Zamieszczone przez Marios221
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postazgadzam siedwa rdzenie 1,2ghz 1gb ramu czyli telefon w komputerze a nie telefon ....
myslalem nad tym chinczykiem z chin sciagnac ale nawet 40 usd mi bylo szkoda
Skomentuj
-
Wy się dziwicie, że podróbka wygląda prawie jak oryginał. W Shanghaiu jest nawet specjalny sklep/hipermarket, który nazywa się Copy Market. Podróbek jest do wyboru, do koloru, od sprzętu elektronicznego po zegarki i ubrania. Wszystko "oryginalne" za śmieszne pieniądze. Przykładowo zegarek prestiżowej firmy Patek Philippe, który normalnie kosztuje kilkaset tysięcy złotych można kupić za ok. 100zł!!! Wygląda niemalże jak oryginał, trudno odróżnić. Co z tego jak po kilku tygodniach wskazówki odpadają i mechanizm się sypie. No ale zawsze można nosić dla szpanu:)
Także nie oszukujmy się, chińska podróbka na pewno nie będzie tak dobra jak oryginał. Już lepiej wydać te pieniądze na browara pochodzącego z polskiej fabryki niż nabijać kieszenie Chińczykom.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaBo na pokladzie nie bylo braxa
nie wiem czego on sie spodziewal...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postano bez przesady, akurat dobrze wiem że nawet bez braxa można spokojnie z chłopakami pogadać. No ale mówiąc że tonsil to hajend i lepszego nie ma mógł niektórych lekko wyprowadzić z równowagi ;-)
ale jak zapytalem o fenomen braxa (chodzilo o nowe sredni, ktory "nie wygladal najlepiej") to zostalem strasznie zbesztany
zaczelo sie straszne lamentowanie
nie mam osobiscie nic do braxa
sluchalem u wolfa i nisko sredni martrix jest dla mnie rewelacyjny ale troche kosztujeLast edited by lklukasz; 18.08.2011, 22:20.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postahttp://allegro.pl/sonido-sfr-145-16-...780825909.html
normalnie 140 euro para plus 24 euro przesylka, ja bede zamawial ale 175/alnico :) no i koszt przelewu do Wegier
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaBędziesz robił odgrodę?
Zamieszczone przez wojak737 Zobacz postaGdybym miał wolną kasę to bym brał te z allegro
Skomentuj
Skomentuj