Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prezent od B&W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

michael86, daj "pyska" :P plytk przyszla opakowanie troche zmasakrowane ale co tam wazna plytka :P

poooodobami sie bardzo duzo informacji jak dla mnie :P dobra plyta jeszcze nie zdazylem przesluchac wszystkich kawalkow ale napewno plyta nie wyladuje w "piwnicy"

Skomentuj

To fajnie, że doszła, mogłem nadać priorytetem może doszłaby w lepszym stanie. Ale z pocztą polską nigdy nic nie wiadomo :/ z drugiej strony płyta przejechała 600 km wiec ... :lol: :mrgreen:

Skomentuj

ja zamówiłem w zeszłym tygodniu ...
        mam nadzieje ze dojdzie :mrgreen:

Skomentuj

ja dzisiaj dostalem paczuszke :) nie wiem kiedy zamawialem ale dostalem
          w adresie mam ó i Ś a imieniu ł - pisalem bez polskich znaków.

Skomentuj

ja tez dzis dostalem, a zamawialem ok 2-3 tygodnie temu jesli dobrze pamietam :)

Skomentuj

może ma ktoś namiary na inne tego typu sample ? ;]

Skomentuj

hehe ja też dzisiaj dostałem..ale nie mogę odczytać moje pokręcone DVD nie czya mi tego...wrrr a w kompie nie mam spsuło się...wiec ebede musiał u dizewczyny luknac co tam jest,.

Skomentuj

przypomnialo mi sie o tej akcji - to jeszcze dziala?
                  kivlov wlasnie testuje...

Skomentuj

Jeszcze z pół roku temu działało, bo sobie zamawiałem :P

Skomentuj

Wysłałem "zamówienie" poczekam teraz na płytkę o ile przyślą. Dziękuję Ci Pawle, że poinformowałeś mnie o tej stronie.

Może ktoś zna podobne podarunki dla maniaków audio?

Skomentuj

no to i ja poprosiłem o płytkę :) zrobimy użytek po złożeniu skrzynek.
                        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Chciałem poszukać innych takich ofert, ale nawet nie wiem co wpisać w goglach :(

Skomentuj

free CD :mrgreen:
                            tak jak tobie tez wspominalem jest podobna akcja z UBUNTU :P

Skomentuj

też sobie zamówiłem, ciekawe co z tego wyjdzie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                                ciekawe co z tego wyjdzie
                                przeczytaj temat od poczatku - 3 tygodnie czekania i piekna paczuszka w skrzynce

Skomentuj

Nie będę gorszy i też zamówiłem :mrgreen: Teraz cierpliwie czekam :wink:

Skomentuj

No Paweł tego Ubuntu nie zamawiam bo obiecałeś mi dać (jutro) :) A co do google i "Free CD" to dupa :P

[ Dodano: 2009-01-20, 15:04 ]
                                    Ktoś dostał już płytę co "zamówili" po mnie? Czyli w grudniu, ponieważ bardzo mnie to interesuję. Ja jeszcze nie otrzymałem. Za to otrzymuję maile od B&W (reklamy).

Skomentuj

cierpliwosci - wydaje mi sie ze pod koniec miesiac powinny plytki sie juz pojawic

Skomentuj

Ja też jeszcze nie dostałem ale jestem dobrej myśli :mrgreen:

Skomentuj

Ja zamawialem 17.12 i też jeszcze nic nie dostałem. "Zapisałem" się za to do ich "music club" i zciągnełem całkiem fajne utwory za free.

Skomentuj

Czaruję...