Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ty to chory człowiek jesteś...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto, Twoja żonka szaleje, ja zrobiłbym rundkę po domu, a nuż sama jakieś kolumny struga! :o

Skomentuj

umberto, komercja się rozprzestrzenia , nie masz już czym zaimponować i żonę na forum przysyłasz ?

Skomentuj

Umberto ma rozdwojenie jazni...

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik.
          nie masz już czym zaimponować
          Ty za to widze masz czym,Budziki się nam klonują.Na szczęście jest i na to sposób.

Zamieszczone przez Tasior
          Umberto ma rozdwojenie jazni...
          Spokojnie.Nie jest tak źle.Jak ma chęć to niech sobie popisze,co to komu szkodzi.Będzie sie przynajmniej z czego pośmiać. :wink:
          Mam tylko nadzieję że nie zacznie wrzucać projektów bo sie może niebezpiecznie zrobić :lol:

A opisy...wystarczy popatrzeć na inne i żaden problem coś wystrugać

Skomentuj

umberto, nie miło z twojej strony.

Tak to ja Budzik ale żebyś nie narzekał na nicka to zmieniłem

Skomentuj

ciekawa zaiste bylaby to schizofremia gdyby umberto pod postacia wlasnej zonki wystepowal...

[ Dodano: 2006-12-18, 16:29 ]
              ciekawe zaiste bylaby to schizofremia gdyby umberto pod postacia wlasnej zonki wystepowal...

Skomentuj

Miało być na wesoło,dla rozluźnienia a wyszło dochodzenie ala Rutkowski...
                Żona się obraziła i tyle wyszło.Kurcze,co z Was za ludzie?Zero poczucia humoru,luzu?

Kudłaty, masz 100% racji,w końcu mnie znasz dość dobrze.Nigdy bym sobie nie pozwolił na takie jazdy.
                A wyszło to tak w momencie kiedy zostawiłem kompa na biegu i poleciałem do tubki Wojtka,zapomniałem z forum wyjść.Poczytała,polukała,nowe konto i wpis.Sama do przechowalni przyleciała sie pochwalić wyczynem...I z czego tu problem robić?Ludzie,ja mam dwoje dzieci,z zabaw w chowanego dawno wyrosłem.

Skomentuj

Heh jak ja lubie telenowele :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Skomentuj

Dobra,następny odcinek :mrgreen:
                    Nowe zabawki :razz:

I już na spokojnie,następna zagwozdka umbiego....

Nie patrzeć na tą wstęge,musiałem jakoś za dużą dziure przytkać :wink:
                    A ten mikry mivoczek w 28L chardo wywala bezpieczniki w symasymie jak mu pocisne.Chyba trza mu będzie przylepić monetke i pomierzyć.

P.S>Tubka jest u mnie "gościnnie".Nie moja :lol:

Skomentuj

UMBERTo
                      moim zdaniem Twoja zona ma racje !! hehe :P
                      zajmij sie domem, dziecmi a nie dlubiesz non stop przy kolumnach:P

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                        zajmij sie domem, dziecmi a nie dlubiesz non stop przy kolumnach:P
                        Znajomy mi ten tekst...
                        Ale oducz kota od mleka...nie da się.No może po nowym roku się uda...
                        Umbi szuka nowych dochodów,a dochody to własny interes,może to?

Skomentuj

usługi koparka??

powiem tak robota ciezka, oplacalna dopóki sie nie zepsuje, do tego jescze ladowarka potrzebna..

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                            powiem tak robota ciezka, oplacalna dopóki sie nie zepsuje, do tego jescze ladowarka potrzebna..
                            aryan, dzięki za słowa wsparcia jak i krytyki.Wszystko jest ważne ale...ponad 3 lata jeżdziłem prywatnie na dość podobnym sprzęcie i z tąd znam rynek.Nie wiem co masz na myśli mówiąc"do tego jescze ladowarka potrzebna"

Co do psucia,racja,to tylko maszyna.Ale póki nie spróbujesz nie będziesz wiedział.Może liczę na fart,może na doświadczenie,a może na praktykę...80 zł na godzinę kusi.Kusi tym bardziej że znam temat.
                            A jeśli ktoś z kolegów ma jakieś cenne uwagi,chętnie się z nimi zapoznam.W końcu DIY też kosztuje...

