Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie auto wazy ponizej 550kg?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobra Tasiar daj sobie siana chyba ze chesz jeździc samochodem na baterie AAA :lol:

Co do skuterów to zgadzam sie z wami. Ogolnie pojad niebezieczny jak motor dodatkowo w rekach dziecka które chce poszalec na drogach- nc. Dodatkowo wysowam własna teorie ze skuter to kupa bo ani to motor prawdziwy ani to rower :lol:

Skomentuj

znajdz mi taki to bede jezdzil.

Skomentuj

Takero ten filmik co zapodales ze koles tikaczem zamknal licznik. A mowiles ze wolno jezdzisz, a tuś takie nagranie zmajstrowal :P Tak jezdzi nasz MOD

Skomentuj

tylko to nie ja niestety ;]
          ja nim max pojechałem 140 z groszami ;]
          ale droga jak szkło i trasa pusta więc postanowiłem że wartoby go raz przygazować. :)

Skomentuj

Ostanio tico jechaliśmy w 4 osoby 150...
            Może i nie było to za bezpieczne ale podobnie jak wyzej kolega chciał przetestować, swoją drogą nie wyobrażam sobie czegoś więcej z tego pudełeczka wyciągnać a tu jednak sie da

Skomentuj

Z tymi autami do 550kg to se daj spooj, przeciez to ledwo jechac bedzie, po drugie po kija Ci robic terazs na to prawko i potem znow na B. Zobaczysz jak te 2 lata szybko zleca...
              Ja sie czuje jakbym wczoraj egzamin na prawko zdawal a juz mam ponad rok...
              Sorki za off topic:
              przed chwila jechalem autem kumpla: golf III 94r. 1.9 TDI normalnie baja... :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                golf III 94r. 1.9 TDI
                przecie to nie "jedzie".. :razz:

Skomentuj

Hmmm:P Moze zle sie wyrazilem, ale mi by nic wiecej jak narazie do szczescia potrzebne nie bylo
                  Wazne ze malo pali

Skomentuj

i calkiem calkiem sie rusza. a ilo konna wersja?

Skomentuj

Szczerze to niewiem

Skomentuj

skoro jest z 94r to ma zabójcze 90KM

Skomentuj

A trabanta se kup <lol>

Skomentuj

wazy wiecej niz kaszel,650 lub 625 kg. pozatym sprawa zamknieta,starsza kupuje kaszla to bedzie mnie wozic :) noi gdzies na parkingu mnie nauczyc jezdzic,tak ze za 2 lata prawko niebedzie tak trudne jakbym zaczoł od samego poczatku.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                              tak ze za 2 lata prawko niebedzie tak trudne jakbym zaczoł od samego poczatku
                              Ja zanim wsiadlem do autka ze znaczkiem "L" to jechalem tylko 1 sam autem 10min...
                              I jak pierwszy raz jechalem "L'ka" to instruktor gadal ze widac ze mialem juz stycznosc z autem i duzo jezdzilem :P heh :P

Skomentuj

wiesz,jeden bedzie palił sprzeglo ruszajac z pod swiatel a drugi wsiadzie i pojedzie :)
                                ja jeszcze autem samemu niejechalem(w sensie jako kierowca).

Skomentuj

to przesrane masz.... nie znasz smaku zycia jeszcze

Skomentuj

ja już drugie auto rozbiłem w sensie chcaiałem pokazac kumplom co punciakiem potrafie i drzewo stało i bummm na piasku sie menda ześlizgła jak w zakret wchodziłem drzwi wymieniłem i supek zrobiony i nawet nie widać a drugieto to kaszla gość mi wyjechał i nie było co z niego zbierać z malczana oczywiście a poldek prawie cały był swiatło zbite i nadkole lekko wgniecione ale sie wyklepało i nie widac

Skomentuj

Czaruję...
                                    X