powiem tak,znam takich ktorych balbym sie puscic nawet na hulajnodze po chodniku,ale znam tez takich ktorzy sa odpowiedzialni i mogli by jezdzic autem,znam tez takich ktorzy maja prawko a jezdza.... 140(odejmijcie przeklamanie budzika) kaszlem na terenie zabudowanym.
Tasior, wywaliłem Twojego posta. Następnym razem baczniej dobieraj słownictow bo dorobisz się warna ;] ------------------------------------------- [takero]
Jak aktoś ma malacza po tuningu to 140 da rade mnie kiedys malacz wyprzedzał przy 160 ale silnik miał od czegoś tam. w oryginale to 110 max 120 z wiatem.
hm... no ale pozniej napisal ze "czyli jedize 135" wiec mozna sie domyslec ze chodzilo o 140 ;/....
duzo zalezy od malucha, sporo osob mowi ze jechalo 130-140 maluchem i to seryjnym, a ze licznik czasem przeklamuje to inna sprawa, w kazdym samochodzie przeklamuje...
nom.... juz dawno to zauwazylem
ja dzis 120 lecialem :) - tutaj dowod : http://www.sendspace.com/file/z653yp, co prawda nie maluch ale wynik chyba niezly
a tak na powaznie to szukam kupca i chce pokazac mniej wiecej jak to przyspiesza, moze predzej znajde chetnego
Ludzie litości.. co mi po tym jak jakiegoś kaszlaka czy tico rozpędzisz do tych 140Km/h jeśli jazda z taką prędkością to męczarnia i śmierć w oczach.. spróbuj taki samochód opanować przy tej prędkości.
Tak rozpędzała sie moja padlina przed modami.. http://video.google.pl/vi...4009195&q=lanos ale już nagrzebałem przy silniku i jest troche lepiej, ale dalej dla mnie za wolno :P
hm.. calkiem niezle jak na lanosa :), prawie jak roverek :), tyle ze mi jakos szkoda go tak katowac :)
e tam nieźle.. teraz ma nowy koletor wydechowy(od astry GSI), zmieniony dolot i jeszcze tam inne małe pierdólki. Mi tam go nie szkoda bo jak sie wysra silniczek to kupie c20xe(2L od astry gsi) i sobie zrobie swapa, bo jest naprawde banalny i wcale nie tak bardzo kosztowny a 150 KM już robi swoje
"rowerzysta twoj wrog" tych na skuterach to tez sie tyczy... jezdza nagannie przeciskaja sie pomiedzy samochodami normalnie jak taryfiarze... panowie szos...jeszcze nie spotkalem skuterzysty ktory by sie nie przeciskal pomiedzy samochodami...
"patrz w lusterka dwa razy motory sa wszedzie"...a czysa wqyjatki?? pewnie sa ale nie potwierdzaja reguly... wlinku do tamtej aukcji bardzo mi sie podoba jego pomysl zamiany..napewno ma wielu chetnych
hehe ja tam sobie nie mam czym pocisnac, stray merc 124 200D;p, ale jak on fajnie brzmi na wysokich obrotach;]
napiszmy do ministerstwa! niech zmieniaja ustawe;] albo sami mozemy majac ilestam podpisow;]
moim znadniem skuter jest duzo niebezpiecznijszy od auta;/
mnie jakiś czas temu wyprzedzał motocyklista w momencie kiedy wyprzedzała mnie też karetka , a przede mną stał na wpół drogi jakiś wóz
nic tego nie przebije - aż lusterko mi musnął... ;]
hehe u mnie z prawej strony na zderzaku jest tajemniczy slad:] na zakrecie (za krzakami) koles jechal skuterem pod prad, otarl sie o mnie, upadl a jego kupmle w smiech... dalszego opisu wydarzen nie umeszcze;]
Skomentuj