Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budzik,za toba niebedziemy płakac.

Skomentuj

Tasior, hellrider, dajcie spokój, ja do Budzika nic nie mam nie wiem czemu tak po nim jedziecie. Przynajmniej on ma zawsze swoje zdanie i nie obchodzi go kto co mówi.

Skomentuj

eXe, No ja tez mam swoje zdanie ktore z checią wyrazam.

Skomentuj

hellrider, ale budzik nie wali textami typu "Nie będziemy po Tobie płakali" itp. czy to tak trudno starać się ze wszystkimi żyć w zgodzie?

Skomentuj

Że się tak zapytam, bo nie jestem w temacie. Gdzie takero usuwał posty Yoshiego tu czy na audiomani? Jeżeli na audiomani to dlaczego tu stracił moda? Jeżeli między takero a liberem wynikły jakieś kłótnie na forum to mod albo admin powinien zablokować usunąć posta i tyle. Szczerze to mnie słabo obchodzą jakieś kłótnie o interesach na forum, jak gość czuje się oszukany to niech załatwi sprawe w sądzie a nie wywleka swoje żale na forum.

Skomentuj

Zamieszczone przez eXe
              "Nie będziemy po Tobie płakali"
              POkaz mi gidze takie cos napisalem ?

Skomentuj

hellrider, iznowu sie czepiasz, przecież Exe mówił ogólnikowo bo widzisz ze tasior tak napisał ale NIE, ty teraz chcesz wyjśc na pempek świata ze jak zwykle znowu musisz mieć rację, a niemasz bo nikt ciebie nieposądził ze tak mówisz :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                  Zamieszczone przez dragon
                  Budzik na moda!

... i to będzie koniec diy
                  Uwierz że niechciało by mi sie moderowac Szkoda czasu na kasowanie, 75 % topików z forum :)

zajaranyy, twoje intencje są bardzo słuszne, niemniej fakt jest taki ze nawet jak bedzie dorba moderka to co mają wyrzucac posty laików ?? Zawsze są wyrzucane. Forum sie raczej niezmieni poprzez dorzucenie modów, zmiana musi byc ekstremalna :twisted:

Radzę zastanowic sie wszystkim wymądrzajacym i naciskajacym typu TAsior, dragon czy hellrider i innym... bo to własnie przez takich ludzi (wcale nie nowych laików) diyaudio stało sie śmietnikiem :cool:

Dlaczego jak sie zmienil admin to pojawil sie BUDzIK??
                  >>BUDZIK wielokrotnie mówileś że DIY to dno wiec PO JAKA CHOLERE TUTAJ SIEDZISZ?????

Skomentuj

Na taką osobę mówi się hipokryta http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryta

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon
                        Budzik na moda!
                        Chcemy moderatora czy dyktatora ?

Skomentuj

slawomir
                          ani tego ani tego :P

diy przed zmianal admina bylo lepsze

Skomentuj

Zamieszczone przez SŁAWOMIR
                            dragon napisał/a:
                            Budzik na moda!

Chcemy moderatora czy dyktatora ?
                            To było dobre :mrgreen:

aryan, niemusze ci sie przeciez tłumaczyć, prawie nikt z was mnie niezna i niewiem od kiedy jestem tu i tam więc co wy możecie mi zarzucić , nic

Pamiętajcie, do Takero jest ten zły, Budzik jest cacy :mrgreen:

Według tej dewinicji hipokryty , wszyscy nimi jestesmy, a co mnie to czy jestem hipokryta czy dupek czy cham.... jestem Budzik w swojej skóze i nie lize pupci osobom z forum, tylko wyraziłę mswoje zdanie na temat tamtego forum bo mnei zaczeło wqr... głownie przez takich ludzi :) Teraz nowy admin, Budzik wkoncu aktywny mocniej niż kiedys, zmienimy te forum na lepsze i wytepimy robactwo.

Pytam czy jesteście ze mne ????

Jesteście !!! ????????/

PS. TO brzmi chyba jak dyktatura

Skomentuj

mIKI, już masz u mnie plusa ;-)
                              Budzik, hehe, Budzik jak najbardziej cacy :-D

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                diy przed zmianal admina bylo lepsze
                                DIY przed zmianą admina nie istniało przez jakiś czas.
                                DIY od długiego już czasu nie miało admina.

Zanim powiesz złe słowo na Questera, pomyśl czy na pewno masz rację.

Skomentuj

Quester sam w sobie jest OK.
                                  Ale zmiany na forum sa poprostu wg mnie niezbyt dobre(niemowie o wszystkich)
                                  poprostu powoli powstaje drugie diyaudio,ekipa ta sama,wszystko to samo bedzie...

Skomentuj

Z tym budzikomodem to oczywiscie żart? :lol:

[ Dodano: 2006-10-02, 18:24 ]
                                    Co do do zmiany szaty całego forum to jest ok, nie ma się co czepiać tak samo jak nie ma się co czepiać admina.

Skomentuj

Bez chamstwa.

