ja chce starego skinaaaaa ; p
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wreszcie dziala forum...
Collapse
X
-
Wybaczcie ale to by wypadalo zmienic,wg mnie to zbyt jasne i w kolorze tła,zle mi sie czyta,a przynajmniej wolniej... zobaczcie o co mi chodzi:
http://img291.imageshack.us/my.php?i...abitowajr0.png
Skomentuj
-
Kurde,późno sie dowiedziałem...
Fajnie że serwis odżył,że działa...ale jednak to juz nie to diy co było,czuć powiew z innego serwisu co mnie osobiście się nie podoba.Mam wrażenie że temat amatorskiego audio komercjalizuje się.Diyaudio,audiomania,ten sam własciciel,dziecko wylane z kapielą.
Na mój gust Igod walnął największa bzdurę w swoim życiu.
Skomentuj
-
Quester, krótko,cash w tym czujesz i dlatego to robisz.Ja chciałem inaczej,bezimiennie,oby działało.Oby ludzie mieli swoje miejsce spotkań i pogaduszek w końcu jak i ja.A audiomani nie lubie,jest za sztywna,zbyt elekcyjna,jak dla ludzi z wyższych swer.I dlatego żal mi że diy popadło w podobne ręce.Mozesz mieć żal do tych słów,a możesz wyciągnąc wnioski,wszystko w twych rękach.
Poprostu nigdy Cię nie zaakceptuje jako admina diy,co za dużo to nie zdrowo.
Skomentuj
-
umberto, same chęci to za mało. Posiadanie takiego serwisu to duze obciązenie finansowe. Strona która ma kilka tysięcy odwiedzin dziennie, generuje potężny transfer, za przedłuzenie domeny też trzeba płacić i tak wychodzi kilka stówek na rok , tylko po to, żeby się to kręciło.
Gdzie ty widzisz ten cash ? No ja na razie widze, że Quester, mocno dokłada do tego interesu. Myślisz, dlaczego igod sobie "odpuścił" ? Jaki miał w tym interes, żeby rocznie wykładać równowartość dobrego głośnika na serwis na który nawet juz nie zagladał.
I bardzo dobrze, że przejął to ktoś, kto ma chęci, umiejętności i zapewni stabilność funkcjonowania serwisu. Podeżjewam, że jakby miał go ktoś inny to nie podziałał by długo, o ile w ogóle by ruszył.
Skomentuj
Skomentuj