no to harnas tanczy sporo:P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[*]
Collapse
X
-
troche mnei dziwi ta konsumpcja przez was tego taniego "piwa"... budujecie kolumny za spora kase na vifach, monacorach czy visatonach, a zal wam 70 groszy doplacic do normalnego piwa... ja akceptuje tyskie i lecha, a jesli ma byc tanio to zubr. reszta z zywcem na czele tak bardzo nie podchodzi (pomijam heinekena, bo jednak szkoda mi tych pieniedzy, a smak nieduzo lepszy). tatry i innych tanszych wynalazkow po prostu strawic nie potrafie (wyjaktiem jest zubr). co do batalii puszka vs. butelka to biore to drugie - jakos lepiej mi sie pije, a poza tym czasem zdolam oddac to mam te pare groszy wiecej (i mieszcze sie z normalnymi 4 piwami w 10zl)...
Skomentuj
-
poki co dla mnie najwiekszym wypasem sa polskie piwa niepasteryzowane ktorych nie kupi sie w zadnym osiedlowym sklepie czy markiecie, nie w kazdym tez sklepiej typu 'alkohole swta' sa dostepne. piwo kosztuje ok 3-4pln (w zaleznosci od browaru) co tu duzo gadac... tak smakuje piwo. zero konserwantow, stare receptury... i sa cholernie mocne.
a ze sklepowych to warka (czerwona), OKOCIM!!!, tyslkie (chociaz skiepscilo sie oststnio bardzo bardzo) zywiec czasem podejdzie,
Skomentuj
-
co do puszek aluminiowych :P
telnki glinu (glin to jest aluminium) tlenki zlota sa stosowane jako srodki antykoncepcyjne, pokrywa sie nimi wkladki do maciczne,
wplywaja one na endometrium 9blona sluzowa macicy) tak aby nie doszlo do zagniezdzenia kom jajowej , czyli komorka jajowa obumiera jesli dojdzie do zaplodnienia :p
to chyba wystarczy :twisted: lepiej przemyslcie czy puszka czy butelka :P
[ Dodano: 2007-01-24, 13:29 ]
eee COOLOMBO :P tak samo kupisz 4x megawatt z lider za 2,59zl maja po 10% a zmorozoen pachna jak sok jablkowy i tez wymiataja :P
ja kiedys dalem rade wypic 3 megawaty + 2x bitwa 1410 a teraz nawet megawatta nie dam rady
Skomentuj
Skomentuj