PRawda jest taka że wiele osób pracowało nad forum ale i tak sie nieudało bo co sie oszukwiac panowała tu wolna amerykanka.

jak wiadomo poprzedni admin olał sprawę i strone przejął q, jestem rpzekomany ze przedzej czy później nastapi jakis przełom i wszystko tu zacznie miec ręce i nogi, pamietajcie ze to on stworzył AM z pomoca niektórych osób i to dzieki AM czy Q można poziom podstawowy przenisc na wyzszy stopien a nie ciagle symulacje i doradzanie głosników. A tutaj tylko to było, odrębna grupka ludzi którzy próbowali cos wnieśc była, ale co z tego, próbowali ale w żaden sesnwosny sposób nie przedstawili własnych poglądów bo mówienie że stx 14 w BP zagra super a jak niewierze to żebym zrobił jest śmieszne, bo niby po cholercie mam tracic kase i czas żey sie przekonac :) Każdy powie ze to jestsuper jak niewierzysz to sprawdź. DObra kij z tym.

Najgłupsze w tym forum jest to ze ludzie podzieleni sa na grupy, wielu sie wydaje że np taki durny Budzik, jest przeciwko osobom pokroju Takera, jest ale TAkero jest jeden wiec jest rpzeciwko niemu , ale patrząc na posty niebył przeciwko, poprostu wyrażał swoje opinie. Wiele ludzi mysli ze ktos kto dużo "robi" jest guru, takim był własnie pan moderator, a według mnie był nikim, niepotraficie dostrzec osób które tak naprawde robią cos a bez nich niebyło by tego co teraz każdy moze w domowym zaciszu zrobic, samemu do czegos dojsc dzieki tym osobom własnie.

Propozycja jest jednoznaczna. Zamiast pisac co chwila topiki "wybieramy modów", " dziekujemy takero" czy "budzik wypier..." :P to może ludzie stworza jakąs zwiazana całośc, niepisze tego bezpodstawnie bo nie od roku jestem na tej stronie ale o wiele wiele dłuzej (i tak krócej niż kilka osób) , moze wkoncu ktos z kims sie pogodzi i powie o co w tym wszystkim chodzi. KAzdy potrafi nakażdego jechac, mówi że przecież wyraża tylko własną opinię ok, ale gdybym ja miałwyrazic własna opinie prawdziwą to pojechałbym 80% osób na forum :mrgreen: taki jestem i nikt tego niezmieni, poco zmieniac cos co jest jedyne w swoim rodzaju i "prawie" każdy na forum taki jest.

Mówicie na jednego ze głupi duren, na drugiego ze super, w rzeczywistości okazało by sie moze na odwrót niz myslicie bo to tylko wirtualna rzeczywistość w której każdy gra, i niema tu osób super szczerych bo nawet moder czy Admin ci prawdy nigdy niepowie chocby poto zeby chronic własną osobę, to fakt i trzeba sie z tym pgoodzic, a każdy obstaje przy danej osobie jakby to był jego rodzony brat. Owszem jeśli znasz kogos na realu i wogóle masz z kims jakis inny kontakt niz przez gg to mozesz tej osobie ufac bardziej niz innej, ale w dzisiejszych czasach nawet staremu własnemu niemozna ufac bo dzisiaj jestes jutro mozesz sie nieobudzic bo bedziesz miał siekierę w czole.

Ludzie Zastanócie, sie poco te manifestacje wiecznie, jak w polityce, ZAMIASt robic cos to ciagle kłótnie i kłótnie. Pis ma zryty beret, teraz Samoobrona robi afere, PO chce rozwiazania czegos tam.... wiecznie tylko dywagacje miedzy soba a nic dla panstwa.
                                      Dlatego tutaj chociazby zamiast tworzyc grupi ludzi i kłócic sie może wkoncu topó wojenyn zostanie zakopany i wspólnie po woli będzie można odbudowac DIyaudio, ale niestare DIYaudio, tylko Nowe porządne DIyaudio. pewnie zaraz sie ktos oburzy, "ja niehcce nowego chce stare" i co ci po starym, masa topików powtarzających sie, przeklenstwa, obraza ludzi i wogóle nieład. Co w tym takiego ciekawego, wchodzac tu lduzie niewiedza co to jest zwrotnica bo na forum musi pytac, a tam tez często odpiwuada lajk który wie tyle samo co ten pytajacy ale skoro siedzi tutaj 2 miesiace mysli ze pozjadałrozumy. Radze przemysleć sprawę bo najwiecej przeciwko takiemu pozytywnemu nastawieniu jakie mam ja są własnie takie lajki miesieczny czy półroczne którzy mają krótki staż na forum czują się bogami.

Skomentuj

Budzik, podpisuję się pod tym co napisałeś.Trafiłeś w sedno.

Skomentuj

Lo bosh... znow dlugi post Budzika, dlugo takiego nei bylo :P
                                          Koniec off topica.

Skomentuj

Czaruję...