Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wreszcie dziala forum...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja chce starego skinaaaaa ; p

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
      ja chce starego skinaaaaa
      A ja chcę, żeby Tasior choć przez chwilę się zastanowił, dlaczego nie może być starego skina.

Skomentuj

trzeba sie przyzwyczaic i juz, wazne ze dziala:)
        teraz tylko brakuje dzialu ogloszenia i porzadnej ekipy moderatorow!

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
          ...i porzadnej ekipy moderatorow!
          ??

Skomentuj

bo teraz tylko Takero sie udziela i robi porzadek....
            trzeba kogos jeszcze dobrac

Skomentuj

No i wreszcie działa cytowanie selektywne

Skomentuj

Wybaczcie ale to by wypadalo zmienic,wg mnie to zbyt jasne i w kolorze tła,zle mi sie czyta,a przynajmniej wolniej... zobaczcie o co mi chodzi:

http://img291.imageshack.us/my.php?i...abitowajr0.png

Skomentuj

w sumie to widać , jednak możnaby rzeczywiście nieco kontrast powiększyć.

[ Dodano: 2006-09-03, 14:51 ]
                  ale spokojnie - na to jeszcze przyjdzie czas :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    ale spokojnie - na to jeszcze przyjdzie czas
                    Dokładnie. Niemniej dzięki Tasior za celne spostrzeżenie.

Skomentuj

No widze ze statystyki zniknneły :) Przydało by sie jeszcze moderatorów troche wyrożnić przynajmnij mały podpis pod nickiem.

Skomentuj

o dopiero zauwazylem:P nie zwracam na to nigdy uwagi hehe:P

Skomentuj

Kurde,późno sie dowiedziałem...
                          Fajnie że serwis odżył,że działa...ale jednak to juz nie to diy co było,czuć powiew z innego serwisu co mnie osobiście się nie podoba.Mam wrażenie że temat amatorskiego audio komercjalizuje się.Diyaudio,audiomania,ten sam własciciel,dziecko wylane z kapielą.
                          Na mój gust Igod walnął największa bzdurę w swoim życiu.

Skomentuj

komercjalizacja komercjalizacja ale monopolizacja - to na pewno

Skomentuj

Ludzie :!: Poczytajcie słownik jęz. polskiego :!: Gdzie tu komercja :?: Gdzie tu monopol :?: Możecie mi wyjaśnić te enigmatyczne stwierdzenia (zakładam, że umiecie uzasadnić swoje opinie) :?:

Skomentuj

monopol no fakt troche mocne slowo ale cos w tym jest:)
                                jedna osoba trzyma w rekach praktycznie 2 jedyne serwisy (z prawdziwego zdarzenia) o tej tematyce
                                ale poki co jest okey i bedzie dobrze aby diyaudio bylo niezalezne i autonomiczne
                                nie wkurzaj sie:P

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                  2 jedyne serwisy (z prawdziwego zdarzenia)
                                  Sory ze sie wpierdziele, a ja i zibi? :(

Skomentuj

Cóż Dj SMS, jesteście o cały dzień drogi za tymi dwoma serwisami :o)

Skomentuj

dokladnie to mailem na mysli... te daw serwisy sa juz jakis czas...
                                      wy poczatkujecie, taka prawda, zycze powodzenia mimo wszystko:)

Skomentuj

Quester, krótko,cash w tym czujesz i dlatego to robisz.Ja chciałem inaczej,bezimiennie,oby działało.Oby ludzie mieli swoje miejsce spotkań i pogaduszek w końcu jak i ja.A audiomani nie lubie,jest za sztywna,zbyt elekcyjna,jak dla ludzi z wyższych swer.I dlatego żal mi że diy popadło w podobne ręce.Mozesz mieć żal do tych słów,a możesz wyciągnąc wnioski,wszystko w twych rękach.
                                        Poprostu nigdy Cię nie zaakceptuje jako admina diy,co za dużo to nie zdrowo.

Skomentuj

umberto, same chęci to za mało. Posiadanie takiego serwisu to duze obciązenie finansowe. Strona która ma kilka tysięcy odwiedzin dziennie, generuje potężny transfer, za przedłuzenie domeny też trzeba płacić i tak wychodzi kilka stówek na rok , tylko po to, żeby się to kręciło.
                                          Gdzie ty widzisz ten cash ? No ja na razie widze, że Quester, mocno dokłada do tego interesu. Myślisz, dlaczego igod sobie "odpuścił" ? Jaki miał w tym interes, żeby rocznie wykładać równowartość dobrego głośnika na serwis na który nawet juz nie zagladał.

I bardzo dobrze, że przejął to ktoś, kto ma chęci, umiejętności i zapewni stabilność funkcjonowania serwisu. Podeżjewam, że jakby miał go ktoś inny to nie podziałał by długo, o ile w ogóle by ruszył.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X