Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka- można kupić tanio.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Frezarka- można kupić tanio.

Pozdrawiam.Właśnie kupiłem w Bydgoskim Makro Cash and Carry frezarkę do drewna marki TOYA za 67 zł.Nie jest to szczyt elektro. narzędzi ale na skromne frezowanie da radę,bonusowo w kartonie był jedem frez ,na początek starczy.

Zamieszczone przez wuja69
    TOYA za 67 zł
    netto ?

Skomentuj

takero, Tak,tyle zapłacilem przy kasie.

[ Dodano: 2007-01-20, 15:42 ]
      Ale uwaga-w ofercie była frezarka firmy Power UP,lecz na regale w tej cenie była TYOA.

Skomentuj

cena atrakcyjna, a i sprzet nie najgorszy, sam mam toyke zaplacilem 100pln bardzo przydatna zabawka,
        jak za taka kase to brac i sie nei zastanawiac

Skomentuj

W auchan też była toya czerwona 850w za 70zł.

Skomentuj

szczerze to juz bym wolał to http://allegro.pl/item158365102_skil...wyprzedaz.html

napewno bezpieczniejsze elektronarzedzia . Tak nawiasem mowiac to ponad połowa tych tanich elektronarzedzi na rynku sa bardzo niebezpieczne wiec warto zainwestowac troche w całe palce :P od tego kolesia z allego kupilemjuz kilka rzeczy i jestem zachwycony mam najbardziej wypasione modele skila min. wyrzynarke i szlifierke katowa i stan idealny i za wszystko 130 zł

Skomentuj

Troche odgrzeję temat.Od 14.08.2007 w makro jest frezarka firmy budget za 55zł z frezami.

Skomentuj

netto czy brutto ?

Skomentuj

Z vatem :oops: (zawsze mi sie myli).
                  Kupiłem i całkiem miło pracuje i cicho.

Skomentuj

za taka kase z frezami jak nabardziej warto, nawet jak ma sie zapsuc szybko:)
                    na ile grarancja?
                    ja teraz kupilem sobie nowa frezarke DWT naprawde polecam! najnizszy model a chodzi pieknie taya to zabawka przy tym:)
                    lukaszN aktualnie ja ma i moze tez sie wypowiedziec:)

Skomentuj

Nawet nie wiem ile ma gwarancji, ale pewnie nie mniej jak 12 miesięcy.
                      Frezowałem już sztachetki do ogrodzenia i szło sprawnie i lekko bez żadnego szarpania.

Skomentuj

a jak z luzami po takim frezowaniu sztachetek?

Skomentuj

mIKI, daj jakis link do tego sprzetu. bo moja nieznanego pochodzenia frezarka ma lekko skrzywiony walek i na dlugim frezie niemoge pracowac
                          szpara, poszukaj na allegro najbardziej podobna frezarke to moze sie skusze...

Skomentuj

czyżby to http://allegro.pl/item224951338_frez...wyprzedaz.html ?

Skomentuj

no wlasnie cos takiego mam - jezeli za 55zl to biore
                              no chyba ze macie jakas propozycje stosunkowo taniej markowej frezarki na dlugie lata

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                no chyba ze macie jakas propozycje stosunkowo taniej markowej frezarki na dlugie lata
                                takie rzeczy to tylko w erze ;]
                                Za 55zł to warto zdecydowanie, dużo raczej nie frezuje, a jak padnie po parunastu metrach frezu to trudno, kupi się nową :P
                                Pozatym przepaść cenowa między budgetem, a czymkolwiek firmowym jest na tyle ogromna że kupno tego drugiego dla przeciętnego diyowca staje się nieopłacalne.

Skomentuj

no wlasnie markowe frezarki to koszt ponad 400zl a w cenie do 200zl to tylko takie zabawki.
                                  ta frezarka w zupelnosci wystarcza ale moja poprostu ma krzywy walek i zakupiony prawie 6cm frez ma straszne bicie. na krotkich frezach to jest prawie nieodczuwalne

Skomentuj

Pawel S., 250pln DWT zajebisty sprzet na wiele lat! 24miesiace gwarancji i naprawde solidnie zrobiona, juz linkuje:
                                    http://www.narzedziowy.pl/product_in...roducts_id=491
                                    dlugo sie zastanawialem czy nie kupic kolejnego bubla na rok czasu, ale ze przede mna sporo frezowania to kupilem, ogolnie polecam ta firme mam juz kilka sprzetow i chwale sobie! dopiero wchodzi na polski rynek wiec jest malo znana:)

co do twojej skrzywionej to jak chcesz moge podeslac ci moja spierdzielona toyke (to samo co wy pokazujecie) chyba sie spalila, kreci ale powoli, leci dym i charczy:)

Skomentuj

Tak to ta z linku takero, co do luzów to nie zauważyłem nic specjalnego.Zrobiłem 15 sztachetek z dobrze wyschnietego drewna i szło elegancko.

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                        lukaszN aktualnie ja ma i moze tez sie wypowiedziec:)
                                        True bardzo fajny szprzet, w Mdf wchodzi jak w kacza dupke zero problemów, solidny sprzęt i nie sprawia wrażenia jednorazówki.

A jezeli rozmawiamy już o frezarakch to polecam te narzedzie wszystkim diy'owcom. Majac komplet frezów można praktycznie zrobić wszytko a jak nie wszystko to i tak bardzo duzo Mi osobiscie chyba najbardziej sie spodobała opcja obrabiania forniru na krawędziach. Nigdy tego nie lubiłem robić a majac frezarke minutka i juz jedna ścinaka ofornirowana. hmm... żeby tak jeszcze mozna było frezarka pozbyć sie zakładek przy łaczeniu płatów forniru to juz całkiem wspaniale by było :P

mIKI, jednak takiej wielkosci ścieć jakich oczekiwałem nie udało mi sie zrobić wyłącznie frezarka, za dużo kombinować trzeba było więc pilnik poszedł w ruch

BTW. Kupiłem szlifierke oscylacyjna Einhell'a. Wspaniale przeciera sie po szpachlowaniu az człowiek chce wiecej szpachli klaść

Skomentuj

Czaruję...
                                        X