Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ty to chory człowiek jesteś...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ty to chory człowiek jesteś...

No właśnie,sam nie wiem czy ma rację,czy nie...
    Cały dzień szczerze pracowałem,zrobiłem słupek przy bramie,przyczepiłem siatke,w między czasie lakierowałem standy pod monitorki...
    No a że lakier to lakier i trza mu troszke czasu na wyschnięcie to z nudów wieczorową porą przytaskałem z szafy nowy nabytek,w garażu odnalazłem stare siakieś skrzynki i se zmontowałem takie o to cuda:

Jak sie z tym wtaskałem do domu to zaczął się dym...
    Nie będe opisywał szczegółów,ale było gorąco i nerwowo.Ponoć mam świra i ważniejsze są dla mnie głośniczki niż rodzina...Ja nie wiem,przecież nawet odkurzacz dzisiaj przyniosłem,córci soczku nalałem,Kube opiepszyłem za bałagan...Co ona chce ode mnie?Chyba zrobie wypad na piwo... :cry:

Umbi no... Znam skads takie sytuacje hehe... Nie ma co sie przejmowac, jak rozwodem beda grozili to lagodzic, kwiecic :) a swoje i tak majstrowac.

Czekam kiedy zmajstrujesz w koncu to wieksze pudelko, looojjjj wtedy nie ma szans, dzwonek do drzwi, a tu moja geba

Skomentuj

umberto, ponoć kobiety zawsze mają rację :cool:

Skomentuj

tomaszo, szczerze?Bym był rad ujrzeć tą "gębę" dużo,dużo wcześniej.Może być na gwiazdkę,wspaniały prezent jak dla mnie,pomyśl brachu!

[ Dodano: 2006-12-08, 20:37 ]
        Langusta, nie mów tak...bo nic nowego nie wytworzę i popadnę w depresję... :mrgreen:

Skomentuj

Umbi, kurde, bo ja sie musze w koncu ruszyc... Pomysle tym razem cholela.

Skomentuj

heh... tez dzis wlasnie myslalem zeby otworzyc tu jakis temat zwiazany z naszymi babami (kobietami ).
            moja tez dzis cos napadlo i zaczela cos marudzic ze jej kwiatow nie kupuje, ze nic nie mysle o niej itp itd...
            czasem one maja jakies takie napady, i to nie tylko przed okresem chyba tak jest, ale ja juz to mam w dupie i sie caly czas usmiecham:), no i w koncu jej przeszlo, pozniej mnie przeprosila za to ze mnie wyzywala jeszcze :),trzeba byc twarfym a nie mietkim, baby mowia chyba to co im slina na jezyk przyniesie, a pozniej dopiero mysla co mowily, lepiej nie wglebiac sie w to co mowia bo klotnia wynika tylko :)
            ta moja to mysli ze ona robi dla mnie wszystko co moze, a ja dla niej nic, a ja mysle wrecz odwrotnie ... eh... szkoda gadac czasem

p.s.
            fajnie byloby byc gejem chyba hehe

Skomentuj

wolałbym byc lesbijka hahaha...
              A tak btw jak to gra?

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
                A tak btw jak to gra?
                Ano właśnie,czasami coś nieprzemyślanego może zaskoczyć.
                Buda przypadkowa,zwrotnica,hmm,powiedzmy że w miarę poprawna,powiedzmy.
                BR z odzysku,jaki złapałem taki wsadziłem,bez pieszczot...
                Taki sam zestaw mam w samochodzie,jestem nawet zadowolony.W domowych warunkach okazuje się zupełnie niezły,i to nawet w przypadkowej konfiguracji.Już nawet na pewno wiem że warto go wziąć na warsztat.
                Wooferek ma w porównaniu z XW przepiękną średnice,niemal jak ARZ-tka,gra naprawdę lekko i dynamicznie.Można się przyczepić do basu,no ale 10L i ten BR...
                Kopułka natomiast,nie jest to może klasa Audaxa ale przyczepić się za bardzo nie można.Może jest troszkę za ostra,może za głośna.Ale sądze że po pomiarach i na nowej zwrotce wszystko może ulec zmianie.
                Tymczasem będę chciał wooferkowi dać troszkę więcej litrów,pożycze od syna kolumne i przełoże głośniki,będzie 22 L.Zobaczymy jaki będzie efekt :smile:

Skomentuj

aaaa, to te mivoc-i...

