Myślę że okazja: http://olx.pl/oferta/wieza-pioneer-x...tml#682e8b54c6
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Okazje na ALLEGRO !!!
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNo co, za 300zł masz wszystko co potrzeba jeśli ktoś słucha radia, płyt i kaset.
Jest napisane że nie ma śladu użytkowania, więc prawie jak nowa.
Dźwiękowo nie jest źle.
Kilak lat temu to był hicior w mini wieżach.
Skomentuj
-
Kolumny mają zgodnie z zaleceniami producenta założone terminale WBT i wymienione kondensatory na Mundorfa. Wszystkie przetworniki mają zamontowane miedziane korektory fazy, które sprawiają, że kolumny grają gładszym dźwiękiem i z większym nasyceniem.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz posta- jeśli grają tak jak wyglądają i na poziomie zaawansowania i ilości głośników to cena jest adekwatna
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa juz ich nie chce?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaPrzeczytaj sobie recenzję w której A.Kisiel wspomina o wyrafinowym słownictwie i filozofii użytej w instrukcji obsługi tych kolumn. Pewnie za to też sobie sporo doliczyli +kilkanaście tysięcy za markę +za prestiż. Nie wiem jak grają ale moim zdaniem kosztują dużo za dużo.
Nie jest to zwykła konstrukcja znana z for internetowych
Rfck bo nie wierze w grające Mundorfy czy wbtLast edited by lklukasz; 20.12.2014, 17:36.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKosztują jak excluzywny produkt jakim sa
Nie jest to zwykła konstrukcja znana z for internetowych
Rfck bo nie wierze w grające Mundorfy czy wbt
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaKolumny mają zgodnie z zaleceniami producenta założone terminale WBT i wymienione kondensatory na Mundorfa. Wszystkie przetworniki mają zamontowane miedziane korektory fazy, które sprawiają, że kolumny grają gładszym dźwiękiem i z większym nasyceniem.
Ja juz ich nie chce
Wlozyc ja do miedzianej tubki zamiast plastikowej :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaWiecie w jaki sposob pozbyc sie ostrosci z kopulki seasa?
Wlozyc ja do miedzianej tubki zamiast plastikowej :P
raz na AS otwarcie mowili ze wymieniaja te korektory zeby wygladaly jak drozsze excele
nie mowili ze to cos zmienia :p
wiec ten belkot typowo pod odpowiedniego klienta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanajsmieszniejsze jest to ze producent tak nie twierdzi
raz na AS otwarcie mowili ze wymieniaja te korektory zeby wygladaly jak drozsze excele
nie mowili ze to cos zmienia :p
wiec ten belkot typowo pod odpowiedniego klienta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaWiecie w jaki sposob pozbyc sie ostrosci z kopulki seasa?
Wlozyc ja do miedzianej tubki zamiast plastikowej :P:p
Taki zarcik ale nie mogłem sie powstrzymaćJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA to juz nie kondensatorami?:p
Taki zarcik ale nie mogłem sie powstrzymać
No i sie nie znacie, harpia jest najlepsza
Skomentuj
Skomentuj