Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wyniki w super PI czyli który diy-owy komp najszybszy :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wyniki w super PI czyli który diy-owy komp najszybszy :)

Witam,
    zaczynamy od 15.016s :)

Tylko 4 razy wolniej

Skomentuj

[ Dodano: 2006-09-19, 19:26 ]
      14.782

Skomentuj

u mnie lipa niestety, ale czego wymagać od takiego starego kompa jak mój..

Skomentuj

możę Cię pociesze tym że Athlony nie schodzą poniżej 20s :)

Skomentuj

Wynik mojego P4 (stary dobry i przede wszystkim zimny Northwood :) )

0:46.216

Skomentuj

a o co chodzi :mrgreen:

Skomentuj

mierzenie wydajności kompa ;]
                "super PI" ściągnij i sprawdź ;]

Skomentuj

bez sensu jest ten temat...
                  wiadomo ze jeden ma lepszy komputer drugi slabszy, jednemu potrzebny do gier, innemu do programow, a jeszcze innemu tylko do netu, ale po co to porowanywac?

[ Dodano: 2006-09-19, 23:20 ]
                  ja mam P4 1.4 256 RIMMu i sie muli jak cholera, ale do netu starcza, na studiach mam ciut lepszy ale tez nic nadzwyczajengo, ale mi starcza...

Skomentuj

Podkręciłem procka i FSB prawie na max, dało sie więcej ale komp już był niestabilny. Wynik nieco sie poprawił: :mrgreen:

Skomentuj

bez sensu jest dział konstrukcje - jednemu potrzebne jest kino, innemu stereo , jeden ma 200zł na sprzęt, inny 5000zł, po co to porównywać ?
                      po co wyścigi czy wogóle jakakolwiek rywalizacja ?
                      ja potrzebuje wozu do dojazdów, a ktoś inny do pałowania...
                      po co pisałeś o roverze, przeca to bez sensu wg Twojego toku myślenia ?
                      http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=7998 - ten też bez sensu,
                      i ten http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=7952
                      i zaraz się okaże że połowa forum jest bez sensu że o życiu nie wspomne ;]
                      nie każdemu każdy temat musi odpowiadać, nie każdy musi pisać ...
                      nikt nikogo nie zmusza żeby sprawdził swojego kompa, więc ocb ?

[ Dodano: 2006-09-19, 23:25 ]
                      Viper, niestabilność to norma
                      ciągle się jedzie na granicy stabilności - aby tylko winda odpaliła, cpuz, super pi, no i paint

Skomentuj

Leeee... u mnei lipa :P

Skomentuj

no niby masz racje, ale tamto wszystko jest mniej wiecej zwiazane z audio :) ten temat z wystrojem pokoi mysle ze jest bardzo fajny, chociaz trzeba poczekac zeby sie rozwinal :)...
                          to z roverem to bylo doklejone do tematu na temat prawka B1...
                          no ale jak tak dalej pojdize to niedlugo bedize temat "jakie macie tapety na pulpicie" - pokaz i sie pochwal
                          co do sprzetu za 200 lub za 5000 zł, no to roznie to bywa, niektorzy kupuja lepsze gloniki niektorzy gorsze, ale jesli chodzi o wykonczenie to duzo zalezy od osoby ktora to robi, mozna i za 200zł ladnie wykonczyc kolumny :)
                          no ale ok, mozna chyba zaznaczyc sobie zeby nie pokazywalo tego tematu, wiec "robta co chceta'

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                            jakie macie tapety na pulpicie"
                            "jaką macie rozdzielczość" bo samymi tapetami to nie można rywalizować ;]

KONIEC OT :]

Skomentuj

Mój "demon" prędkości: Celeron 2.6GHz, 512 MB RAM

Jestem najwolniejszy. HAHAHAHA

Skomentuj

Athlon xp2200+, 256 ramu

Skomentuj

AMD Sempron 2200~ 1500 MHz @ 2500 ~1800 MHz, 768 mb ramu

Skomentuj

AMD Athlon(Barton) 2500xp+(1800mhz)@ponad 3200xp+(2310mhz)
                                    512 mb DDR 400mhz@438mhz

Enjoy it =]

---edit---
                                    Szkoda, ze nie mam lepszej zasilki i chlodzenia bo procek ma potencjal(odblokowany mnoznik)...

---edit---
                                    Wydajnosc mam porownywalna z kolega rzymo a on ma 3ghz pentiuma 4 z HT =]]] rotfl :P

Skomentuj

P4 3,2 2*256 Twinmos

wynik taki sredni zoaczbymy wieczorem jak dam 4,0 na prcku.

Skomentuj

Wypadałoby dawać też screen z włączonym WCPUID albo CPU-Z

Skomentuj

Czaruję...
                                        X