Skomentuj

Teraz taka akcja :mrgreen:

Ktoś mówił że wstęga nie gra... :lol:

Następna wersja :razz:

Wydaje mi się że coś się z tego da wykroić.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                      Ktoś mówił że wstęga nie gra...
                      to że wmontowałeś je w budy nie znaczy żę grają ;]
                      pochwal się zwrotką...
                      Z stxem który ma 88db SPLu słychać tego nie było, jak to coś srebne ma z 85db to może zaczyna być ją słychać co nie znaczy że gra ;]

Skomentuj

to że wmontowałeś je w budy nie znaczy żę grają ;]
                        No faktycznie,nie grają.Fruwają :lol:
                        To że są cichsze to wcale nie znaczy że są zupełnie ciche.
                        Fakt,Irek mnie straszył że mają kiepski spl.No ale na szczęście nie jest tragicznie,da się to zaaplikować.

pochwal się zwrotką...
                        Może Ty się swoją pochwalisz?Bo jakoś jej nie widzę...

Skomentuj

skoro pokazujesz jakas konstrukcje to pokaz tez zwrotke,na jakiej to gra skoro jest niezle.

Skomentuj

Zamieszczone przez Umberto
                            Ja to sprecyzuję krótko,zrobiłeś?Pomierz,jak pomierzysz to podziel się wrażeniami.Wtedy pogadamy.A na ten czas,temat leci do kosza bo tylko burdel generuje.
                            Tak skwitowałeś mój temat o pewnym głośniku stxa - http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=9...ghlight=#98580 .
                            Dziwne że będąc tak krytycznym w stosunku do innych jest tak mało krytyczny w stosunku dosamego siebie.
                            Pokazujesz jakieś obrazki i mówisz że gra. Ja na to cytując Twoje słowa:
                            "Pomierz,jak pomierzysz to podziel się wrażeniami.Wtedy pogadamy."

Skomentuj

Aha,i jak zakladasz temat o jakiejs nowej konstrukcji,to niech on sie nazywa np "nowa konstrukcja na xxx xxx testy" a nie tak jak dotychczas ,bo to niepierwszy taki temat.

Skomentuj

takero, chociaż wiesz w jakim dziale sie awanturujesz?Zauważam u Ciebie od jakiegoś czasu pewną nerwowość przelewaną w postaci dziwnych postów.Przystopuj.

Tasior, gdzie Ty tu widzisz nowe konstrukcje?To tylko pewne wariacje z przypadku.
                                Jak będą nowe to znajdą się tam gdzie powinny z pomiarami i zwrotnicami.

Wstęgi mam od wczoraj,zwrota żadne cudo,3,3uF i 0,22mH.Bo akurat takie miałem pod ręką.Głośnik bez rewelacji może ale zupełnie inny brzmieniowo od reszty świata.I to mi się w nim spodobało.

P.S.
                                Właśnie ślubna na zgode przytaskała mi butle baranka ze sklepu.Trza lecieć dokończyć malowanie :mrgreen:

[ Dodano: 2006-12-09, 21:36 ]
                                No tak,mogłem sie spodziewać,ale ja to głupi jestem...
                                Baranek,bajery,rowery...siedzi teraz z siostrą i szwagrem w pizzerii...a ja?Pieluchy Wiktori zmieniam ech...Jakie te baby są cwane,cholera. :evil:

Skomentuj

umberto, na ile zestroiłeś tego XW w tych monitorach, bo widzę sporej średnicy br ?

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                                    No tak,mogłem sie spodziewać,ale ja to głupi jestem...
                                    Baranek,bajery,rowery...siedzi teraz z siostrą i szwagrem w pizzerii...a ja?Pieluchy Wiktori zmieniam ech...Jakie te baby są cwane,cholera.
                                    Za to możesz w spokoju odsłuchy przeprowadzić :-D

ps. opcja numer 2. Możesz żone złamać psychicznie. Ryzykowne ale może podziała, do czasu jak wróci z pizzerii kolumny musza być ofornirowane i polakierowane :twisted:

Skomentuj

Yosni
                                      Chyba się 5 dni spóźniłeś :) Chyba już wróciła z pizzeri :)

Skomentuj

Zonka wrociła juz dawno :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X