Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wreszcie dziala forum...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wreszcie dziala forum...

Uff
    a juz myslalem ze to koniec :P

No i nawet jakos wyglada :P

Skomentuj

ahhhh kiedyś bylo lepiej ;/ ...

Skomentuj

fajnie by było gdyby istaniała możliwość wyboru stylu z poprzednią kolorystyką np...
        szczerze mówiąc to jak dla mnie to za dużo bajerów :)

Skomentuj

A dlaczego zjadło mi 40 ostatnich postów :/

[ Dodano: 2006-08-28, 12:51 ]
          heh nie tylko brakuje kilku postów ale całych tematów :/ znaczy ze baza danych stara

Skomentuj

z połowy czerwca z tego co widać w statsach ...

Skomentuj

michael86, nie ma co plakac, przeciez forum nie statystykami zyje!!
              Przy dobrej organizacji, dobrej opiece admina a przede wszystkim jego zainteresowaniu baza powstanie nowa, nowe tematy, nowa wiedza no i moze nowy ( lepszy) porzadek :)
              A pkt i tak sobie nabijesz

Skomentuj

ruthi7, po prostu 2 miechy nieco w plecy :/

ja mam nadzieje że to tylko początek zmian bo jak widać nie wszystko jeszcze działa jak powinno :)

Skomentuj

ruthi7, mi nie chodzi o staty bo i tak nie po to pisze posty, tylko miałem temat o aparacie a teraz nie mam :/ i pewnie wiele osób ma podobny problem :/

Skomentuj

takero, nie przesadaj juz...A co sie dzialo przez te 2 miechy, i ta bylo tutaj tylko duzo zamieszania, chyba ze 2 awarie prze ktore forum nie dzialalo i nic poza tym ciekawego. Cos trzeba bylo poswiecic na lepsze zmiany, uwarzam ze nie ma co plakac i czepiac sie czegos zaraz na starcie, raczej trzeba pogratulowac dobrych checi adminowi i teraz dolozyc cos od nas a nie tyko slowa lamentowania i placzu Bedzie dobrze

[ Dodano: 2006-08-28, 14:37 ]
                    michael86, no rozumiem, juz kiedys ktos pisal ze mial jakis temat z budowa suba a forum przestalo dzialac, no nic, ale moze takie sa uroki zmian, trzeba zakladac nowy temat i juz...

Skomentuj

ale za to od strony moderatorskiej to teraz miodzio wygląda :)
                      powiadomienia itp

Skomentuj

tak tylko szkoda, że nie jestem modem :P
                        Ale tak wogole to teraz jest pare usprawnien, fajna jest ta ikonka online

Skomentuj

Hmmm.. a co do modow, to ja tu widze ze tylko nieliczni sie udzielaja...
                          A gdzie reszta? SW, Dexter, LUKASZ?

Troche ciezko sie przyzyczaic do nowego wygladu diy...

Skomentuj

"
                            Zamieszczone przez Maxi
                            Troche ciezko sie przyzyczaic do nowego wygladu diy...
                            "
                            dlatego mam nadzieje że będą style forum do wybrania...

"
                            Zamieszczone przez Maxi
                            A gdzie reszta? SW, Dexter, LUKASZ?
                            "
                            SW wakacje ma, Dexter - nie wiem , pewnie też, a LUKASZ na AM oficjalnie powiedział że przenosi się na nią, więc nie wiem po co mu mod tutaj...

Skomentuj

LUKASZ nas wyśmiał na audiomani. A Dexter... ...za siedmioma górami, za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami.

Skomentuj

Uważam, że powinno się wybrać nowych moderatorów, oczywiście aktywni tj. takero czy tato turbo powinni zosatcj jednak co do SW i irka to mimo tego, że się udzielają to mam wątpliwości czy na bierząco moderują. Dexter przepadł już hoho temu a LUKASZ to chyba wszyscy wiemy za wiele razy zawiódł.

Pozatym dzięki śliczne dla Questera, ze zajął się forum. Pod jego łapą forum ma szanse odżyć na dobre

Skomentuj

Trzeba będzie troche odświerzyć moderke

Skomentuj

Nom przydaloby sie :)

Skomentuj

szkoda tylko ze tyle postow poszlo w piz.. no ale najwazniejsze ze forum znowu smiga tylko ten design troche odstrasza...

Skomentuj

fajnie ja sie ciesze ...odzyskalem swoj dawny nick :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X