Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sądzicie o wyrzynarkach skil 380W za 80zł w biedronce?

Skomentuj

Sprawdz prowadzenie noza, rolka musi stale opierac sie o noz. Bez tego noz bedzie sie wyginac i ciac krzywo ( pod katem ) . Jesli jest to solidnie rozwiazne i nie ma mozliwosci powstania luzow to mozna sie skusic. Takim sprzetem i tak wycina sie tylko duze otwory, badz przecina niewielkie deseczki. Prostego ciecia bez Festoola nie da sie zrobic.

Skomentuj

to tak wygląda, skil podobno jest na licencji bosch'a

a tu niewiele drożej black&dekcer
        http://allegro.pl/blackdecker-wyrzyn...742688932.html

taki trochę offtop zrobiłem się zastanawiam nad tym skilem bo 80zł to kusząca cena żeby sobie jakąś sklejkę przyciąć przy pomocy "prowadnicy" żeby nie latać do stolarza o byle gówno

Skomentuj

Oglądałem ją dziś - bo nowy tydzień, nowe promocje, trzeba biedronkę odwiedzić hehe Nie wygląda najgorzej, akurat ostrze opiera się o prowadnicę. Sam mam wkrętarki skilla i nie mogę narzekać - latają już 3 rok, bateria trzyma ok 3 dni kręcenia a codziennie się coś nią robi. Bardziej bym zaufał skilowi niż tańszemu B&D :)

Skomentuj

Niestety moj blackdeker ma taka idiotyczna rolke, ktora sie reguluje. Niestety jest to tak beznadziejnie zrobione, ze rolka nigdy nie dotyka ostrza i noz lata na wszystkie strony. Musze uzywac czesto nowych, ostrych nozy i delikatnie prowadzic, zeby szlo w miare prosto. Od taki bubel blackdekera.

Skomentuj

może się skuszę :) na razie jest 8mm sklejka do cięcia, przyciąć przy "prowadznicy" i doszlifowac i powinno być ok lub frezarką dofrezować np z palcem kopiującym : )

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                Prostego ciecia bez Festoola nie da sie zrobic.
                Bez przesady, jest jeszcze Makita

Dołączam się do kolegi LightSound - mam szlifierkę mimosrodową Skila i swoje już zrobiła

Skomentuj

http://allegro.pl/tablet-7-800-mhz-a...760711155.html wydaje sie świetna okazja...

Skomentuj

no wlasnie - wydaje sie za dobra okazja
                    mi to wyglada na jakis przekret...

Skomentuj

no wlasnie szukam haczyka...
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez japycz1 Zobacz posta
                        http://allegro.pl/tablet-7-800-mhz-a...760711155.html wydaje sie świetna okazja...
                        bez gwaranjci oczywiscie :) a okazja przestanie byc jak cos sie zepsuje po tygodniu i przestanie dzialac

Skomentuj

zwrócicie uwagę na koszt przesyłki... zapewne ściągane z Hongkongu bezpośrednio:) dlatego tak okazyjnie Ale przy takich aukcjach to my jako kupujący jesteśmy dostawca wiec i cło pewnie nam dolicza:)
                          trzeba uważać na takie coś:)

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            no wlasnie szukam haczyka...
                            a nie widzielisie na ebayu noki n95 itp za np 60 dolarow? zwykla podrobka ktora z n95 miala jedna rzecz wspolna - podobny wyglad, nie taki sam oczywiscie :) a jakosc byla taka, ze trzeba bylo uwazac podnoszac to cos z biorka zeby plastikow nie polamac, zwykle chinskie smieci

Skomentuj

stary system, slaby wyswietlacz, bardzo malo ramu, chinszczyzna i wysylka 75zl za sztuke
                              ja podziekuje

---------- Post dodany o 12:52 ---------- Poprzedni post o 12:51 ----------

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                              a nie widzielisie na ebayu noki n95 itp za np 60 dolarow? zwykla podrobka ktora z n95 miala jedna rzecz wspolna - podobny wyglad, nie taki sam oczywiscie a jakosc byla taka, ze trzeba bylo uwazac podnoszac to cos z biorka zeby plastikow nie polamac, zwykle chinskie smie
                              widzialem
                              u nas na allegro wystepuje pod nazwa nokLa
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/nokla-e71-mini-pro...757022992.html
                                jeszcze lepsza okazja, nowy telefon za 14,99zl !

Skomentuj

A zapytam - do tego tabletu da się wgrać nawigacje? aha, ale one nie mają modułu gps.

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                                    bez gwaranjci oczywiscie :) a okazja przestanie byc jak cos sie zepsuje po tygodniu i przestanie dzialac
                                    PL GWARANCJA 12 miesięcy
                                    stary system, slaby wyswietlacz, bardzo malo ramu, chinszczyzna i wysylka 75zl za sztuke
                                    ja podziekuje
                                    mało ramu? przy tej ilości to na kompie idzie jeszcze pracować, zresztą czego oczekujesz za tą kase?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      no wlasnie - wydaje sie za dobra okazja
                                      mi to wyglada na jakis przekret...
                                      takie sa ceny w chinach koles ma na tym jakies 80zl taki tablet w chinach kosztuje 45usd mniej wiecej przy 1-5szt w wiekszej ilsoci np tys sztuk cena drastycznie spada nawet spokojnie o 30-50%. Chinczycy pojedyncze sztuki sla za free hong kong air mail. Jesli ktos jest zainteresowany kupnem prosto z china moze dac mi znac to mozemy wspolnie 2-3szt zamowic na test

Skomentuj

Zamieszczone przez japycz1 Zobacz posta
                                        mało ramu? przy tej ilości to na kompie idzie jeszcze pracować, zresztą czego oczekujesz za tą kase?
                                        malo jak na androida, ktory potrzebuje 200, zeby poprawnie dzilac
                                        to ile ci zostaje na aplikacje?
                                        sama przegladarka to juz 50
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Koledzy tutaj nie ma żadnego haczyka:)
                                          To najprosciej tania chinszczyzna to samo było z podróbkami iphone,Najtanszy procesor który czas pracy na baterii mało pamieci i wolny mały dysk do tego dochodzi słaby ekran dotykowy i po jakimś czasie wieszajacy sie system.
                                          Nie polecam lepiej pozbierać troche wiecej i kupić jakiś tablet Samsunga czy Apple

Skomentuj

Czaruję...
                                          X