Skomentuj

sorki nie ladowarka a koparka :)
                              Ty u kogos za kierowce robiles czy na swoim sprzecie??

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                usługi koparka??

Zamieszczone przez aryan
                                sorki nie ladowarka a koparka :)
                                cos krecisz koles
                                jak masz na cos zbyt to kazda robota jest dobra :), jakbys mial zbyt na kolumny wiecej bys pewnie zarobil, no ale .... trzeba najpierw sobie marke wyrobic.
                                moze jakis sprzet dla bogaczy, cos jedynego w swoim rodzaju , za kolumny dobre zaplaca ci kilkadziesiat tyś. zł zapewne, tylko wez tu znajdz takich najpierw.....

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                  Ty u kogos za kierowce robiles czy na swoim sprzecie??
                                  Prawie na swoim,ojca był.I sprzedał kretyn za grosze :neutral:

Zamieszczone przez greg00
                                  jak masz na cos zbyt to kazda robota jest dobra
                                  Ano dokładnie tak,w tym temacie akurat jest spore zapotrzebowanie.

Zamieszczone przez greg00
                                  jakbys mial zbyt na kolumny wiecej bys pewnie zarobil
                                  Oj,raczej ciężka sprawa.Taniocha jeszcze jakoś schodzi ale i zarobek niewielki.A coś droższego to i inwestycja spora a pewności zero.

Skomentuj

sorki mialo byc WYWROTKA, nie koparka i ladowarka tylko wywrotka !!

Umberto to n ie molges zrobic ojcu awantury/??? ja bym sie klucil...
                                    tylko ze jest to robota sezonowa . nigdy nie wiesz ile zarobisz...
                                    W lecie jak zarobisz to musisz odkladac na zime po to ze jak nie bedzie roboty zebys mial czym rodzine wykarmic.

Skomentuj

"nie chciało się nosić teczki ,teraz nosi się woreczki"
                                      Teraz takie usługi chodliwe są, jednak jeśli będzie to po prostu samozatrudnienie
                                      to ciężko będzie...
                                      80zł /h - fakt, ale odejmij od tego koszty...
                                      Imho lepsza fucha to dawanie korków :)

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                                        tylko ze jest to robota sezonowa . nigdy nie wiesz ile zarobisz...
                                        I tak,i nie.
                                        Że sezonowa to wiadomo choć tak do końca też zgodzić się nie można.
                                        Co do zarobków,tak jak wyżej pisałem,u nas nie najmiesz maszyny poniżej 80 zł za godzine.I to jeszcze zależy jaka robota,bo jeśli jakieś równanie,ładowanie przednią łyżką to 90 zł bite.Inny problem to znajdź ją z dnia na dzień.Nikt nie ma czasu,same odległe terminy.

Mam znajomego,z kilometr ode mnie.Od wielu lat żyje z takiej maszyny.Rodzina pięcio osobowa,wielka chałupa,żona nie pracuje.Odwozi tylko dzieci do szkoły.Nowiutką vectrą... :mrgreen:
                                        Sam on zresztą latem kiedy wykopywał mi zbiornik zapytał po co ja sprzedałem ferdka,przecież jest tyle roboty...No właśnie.

Myślę że nie powinno być źle,inwestycja nie jest zbyt ogromna,mam już spore doświadczenie na tego typu sprzęcie,troszkę kontaktów.Do tej pory nie spotkałem się jeszcze ze złą opinią na ten temat.Raczej każdy,a staram się jak najgłębiej wymacać rynek,twierdzi że to dobry i przyszłościowy pomysł.No ale zobaczymy,czas pokaże.

Boję się tylko że pod bokiem rośnie mi ostra konkurencja,i to w zmowie z Mikołajem

Skomentuj

No to powodzenia życzymy :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X