Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skatowany STX AP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skatowany STX AP

Witam

Zakupiłem Stx Ap

Dzisiaj nie mogąc się już doczeka dzwonie do typa kiedy wysłał mój głosnik kiedy będzie itd itp

Wkońcu dzwoni moja Mamuśka że kurier przybył i przywiózł paczkę , ucieszony nie mogłem się juz doczekac kiedy skończę pracę i będę mogł troszke bobawić sie nowym sprzętem

Ok. Jestem w domciu szybko pobiegłem po skrzynkę która już czekała od soboty na moment integracji z APekiem

Powoli rozcinam karton moim oczom ukazuje sie to na co tak długo czekałem

Wyciągam go powoli z kartonu a tu co ....

@#!%^$##$^&#$&%@!##$^@#$&%#@%&@$

Kosz popękany skrzywiony wszystko rozje.... i wogóle pochlastać sie idzie

Teraz pozostaje mi tylko walczyc z kurierem

A na moim kącie ląduje pierwszy ogólnie Ap i odrazu przechodzi do historii

jutro powinienem wrzucic fotki tej katastrofy

Pozdrawiam all

najszczersze wyrazy wspolcucia

Skomentuj

to niezle ktos go musiał katowac ze kosz pekniety to naspewno zraziles sie do tej firmy juz i "kuriera"[*] wyrazy współczucia;d;d

Skomentuj

stx kupiony u stxa czy z allegro?

Skomentuj

stxowi możesz zwrócić - sam widzialem jak przyjmowali takie zwroty ;]
          ale wcześniej powalcz z kurierem ;]

Skomentuj

Jak zamawiałem głośnik u niemców to przyszedł zapakowany w kartonie takim jak po telewizorze 21cali. Wszystko konkretnie zabezpieczone aż do przesady. Tu pewno był tylko w kartonowym pudle. Kurier pewnie pare razy jebnał nim z kąta w kąt i rozwalił głosnik.

Skomentuj

coolombo masz racje glosnik zapakowany w maly karton troche papieru zero zabezpieczenia na membrane

tasior apek kupiony na allegro

sorki ze narazie bez zdjec (brak czasu)

Skomentuj

A mozna wiedziec od kogo kupowales:>

Skomentuj

Jesli kupiony na allegro.... to niekoniecznie wina kuriera....
                  podaj nick sprzedawcy + link do aukcji .

Skomentuj

z kurierem juz dzisiaj rozmawialem i wyszlo na to ze to ich wina
                    a co do sprzedawcy to podam dane po rozwiazaniu sprawy zeby nie bylo jakis niedomowien

Skomentuj

to dobrze.
                      jakies fotki beda?

Skomentuj

fotki mialy byc juz wczoraj tylko ze wzgledow technicznych ich nie ma :)
                        postaram sie je zamiescic jak najszybciej

Skomentuj

A ja zamawialem STX nie AP u pana "Q" i jak juz pisalem kiedys napisze jeszcze raz. PACZki od Pana "Q" sa jak pancerne. JAk przyszly pierwszy raz 2 STX to sie bardziej owqrzalem przy otwieraniu niz przy pisaniu pracy kontrolnej <lol> Aha i jesli cos zamowicie na F-A-S-ie to zalatwcie se noza ostrego bo nic inego nie dziala przy takiej ilosci warstwy tasmy klejacej <lol>

Kiedys zamowilem se odtw.. DVD na allegro. Mial przyjechac kurier, np i przyjechal. Jak zobaczylem jakim samochodem mi to przywiozl to mi sie nogi w kolanach ugiely :/ Zgnity jak jasna cholera, tlukl sie jak nie wiem. Stary VW transporter ( ten ogorek ).
                          Odrazu jak to zobaczylem powiedzialem Panu dostawcy e chce otworzyc paczke w jego obecnosci i sprawdzic. Zgodzil siem. I wszystko bylo oka :]

Skomentuj

Z kurierem nie było u mnie problemu przyjechal na nastepny dzien spisiał protokuł szkody na dzien wczesniejszy tak zeby nie było ze to ja go roz... sprawe zalatwil bardzo porzadnie
                            i z tego co sie jeszcze dowiedzialem to nie dosc ze oddadza mi cala kase to jeszcze glosnik zostawia :)

Skomentuj

MR_Piona, ten głośnik to jeszcze do grania się nadaje ? ;]
                              bo jeśli nie to mały zysk - skup złomu lub allegro ;]

Skomentuj

a w jakim stanie jest membrana i cewka?? moze poprostu wystarczy kosz wymienic?? i bedziesz mial niewielkim kosztem 2!!

Skomentuj

a propo kurierow

niekompetencja kurierow to nie tylko domena polski.w anglii widzialem na wlasne oczy jak kurier UPS, aby dostac sie do mojej przesylki najpierw wyrzucil na ziemie inna z napisem FRAGILE.

Skomentuj

wow!!! całą paczkę fragilów miał??

Skomentuj

membran i cewka stan ideał tylko kosz spekany i troche skantowany
                                      jeszcze bedzie zył wiec jak sie uda to bede mial apeka za friko tylko ze troche klejonego
                                      bo skoro zaplacilem za nowke to taki powinienem miec :)

Skomentuj

MR_Piona, kup nowy kosz i po klopocie!:]

Skomentuj

Czaruję...
                                        X