Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nie kupujcie forniru w Drewno Lux

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Langusta
    stolarstwo mimo wszystko przez wielu kojarzone jest z mało precyzyjną robotą, 3-5cm to dla nich tyle co i nic.
    :shock: stolarstwo jest bardzo precyzyjne. moj ojciec jest ciesla budowlanym i przy docinaniu krokwi na dachy lub innych drewnianych konstrukcji odchylka nie przekracza 1cm!! i to robi czesto nawet na oko :razz: a 3-5cm to juz przeciez bardzo duzo...

Zamieszczone przez Langusta
    Wniosek nasuwa się jeden: Jeśli zamawiamy fornir przez Internet, lepiej zamówić płaty ze znacznie większym rozmiarem, niż takie, jakie potrzebujemy.
    zawsze tez mozna zamawiac na allegro - jezeli cos nie pasuje to pozostaje "satysfakcja" z wystawieia negatywa :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      stolarstwo jest bardzo precyzyjne. moj ojciec jest ciesla budowlanym i przy docinaniu krokwi na dachy lub innych drewnianych konstrukcji odchylka nie przekracza 1cm!! i to robi czesto nawet na oko a 3-5cm to juz przeciez bardzo duzo...
      Ależ spokojnie! Ja uważam stolarstwo za BARDZO precyzyjną robotę, napisałem, że "mimo wszystko przez wielu kojarzone jest z mało precyzyjną robotą". Przez wielu, nie przeze mnie.

Skomentuj

akurat wydaje mi sie ze fornir warto jest zamawiac z zapasem szczegolnie na szerokosci liscia... jest to rzecz delikatna ktora latwo sie wyszczerbia, lamie i ulega innej destrukcji chociazby przy samym transporcie.jesli nie chcemy laczyc lisci to zamawianie ich co do cm jest niepowazne, niemniej jednak powinni podawac precyzyjniejsze wymiary

Skomentuj

Czaruję...
        X