Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moderatorzy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Link do FAQ'a car audio

to prosty przyklad ..co mozna zrobic siedzac troszke przed netem i zbierajac informacje na temat ca ...podstawa idealna.
    Czlowiek ktory zbudowal ten "slownik" jest cwany ..broni sie tym: "na wszystkie poprawki czekam w mailu" ..ja mu sie nie dziwie!
    Znajac nasz mentalnosc to dostal tyle maili ze go zemdlilo... nic w tym dziwnego jak prawie kazdy czlowiek ktory interesuje sie CA staral sie go czepnac.

Wracajac do HA :) moze znajdzie sie chetny ktory zrobi podobnego fuck'a ? Tez w7ytykanie palcem kto sie nadaje kto nie chyba niczego nie zmieni ...to chodzi o nasz prywatna inicjatywe.

Bawmy sie dobrze ...bo czas ucieka :)

Skomentuj

Forum przegladam od bardzo dawna chciaż ilość postów tego nie potwierdza ale myśle ze data przystąpienia o czymś świadczy. Po prostu widać tak jak inni pisali że tematy sa cały czas takie same ciagle ktos pyta sie czy lepszy stx czy tesla itp. Niewiele mozna sie dowiedzieć z takich tematów a szkoda. Forum to miejsce dyskusji ale to głownie źródło wiedzy (moim zdaniem) wymiana doświadczeń pomysłow. Forum istnieje juz bardzo długo, powinno się ciagle rozwijać.
      Nowych konstrukcji jak na lekarsto a szkoda. A one bardzo duzo wnosza na forum.
      Moim skomnym zdaniem powinna byc bardziej rozbudowana strona głowna, sa tematy jak zbudoac obudowe jak wytłumic itp. ale to troche za bardzo ogólnikowe informacje, na podstawie wiedzy fomurowiczów i powstałych tematów proponował bym wiecej artyklów dla poczatkujacych osób. testy i porównania wzmacniaczy, głośników, przedziały cenowe sprzetu np. Jaki głosnik najlepiej wybrac za 40 zł a jaki za 200zł.
      Powstał bardzo ciekawy temat poświecony zwrotnica ale w sumie niewiele ich tam jest sa niepotrzebne posty zupełnie nie na temat.
      Ja osobiście dobrze oceniam prace moderatorów ale faktycznie pewne zmiany by sie przydały, takie aby forum było przejżyste aby nie było 10 razy tego samego tematu, zeby wyszukiwanie informacji nie było dlugie i mozolne.

Skomentuj

ZAP, mało artykułów i wiedzy ?. No to zapraszamy na www.audiomania.info ... druga strona pana Admina Questera ... ta mocniejsza

Skomentuj

audiomania audiomania tu jest diyaudio i o przyszłości tej strony www tu rozmawiamy.
          W takim razie po co komu onet skoro jest wp ?

A tak w ogole to takie sprawy omawia sie najlepiej przy kielichu a nie na forum :p

PS. spot ?

Skomentuj

Budzik, nie badz taki...

Skomentuj

ZAP, niemasz pojecią o histori obu stron więc czemu sie wypowiadasz, chcesz wiedzy czy zgrywać wazniaka ?

mIKI, jaki ?? Przecież wiele razy było mówione ze to niesa konkurujące strony, ale jesli ktos chce pozostac tepy bo jego duma mu niepozwala na czytanei artykułów z audiomani bo uważa sie za członka diyaudio to życzę szcześcia takiej osobie, bo jest tępa jak moja dzisiajsza maszynak do golenia . Oczywiscie niemowa o tobie

Skomentuj

Budzik na jakiej podstawie wysnuwasz wniosek ze nie mam pojęcia o historii obu stron ? i na jakiej stwierdzasz ze zgrywam wazniaka ?

to że 3/4 osób siedzi i na audiomani i na Diy nie zmiania faktu ze to rózne strony i lubiac diy audio interesujac sie tym nie musze wchodzic na audiomanie. Z tego co piszesz wynika to ze mozna mozna z powodzeniem zamknac jedna z tych stron bo po cholere az dwie ?

