Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zawieszenie konta allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jeśli między tymi kontami nie wystawialeś komentarzy to nie.

Skomentuj

takero, jasne ze nie, z Tanner_ zaczalem korzystac bo zablokowaniu Tanner1, widać to po pierwszych komentarzach.

Anioleczek111 zamkneli dlatego ze podalem swoje dane (a bylo to konto kolezanki) w tresci listu wysylanego do zwyciezcow aukcji.
      Wiec to rozumiem, mogli zamknac.

Odpisali mi, w sprawie Tanner_ :
      Witam,

Dziękujemy za kontakt.

Chciałbym Pana poinformować, że z moich informacji systemowych jasno wynika, że posiadał Pan w naszym serwisie inne konta, które zostały zawieszone.
      Punkt 14.2. Regulaminu obowiązującego w Serwisie Allegro wyjaśnia kwestię zakładania nowych kont, po uprzedniej blokadzie:
      Konto Tanner1 w przeszłości należało do Pana.
      "Osoba, której konto zostało zawieszone, nie może ponownie zarejestrować się bez uprzedniej zgody Allegro."
      Pozdrawiam

Oczywiscie odpisałęm, wszystkie daty opisałem itp...
      Nigdy nie rejestrowalem sie po zawieszeniu konta, wszystko jest wg mnie ok.
      Czekam na ich odpowiedz...

Mozliwe jest ze odblokują mi to konto??

Skomentuj

Zamieszczone przez Tanner
        Nigdy nie rejestrowalem sie po zawieszeniu konta
        nie ważne, po prostu nie wiedzieć czemu nie zablokowali Ci naraz 2 kont.

Skomentuj

czy to prawda tzn widziałem gdzies artykuł bodajze z konstytujcji oznajmujacy ze musza popwiadomic z miesiecznym wyprzedzeniem chcec uniemozliwienie prowadzenie handlu(zawieszenie konta) ma ktos ten akt ?

Skomentuj

Czaruję...
          X