Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka- można kupić tanio.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co polecicie do cięcia płyt wiórowych mdf-u i desek dość grubych jaki sprzęt ? cel jak każdy wie DIY i tylko. ma to ciąć w miarę porządnie.

Skomentuj

Gilotyn@, piła tarczowa jakaś

Skomentuj

to mówicie że piła tarczowa jest lepsza od wyrzynarki ?

Skomentuj

noajlepiej jeszcze gdyby byla stolowa, a jak kupisz teczna to dobrze dorobic blat.
          zadnym innym narzedziem nie da sie wyciac prosto plyty...

hehe ja tez kiedys w pokoju frezowalem ^^

Skomentuj

acha ok. chyba będę musiał to zakupić widze. bo do castoramy po płyty nie chcę mi się jeździć ciągle ( 70km)

Skomentuj

Gilotyn@, ja wole kupic juz przyciete plyty. tylko ze mam zdecydowanie blizej do skladu...
              co do pily to ja mam jakis malutki "stolik" z 650W silniczkiem a do bardziej wymagajacych prac niezawodna celma DBRCc67

Skomentuj

widze jak kupowałem gotowe płyty z otworami pod wymiar to było mniej problemów. Tylko jak bym kupił to pilarkę to czym wyrznę otwory na głośniki ? widzę e trzeba pokombinować troszkę

Skomentuj

Gilotyn@, frezarka!! wychodza piekne rowne otwory - wiecej juz nie pozyczam wyrzynarki :razz:

Skomentuj

Acha czyli widze dzisiaj muszę po testować frezarkę pod kontem wycinania tych otworów. Dobra to widze że na dniach zamówię pilarkę do płyt bo frezarka już leży. domowy warsztat już będzie jako taki.

Skomentuj

Gilotyn@, jak masz frezarke to otwory masz juz zrobione idealne, jak bedziesz mial jakas tarczora pile to juz bedziesz mogl zrobic naprawde duzo.

Skomentuj

dzięki panowie za rady. Biorę się za kompletowanie warsztatu teraz kupuje pilarkę tarczową. Myślę że narazie koniec zakupów. Wiertarka jest, wkrętarka jest. frezarka jest, pilarka będzie myśle ze to styknie na start. No i uwolonie się od castoramy :lol: :cool:

pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                        X