Teraz BZWBK ma fajną ofertę - tą z allegro. Prowadzenie za free, karta, wpłaty w oddziale za free.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Które konto bankowe
Collapse
X
-
ja np teraz mialem polamana kare - w wbk'u wyplacanie dzialao ale jak chcialem wplacic to mi czesc karty zostala w tym do wkladania- ta druga czescia chcialem wyciagnac zalegajacy w srodku odlamek ale tylko skomplikowalem sprawe
- zmierzam do tego iz dzwoniac na infolinie 0801... (jak za polaczenie lokalne - a dzwonilem z pracy :P) moglem za darmo zamowic duplikat tej zniszczonej karty - jestem bardzo zadowolony z takich poczynan banku
Skomentuj
-
Witam
WBK wprowadziło ostatnio kont <30 (konto do trzydziestu).Prowadzenie konta darmowe,pierwsza karta tez.Używam takiego i nie ma problemu.
Do mBanku zrazilem sie troche bo jak masz jakis problem to przez telefon sie nie dogadasz a na "żywo" zawsze latwiej.Mbank jest dobry przy prostych wplatach i wyplatach.
Zainteresuj sie WBK KONTO <30
Skomentuj
-
tomi, wszytskie inne operacje dokonywane są elektronicznie, jedynie wniosek o założenie konta można złożyć w oddziale PKO BP http://www.inteligo.pl/infosite/faq/...q-oddzialy.htm
Skomentuj
-
witam
odswierze troche temat bo wlasnie pilnie musze konto zalozyc (student)
jak narazie to bardzo zainteresowalo mnie to: http://dlaciebie.bzwbk.pl/26805
mBank odpada tylko ze wzgledu na brak bankomatow...
najblizej mam oddzial PKO ale tam chyba koszta sa za duze...
prosze o plusy i munusy od uzytkownikow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rzymoZamieszczone przez Pawel S.(...)
mBank odpada tylko ze wzgledu na brak bankomatow...
(...)
Jedyny problem z mBankiem to wpłacanie pieniędzy na konto...
co do wpłat w większych miastach są wpłatomaty
pan_pawel
w mBanku przelewy poza bank 0,5 zł,zero opłat za prowadzenie konta i karta płatnicza za free
Skomentuj
-
Ja mam w WBK'u dwa konta. Jedno <30, konto takie darmowe do kińca 30 roku życia. Wielki plus to karta Euro26 na którą jest mnuuuustwo zniżek, a co mnie najbardziej interesuje ubezpieczenie w kraju i zagranicą, tylko karta kosztuje 50 zł za wydanie. Drugie konto to konto 24, z alekartą. Rachunek elektroniczny. Wszystkie konta nie mają żadnych opłat za prowadzenie konta, ale też i żadnego oprocentowania. Przelewy wewnątrz banku so za free a poza 0,5zł dla konta <30 i 1zł na Allegro. Dodam że AlleKarta jest w systemie Payback więc za każdą operacje dostajemy punkty w programie. Karty są bezpłątne jeśli wydamy określoną kwote: dla AlleKarty to było chyba 500zł., a na koncie <30 trzeba dokonać trzech operacji kartą. Wszystkie karty są z chipem więc trzeba pamiętać pin zawsze i wszędzie. Do konta masz dostęp przez www, wap, telefon i oczywiście w oddziale. WWW jest na bank darmowe, nie wiem jak reszta.
Skomentuj
Skomentuj