Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Które konto bankowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Teraz BZWBK ma fajną ofertę - tą z allegro. Prowadzenie za free, karta, wpłaty w oddziale za free.

Skomentuj

oj nie wiem czy to prawda. jak poszedłem do wbk i spytałem się ile będie kosztowała mnie wpłąta do mbanku to pani powiedziała że min 7 zł a jak kowata wyższa to płacę 10% od sumy.
      coś Ci się chyba pomyliło...

Skomentuj

ja np teraz mialem polamana kare - w wbk'u wyplacanie dzialao ale jak chcialem wplacic to mi czesc karty zostala w tym do wkladania - ta druga czescia chcialem wyciagnac zalegajacy w srodku odlamek ale tylko skomplikowalem sprawe - zmierzam do tego iz dzwoniac na infolinie 0801... (jak za polaczenie lokalne - a dzwonilem z pracy :P) moglem za darmo zamowic duplikat tej zniszczonej karty - jestem bardzo zadowolony z takich poczynan banku

Skomentuj

Witam
          WBK wprowadziło ostatnio kont <30 (konto do trzydziestu).Prowadzenie konta darmowe,pierwsza karta tez.Używam takiego i nie ma problemu.
          Do mBanku zrazilem sie troche bo jak masz jakis problem to przez telefon sie nie dogadasz a na "żywo" zawsze latwiej.Mbank jest dobry przy prostych wplatach i wyplatach.
          Zainteresuj sie WBK KONTO <30

Skomentuj

czy w inteligo inne operacje (poza wpłatami) można załatwić w oddziałach pko bp??

Skomentuj

tomi, wszytskie inne operacje dokonywane są elektronicznie, jedynie wniosek o założenie konta można złożyć w oddziale PKO BP http://www.inteligo.pl/infosite/faq/...q-oddzialy.htm

Skomentuj

"Uwaga! W sieci placówek PKO Banku Polskiego możliwe jest obecnie m.in.:"
                więc jakieś jeszcze można, pytanie jakie?

Skomentuj

witam

odswierze troche temat bo wlasnie pilnie musze konto zalozyc (student)

jak narazie to bardzo zainteresowalo mnie to: http://dlaciebie.bzwbk.pl/26805

mBank odpada tylko ze wzgledu na brak bankomatow...

najblizej mam oddzial PKO ale tam chyba koszta sa za duze...

prosze o plusy i munusy od uzytkownikow

Skomentuj

hm.. ja mimo to polecam mbank :), a jesli nie to inteligo, koszta sa niewielkie....

[ Dodano: 2006-09-29, 15:20 ]
                    albo zaloz i tu i tu... mbank jest za darmo a nic sie nie placi jak sie z niego nie korzysta nawet

Skomentuj

Tez stalem przed takim wyborem... i co wybralem?
                      ... Millennium - konto student.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                        (...)
                        (...)
                        Jaki brak ? Bez prowizji możesz wybierać w bankomatach Euronet i WBK - mało ich ? :)

Jedyny problem z mBankiem to wpłacanie pieniędzy na konto...

Skomentuj

jak masz pko pod bokiem to polecam inteligo, darmowe wplaty i wyplaty, przelewy poza bank za 1zl kata 4,99 - chyba ze masz wiecej niz sto zl na koncie przez caly miesiac.

Skomentuj

Zamieszczone przez rzymo
                            Zamieszczone przez Pawel S.
                            (...)
                            (...)
                            Jaki brak ? Bez prowizji możesz wybierać w bankomatach Euronet i WBK - mało ich ? :)

Jedyny problem z mBankiem to wpłacanie pieniędzy na konto...
                            Zapomniałeś o cash4you
                            co do wpłat w większych miastach są wpłatomaty

pan_pawel

w mBanku przelewy poza bank 0,5 zł,zero opłat za prowadzenie konta i karta płatnicza za free

Skomentuj

ja tez bym wolal w mbanku ale jak nie ma bankomatu to co? ja np nie mam bankomatu kolo domu a nie usmiecha mi sie zapieprzanie na drogi koniec miasta po 50zl :P

Skomentuj

bez przesady kilka zloty prowizji to nie tragedia jak bardzo potrzeba kasy...

Skomentuj

jak bardzo potrzeba to nie ale jak potrzeba 20zl na zakupy to szkoda tych 5 na prowizje...

Skomentuj

polecam inteligo najwięcej bankomatów, przelewy do pko i inteligo za free na inne banki 0,99, opłata miesięczna 0,99 ( chyba ze masz na koncie mniej niż 100pln to wtedy płacisz 4,99) żadnych innych kosztów, karty za darmo ( wszystkie nastepne też) zdrapki za darmo

Skomentuj

ja tak samo polecam inteligo mam od kwietnia i jestem b.zadowolony ;]

Skomentuj

Ja mam w WBK'u dwa konta. Jedno <30, konto takie darmowe do kińca 30 roku życia. Wielki plus to karta Euro26 na którą jest mnuuuustwo zniżek, a co mnie najbardziej interesuje ubezpieczenie w kraju i zagranicą, tylko karta kosztuje 50 zł za wydanie. Drugie konto to konto 24, z alekartą. Rachunek elektroniczny. Wszystkie konta nie mają żadnych opłat za prowadzenie konta, ale też i żadnego oprocentowania. Przelewy wewnątrz banku so za free a poza 0,5zł dla konta <30 i 1zł na Allegro. Dodam że AlleKarta jest w systemie Payback więc za każdą operacje dostajemy punkty w programie. Karty są bezpłątne jeśli wydamy określoną kwote: dla AlleKarty to było chyba 500zł., a na koncie <30 trzeba dokonać trzech operacji kartą. Wszystkie karty są z chipem więc trzeba pamiętać pin zawsze i wszędzie. Do konta masz dostęp przez www, wap, telefon i oczywiście w oddziale. WWW jest na bank darmowe, nie wiem jak reszta.

Skomentuj

no to w gre wchodzi WBK i PKO. przejde sie jeszcze po dokladne oferty ale i tak chyba jednak bedzie PKO bo rodzinka tam ma konta :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X