-
Zamieszczone przez japycz1 Zobacz postahttp://allegro.pl/tablet-7-800-mhz-a...760711155.html wydaje sie świetna okazja...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postano wlasnie szukam haczyka...
Skomentuj
-
stary system, slaby wyswietlacz, bardzo malo ramu, chinszczyzna i wysylka 75zl za sztuke
ja podziekuje
---------- Post dodany o 12:52 ---------- Poprzedni post o 12:51 ----------
Zamieszczone przez damiani Zobacz postaa nie widzielisie na ebayu noki n95 itp za np 60 dolarow? zwykla podrobka ktora z n95 miala jedna rzecz wspolna - podobny wyglad, nie taki sam oczywiscie a jakosc byla taka, ze trzeba bylo uwazac podnoszac to cos z biorka zeby plastikow nie polamac, zwykle chinskie smie
u nas na allegro wystepuje pod nazwa nokLaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
http://allegro.pl/nokla-e71-mini-pro...757022992.html
jeszcze lepsza okazja, nowy telefon za 14,99zl !
Skomentuj
-
Zamieszczone przez damiani Zobacz postabez gwaranjci oczywiscie :) a okazja przestanie byc jak cos sie zepsuje po tygodniu i przestanie dzialac
stary system, slaby wyswietlacz, bardzo malo ramu, chinszczyzna i wysylka 75zl za sztuke
ja podziekuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano wlasnie - wydaje sie za dobra okazja
mi to wyglada na jakis przekret...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez japycz1 Zobacz postamało ramu? przy tej ilości to na kompie idzie jeszcze pracować, zresztą czego oczekujesz za tą kase?
to ile ci zostaje na aplikacje?
sama przegladarka to juz 50Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Koledzy tutaj nie ma żadnego haczyka:)
To najprosciej tania chinszczyzna to samo było z podróbkami iphone,Najtanszy procesor który czas pracy na baterii mało pamieci i wolny mały dysk do tego dochodzi słaby ekran dotykowy i po jakimś czasie wieszajacy sie system.
Nie polecam lepiej pozbierać troche wiecej i kupić jakiś tablet Samsunga czy Apple
Skomentuj
Skomentuj