Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Okazje na ALLEGRO !!!

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ten egzemplarz to byl szrot, nie dziwi wiec cena 250 euro
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Jaki znowu szrot ? Przecież pisze, że ma ślady jedynie na pokrywie (front i boki czyste) i jest sprawny ?

Skomentuj

offtopic!!

Skomentuj

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=76748
          Nie wiem jak z ceną, ale mam podobny wózek, nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu, a już 7-8 remontów przez 10 lat przewiózł (a to kleje, a to płytki a to gruz). Ile on mi pleców oszczędził... Jestem jego dłużnikiem i zagorzałym fanem więc wklejam :)

Skomentuj

http://allegro.pl/soundwave-ekstra-s...613127894.html (SOUNDWAVE EKSTRA SPRAWNY WZMACNIACZ A-600R)
            Komu, komu budka z ładnymi wycieraczkami?

Skomentuj

Nie na temat...
              no nieźle to wygląda jak na taką cenę

Skomentuj

może nie allegro, ale może ktoś sobie kupi, cena zła nie jest... https://www.aliexpress.com/item/-/32...6-4dfcf4290391

Skomentuj

Masz może coś takiego? Dało by to radę frezować miedź na PCB?

Skomentuj

Nie na temat...
                    To ma jedną zasadniczą wadę, dość spory uchwyt wiertarski i brak dodatkowego łożyskowania.

Skomentuj

Ja podobny silniczek mam w takiej małej wiertarce modelarskiej.
                      Do wiercenia to się jeszcze nadaje, ale do frezowania raczej nie.
                      Luz osiowy na dzień dobry za duży i nie dało by rady utrzymać zadanej głębokości.
                      Jakby doszły tu jeszcze obciążenia "boczne", promieniowe na łożyska to długo to nie pochodzi.

Skomentuj

nie mam takiej wiertarki, zobaczyłem po prostu przeglądając oferty na black friday... ale się zastanawiam czy by nie kupić, do wiercenia raz na ruski może się nada a 40 zł nawet nie kosztuje...

Skomentuj

a to nie lepiej dremelek i wiertla weglikowe z chwytem 1/8"?

Skomentuj

Też doszedłem do wniosku że to musi być lepiej łożyskowane. Ale u tego kolesia jest ta wiertareczka razem z kątownikiem do zamocowania. Do takiej małej stołowej wiertarki do pcb by się nadała.

Ten uchwyt wcale taki duży nie jest. To nie jest taki sam jak w pełno wymiarowych wiertarkach, on ma ok 2 cm średnicy. Sam uchwyt też sprzedaje w cenie ok 6$

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
                              Też doszedłem do wniosku że to musi być lepiej łożyskowane. Ale u tego kolesia jest ta wiertareczka razem z kątownikiem do zamocowania. Do takiej małej stołowej wiertarki do pcb by się nadała.

Ten uchwyt wcale taki duży nie jest. To nie jest taki sam jak w pełno wymiarowych wiertarkach, on ma ok 2 cm średnicy. Sam uchwyt też sprzedaje w cenie ok 6$
                              Do wiercenia się nada, do frezowania nie. Wywali Ci łożyska, i będziesz miała zmienną głębokość :). Niby mógłbyś przebudować, ale się nie opłaca. Zainwestuj w coś Proxxona, nawet używkę. Sprzęt nie do zajechania.

Skomentuj

Mam w zasadzie dremla ale tam lozyskowanie wrzeciona też nie jest cudowne, łożysko średnio spasowane w plastikowej obudowie.
                                Chciałęm coś malutkiego, bo taki dremel czy proxconn ma z 20-25cm wysokości a po głowie mi chodzi sterowane numerycznie nieduże narzedzie do pcb.

Skomentuj

No niby używają takich silników do frezarek: https://www.aliexpress.com/item/2015...999.272.fAbxWq

Skomentuj

Ale ten silnik co jest w tej frezarce jest większy i na inne napięcie, więc może ma lepsze łożyskowanie, chociaż wątpię.

Skomentuj

https://www.olx.pl/i2/oferta/koncowk...ml#:f38997adfe
                                      Wygląda ciekawie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                        poczekaj aż ja w swoim temacie wrzucę fotkę co znalazłem we wzmacniaczu, który miał mieć uszkodzony przedwzmacniacz... to się zdziwisz jakie kwiatki można w takim sprzęcie znaleźć

Skomentuj

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
                                          poczekaj aż ja w swoim temacie wrzucę fotkę co znalazłem we wzmacniaczu, który miał mieć uszkodzony przedwzmacniacz... to się zdziwisz jakie kwiatki można w takim sprzęcie znaleźć
                                          Można poprosić o więcej zdjęć.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X