Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
    Nie polecam lepiej pozbierać troche wiecej i kupić jakiś tablet Samsunga czy Apple
    zgadzam sie
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Etam jako elektroniczna ramka na zdjęcia będzie OK

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        zgadzam sie
        przez 2 tyg szukalem telefonu dla siebie i tabletu i jest telefon ktory spelnia wszystkie wymogi Samsung Galaxy S II 4,3 matryca AMOLED do tego najnowszy android 2.3 czas pracy bateri ciaglych rozmow 12godz, normalnego uzytkowania 2 doby, 16gb dysku plus karty pamieci 32gb, pelna obsluga divix itp itd dwa rdzenie 1,2ghz 1gb ramu czyli telefon w komputerze a nie telefon .... myslalem nad tym chinczykiem z chin sciagnac ale nawet 40 usd mi bylo szkoda

Skomentuj

Wy się dziwicie, że podróbka wygląda prawie jak oryginał. W Shanghaiu jest nawet specjalny sklep/hipermarket, który nazywa się Copy Market. Podróbek jest do wyboru, do koloru, od sprzętu elektronicznego po zegarki i ubrania. Wszystko "oryginalne" za śmieszne pieniądze. Przykładowo zegarek prestiżowej firmy Patek Philippe, który normalnie kosztuje kilkaset tysięcy złotych można kupić za ok. 100zł!!! Wygląda niemalże jak oryginał, trudno odróżnić. Co z tego jak po kilku tygodniach wskazówki odpadają i mechanizm się sypie. No ale zawsze można nosić dla szpanu:)
          Także nie oszukujmy się, chińska podróbka na pewno nie będzie tak dobra jak oryginał. Już lepiej wydać te pieniądze na browara pochodzącego z polskiej fabryki niż nabijać kieszenie Chińczykom.

Skomentuj

Uwaga uwaga
            http://allegro.pl/rarytas-tonsil-sub...774658134.html
            :biggrin:
            low-END

Skomentuj

nie ma sie co smiac
              to jest oficjalny demo car tonsila
              wszystko zrobili koledze gratis
              zreszta to uzytkownik sca
              i moderator oficjalnego forum tonsila
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zawsze mnie rozśmieszały głośniki z resorem z dętki od traktora

Skomentuj

Nie na temat...
                  może i moderator ale alergicznie reaguje na krytykę. tego fiata co pokazany na aukcji znam z audiocar-a zanim facet usunął wszystkie posty bo ludzie go "atakowali". swoją drogą ciekawie jak gra taka "dętka"

Skomentuj

Nie na temat...
                    hehe...
                    Bo na pokladzie nie bylo braxa :)
                    nie wiem czego on sie spodziewal...
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                      Bo na pokladzie nie bylo braxa
                      nie wiem czego on sie spodziewal...
                      no bez przesady, akurat dobrze wiem że nawet bez braxa można spokojnie z chłopakami pogadać. No ale mówiąc że tonsil to hajend i lepszego nie ma mógł niektórych lekko wyprowadzić z równowagi ;-)

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez malutkiz Zobacz posta
                        no bez przesady, akurat dobrze wiem że nawet bez braxa można spokojnie z chłopakami pogadać. No ale mówiąc że tonsil to hajend i lepszego nie ma mógł niektórych lekko wyprowadzić z równowagi ;-)
                        ok wiem, ze mozna z nimi pogadac
                        ale jak zapytalem o fenomen braxa (chodzilo o nowe sredni, ktory "nie wygladal najlepiej") to zostalem strasznie zbesztany
                        zaczelo sie straszne lamentowanie
                        nie mam osobiscie nic do braxa
                        sluchalem u wolfa i nisko sredni martrix jest dla mnie rewelacyjny ale troche kosztuje
                        Last edited by lklukasz; 18.08.2011, 22:20.
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                          Jak dla mnie gość w OPT nie pokazał klasy "znawcy tematu CA".
                          Last edited by lklukasz; 18.08.2011, 23:21.
                          low-END

Skomentuj

Nie na temat...
                            mialem juz 2 propozycje z programu
                            i nie zdecydowalem sie

z kolega mielismy takie same samochody (identyczne z zewnatrz)
                            on mega tuning sportowy
                            ja audio
                            taka mala konfrontacja
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://allegro.pl/subwoofer-aktywny-...759529788.html

A więc gitara basowa ma stope...

Skomentuj

Nie na temat...
                                To jest normalna aukcja, i do tego tematu się nie nadaje. Nie wiem jakie kryterium przyjąłeś, aby tu podawać tego linka, ale jeśli to ma być to o stopie i gitarze basowej... zwykłe "przejęzyczenie"/niedomówienie.

Skomentuj

Zamieszczone przez vinylkillsmp3 Zobacz posta
                                  Ano ma....

Skomentuj

http://allegro.pl/sonido-sfr-145-16-...780825909.html

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                      http://allegro.pl/sonido-sfr-145-16-...780825909.html
                                      szkoda ze 16 Ohm
                                      normalnie 140 euro para plus 24 euro przesylka, ja bede zamawial ale 175/alnico :) no i koszt przelewu do Wegier

Skomentuj

To tania ta przesyłka. Będziesz robił odgrodę?
                                        Gdybym miał wolną kasę to bym brał te z allegro, ale trudno się mówi..

Skomentuj

Będziesz robił odgrodę?
                                          HORN-a, obudowa podobna do tej: http://diyaudioprojects.com/Forum/vi...&t=594&start=0

Gdybym miał wolną kasę to bym brał te z allegro
                                          ja tez ale lampa ma 8 Ohm

Skomentuj

Czaruję...
                                          X