Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tylko dla prawdziwych kozakow :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"michone " powiem ci tak:
    szacunek mam i jak byś chciał wiedzieć to nie oglądam tego dla przyjemności .. i dla mnie takie filmy są spaczeniem społeczeństwa..

po drugie swojemu dziecku na pewno ograniczył internet bo jeśli wychowujesz dzieci na bajeczka jakie lecą teraz w TV i od małego dajesz mu dostęp do Internetu bez kontroli to nie dziw się że będzie miało podejście zobojętniałe...

i nie okłamujmy się .. gogle aż kipią od takich filmów.. internet stał się potencjalnym zagrożeniem nie tylko dla dzieciaków choć ich mózgi chłoną takie rzeczy jak gąbka..

sorka za wykład ale czasem mnie ponosi.. :evil:

Skomentuj

prosba do admina o usuniecie tego tematu, oraz uwzglednienie w regulaminie forum zakazu prezentowania tego typu rzeczy. jak kogos to wkreca to niech sobie stworzy wlasne forum na ten temat.

a moze chcecie zalozyc dzial " pedofilia i krwawa miazga"? juz wiem kto sie by przy tym brandzlowal

Skomentuj

no bez przesady, przecez to jest off topic, wiec w czym problem? to jak ktos cos smiesznego umiesci to tez kazesz utworzyc oddzelne forum na temat smiechu? po to jest ten dizal, po to on jest, po to jest :)

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo
          prosba do admina o usuniecie tego tematu, oraz uwzglednienie w regulaminie forum zakazu prezentowania tego typu rzeczy. jak kogos to wkreca to niech sobie stworzy wlasne forum na ten temat.

a moze chcecie zalozyc dzial " pedofilia i krwawa miazga"? juz wiem kto sie by przy tym brandzlowal
          słuchaj kolego, jeśli masz jakiś problem do mnie zaklikaj na PW albo na gg :twisted: , bo to ja zaczołem ten temat, a głównie od pokazania wypadku..
          a ty chyba nie wiesz co to jest pedofilia, bo mylisz pojęcia..

i nie życzę sobie aby jakiś ktoś mnie obrażał.. bo też można to uwzględnić jak masz taki problem..

Skomentuj

ludzie opanujcie sie!

co Ci przeszkadza ten tematdjrobo? kolega chcial pokazac cos fajnego a Ty mu
            jedziesz.... LUDZIE! wiecej tolerancji - przeciez to nie to samo co zamieszczenie pytania w
            stylu "jakie radio wybrac do xxx zl" w dziale wlasne konstrukcje ele. !

Skomentuj

Robi się nie miło.Przesada.I kłódeczka.Opanujta sie chłopy,to tylko diyaudio a nie archiwum X.Zamykam.

Skomentuj

Czaruję...
              X