Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie o firmie Wilk-Audio-Projekt - modyfikacja altusów 300

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rozmowa zeszła mocno na dwa wątki, user szukający info o WAP umrze czytając.
    Robię split.

Rozmowy o akustyce, pomiarach itd przerzuciłem do: https://diyaudio.pl/forum/na-luzie/o...ieje-pogaduchy

Część postów może się zdublować w obu tematach w celu podtrzymania logiki dyskusji.
    Z kolei część wypowiedzi będzie nieco dziwna, nie chce za bardzo edytować Waszych wpisów tak więc ich nie ruszam.

Please, w temacie o WAP trzymajmy się sedna tematu.

Buziaki.

Skomentuj

Zamieszczone przez KRASUL Zobacz posta

Erich Fromm - "Ucieczka od wolności" XD
      EE, przesadzasz. Uroda forów - ze skrajności w skrajność, nic pomiędzy...
      Łgarstwo było piętnowane w naszej kulturze od zawsze i do tego wiosłuję.
      Problem jest inny.
      Będąc specjalista w swojej dziedzinie i próbując wetknąć palce w rzeczy do których wykształcenia nie mam stwierdzam że nie jestem wstanie zweryfikować słów każdego i wszystkich. Obszar wiedzy współczesnego świata jest tak duży, że nie będąc specjalistą w danej dziedzinie nie jesteś wstanie określić czy ktoś wciska ci dobry produkt/usługę, czy bubla opowiadając bajeczki.
      Stąd potrzeba normalizacji i certyfikacji przez jednostki specjalistyczne. I w takim sensie ograniczenia wolności...

Oczywiście ktoś zaraz powie że te wszystkie certyfikaty o kąt d.. potłuc bo to, bo tamto. A kto będzie sprawdzał sprawdzających itp. Ale każda działalność związana jest z patologiami i nie należy wyrzucać całości idei ze względu na patologiczne wyjątki.

Skomentuj

Czaruję...
      X