Skomentuj

Jak dla mnie cała ta dyskusja jest zupełnie pusta i prowadzi do nikąd.Diy,audiomania-każdy wchodzi tam gdzie mu pasuje i tyle.Że tu artów akurat nie ma?No nie ma,bo byc może serwis nie jest skierowany do zupełnych żółtodziobów,może.A może nie ma poprostu chętnych na ich stworzenie,przecież zupelnie łatwiej jest wwalic posta ze stekiem narzekań.Typowo polaczkowate podejście,ponarzekać,pokrytykować tylko jak przyjdzie co do czego to się okazuje że nikt nic od siebie nie chce wnieść.A jesli juz to za Bóg wie jakie profity.Polska i polacy.
                  Całość utyskiwań odbieram jako atak na grupę osób które w jakis sposób sa odpowiedzialne ze ten serwis/forum.Ze to oni są winni,że to przez nich i wogóle to żłoby i nic nie robią...
                  A może ktoś z szanownych forumowiczów tyłek ruszy i zaproponuje drogę rozwoju?W końcu forum jak i serwis to forma niemal społecznej pomocy i nie jest powiedziane że o wszystko mają dbać osoby bliżej związane.No co?Da się czy nie?
                  Zanim ktos załozy podobnytemat niech pomysli troszkę co może od siebie wnieść dla innych.Jesli nie,to taki temat bezlitośnie wywale.

Skomentuj

Ehh... modem byc...sam miod...z uszu.

Dziwie sie niektorym nieustannie, Kolega Budzik chcial cos konstruktywnego znowu przekazac, czy znowu mam inne wrazenie... Ludzie, nim puscicie posta, myslcie!

Skomentuj

Zamieszczone przez tomaszo
                      Kolega Budzik chcial cos konstruktywnego znowu przekazac
                      Dokładnie ALe także żeby zrozumieli niektórzy o co mi chodzi i niemieszali mnie z błotem jak jakiegos wroga hehe :lol:

Skomentuj

Budzik wróg?Nie,nie tutaj.Ręcze choć mnie momentami wkurza.Ale mam na szczęście na to lekarstwo.Puszczam se "jestes szalona" Boysów :mrgreen:

Sory Budziu,to miało być o t tak dla rozluźnienia atmosfery :wink:

Skomentuj

JA tam lubie disco polo. Ostatni mój utwór the best to Akcent - Gwiazda ... poprostu miodzio, polecam ściagąc i odpalic, impra na całego :mrgreen:

Skomentuj

prosze bardzo :*
                            Załączone pliki

Skomentuj

aryan, ja poproszę ta liste w formacie mp3 na umberto.diy(małpa)gmail.com
                              Pojemnośc skrzyni bez ograniczeń więc pchaj do bólu :lol:

A jak nie to...BAN :mrgreen:

Zartuje oczywiście :razz:

Skomentuj

masz emula??? tam znajdziesz sporo mp3

poszukaj w google tam etz bedzie

niechce mi sie 1g iga wysylac :P

Skomentuj

aryan, pchaj,pchaj,nie bądź taki...emulek mi nie działa,ino "misio"...no ale tak po kolezeńku..daj coś z dp,co?Zalezy mi,na tym sie chowałem,ciężko zdobyć,wiesz...

Skomentuj

a dokladnie chcesz??

Skomentuj

A co dasz to i tak się ucieszę,nawet to co na screenie widać :grin:

Skomentuj

hm.. wezscie na gg pogadajcie, bo to wogole nie na temat jest, Umberto jako Mod sam powinienes cos z tym zrobic chyba ;>

Skomentuj

No co Ty,OT,lawirujemy co by temat odwlec :lol: Ale masz rację,przepraszam.

Skomentuj

Czaruję...