Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[*]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no to harnas tanczy sporo:P

Skomentuj

co ty mIKI gdzie?? najtaniej to po 1,99zł kupowałem :]

Skomentuj

a moze barkas za 1,25 :) tak za tyle mozna go bylo kupic w pod Bydgoskiej Brzozie nie wiem czy dalej jest ta promcja bo normalnie to jest za 1,50 :)

Skomentuj

naprawde aż tak żal Wam tych 70gr na puszcze ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            puszcze
            no i ja piwo z puszki pije w oststecznosci, w ogole smaku nie ma...;/

Skomentuj

eee ?
              Jakaś autosugestia tu działa chyba :)
              Bo niby czemu miałoby tak być ?

Skomentuj

ja tez nie moge browara z puszki wypic. jak juz to butelka a najlepiej z kufelka.... a i ponizej lecha nie schodze jak juz chce sie najebac to wudeczka a piwo pije sie dla smaku....

Skomentuj

z butelki inaczej rozchodzi sie browarek po kubkach smakowych:P no i nie ma tego posmaku aluminium...

Skomentuj

Puszki są pokrywane emalią od wewnątrz :P
                    Piwo nie ma kontaktu z alu bo inaczej po 2 miechach gwarantuje że nikt by tego nie przełknął ,a jeśli nawet to zdrowo by się rozchorowal...
                    Ja tam do puszki mam większe zaufanie niż do butli :P

Skomentuj

To prawda z butli lepiej samkuje, ale i tak zazwyczaj kupuje puszkowe bo potem nie chce sie latac i zdawac butelek :P

Skomentuj

Nie ma lepsze/gorsze ,każdy inaczej to czuje,ja np tez czuje różnice między puszką a butelką na korzyść tej drugiej...

Skomentuj

no jasne ze butelka wymiata:P
                          btw, w umii europojskiej ma byc wproqwadzony zakaz uzywanie puszek alu w takiej formie jak teraz, zrobili jakies tam badania ze substancje zawarte w tych emialiach sa silnie kancerogenne i odkladaja sie w organizmie.
                          wiec bede od was zdrowszy:P heheh

Skomentuj

Piwo z puszki smakuje do bani, butelka wymiata :P

Skomentuj

troche mnei dziwi ta konsumpcja przez was tego taniego "piwa"... budujecie kolumny za spora kase na vifach, monacorach czy visatonach, a zal wam 70 groszy doplacic do normalnego piwa... ja akceptuje tyskie i lecha, a jesli ma byc tanio to zubr. reszta z zywcem na czele tak bardzo nie podchodzi (pomijam heinekena, bo jednak szkoda mi tych pieniedzy, a smak nieduzo lepszy). tatry i innych tanszych wynalazkow po prostu strawic nie potrafie (wyjaktiem jest zubr). co do batalii puszka vs. butelka to biore to drugie - jakos lepiej mi sie pije, a poza tym czasem zdolam oddac to mam te pare groszy wiecej (i mieszcze sie z normalnymi 4 piwami w 10zl )...

Skomentuj

Piłem różne tanie wynalazki i generalnie są to szczochy. Jedynie co to podpasował mi 'Namysłów' w smaku podobny do zielonego Lecha. Browar mało znany ale jak traficie to naprawdę warto spróbować

Skomentuj

poki co dla mnie najwiekszym wypasem sa polskie piwa niepasteryzowane ktorych nie kupi sie w zadnym osiedlowym sklepie czy markiecie, nie w kazdym tez sklepiej typu 'alkohole swta' sa dostepne. piwo kosztuje ok 3-4pln (w zaleznosci od browaru) co tu duzo gadac... tak smakuje piwo. zero konserwantow, stare receptury... i sa cholernie mocne.
                                  a ze sklepowych to warka (czerwona), OKOCIM!!!, tyslkie (chociaz skiepscilo sie oststnio bardzo bardzo) zywiec czasem podejdzie,

Skomentuj

Z takich niepasteryzowanych piw to polecam browar Lwówek Śląski
                                    Jak ktoś lubi ciemne i mocne piwo to niezly jest Porter, cztery takie i pozamiatane

Skomentuj

mIKI, powiedz gdzie mozna kupić takie niepasteryzowane piwa i które z nich sa najlepsze?

Skomentuj

alkohole swiata na kilinskiego. ktore najlepsze... hmmm to zalezy jakie lubisz ciemne bylo dobre w takich malych butelkach, a jasne to sleski browar wlasnie (gorzki taki troche) albo takie fajne ze zlota etykieta, polecam!

Skomentuj

co do puszek aluminiowych :P
                                          telnki glinu (glin to jest aluminium) tlenki zlota sa stosowane jako srodki antykoncepcyjne, pokrywa sie nimi wkladki do maciczne,
                                          wplywaja one na endometrium 9blona sluzowa macicy) tak aby nie doszlo do zagniezdzenia kom jajowej , czyli komorka jajowa obumiera jesli dojdzie do zaplodnienia :p

to chyba wystarczy :twisted: lepiej przemyslcie czy puszka czy butelka :P

[ Dodano: 2007-01-24, 13:29 ]
                                          eee COOLOMBO :P tak samo kupisz 4x megawatt z lider za 2,59zl maja po 10% a zmorozoen pachna jak sok jablkowy i tez wymiataja :P

ja kiedys dalem rade wypic 3 megawaty + 2x bitwa 1410 a teraz nawet megawatta nie dam rady

Skomentuj

Czaruję...
                                          X