Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

propozycja aparatu cyfrowego do 600zl??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cos mi sie pomieszalo - wydawalo mi sie ze byly A610 w niewiele wiekszej cenie na allegro.... ale sa teraz tylko uzywki :cry:
    i tak zaszalalem dzisaj troche na zakupach (mialem dzien wolnego) wiec zakup aparatu troche poczeka. no chyba ze bym kupil cos za ok 550zl...

Skomentuj

Ja posiadam A620 i jakosc zdjec jest nie porownywalnie lepsza od sony w tej cenie Makro jest rewelacyjne! Ogolnie b.dobra optyka

Skomentuj

a jak z szybkoscia robienia zdjec??
        mam niecale 600zl i na dniach wpadnie stowka. w sobote ide sie pobawic A550 - jak bedzie ok z szybkoscia to go biore

Skomentuj

co rozumiesz przez dobra ? szybbszy od sony wolniejszy od kodaka :P ale nadrabia to diametralnie lepsza jakoscia zdjec nie ma mowy o szumach

Skomentuj

chodzi mi o zadowalajaca szybkosc np wlasnie taka jak w kodakach (chociaz bawilem sie tylko tanim modelem)
            jezeli chodzi o szumy to na kolegi starym canonie (5-6lat - niepamietam modelu) ich ilosc byla zauwazalna tylko na zdjeciach robionych w ciemnosci

[ Dodano: 2007-07-14, 14:56 ]
            bawilem sie A550 ale niestety krotko bo baterie byly slabe. jakosc jest wystarczajaca do domowego zastosowania ale niestety nadal canony dosc wolno dostosowuja ostrosc itp jezeli sie nie pobawie innymi modelami lub nie doradzicie mi lepszego aparatu to w ostatecznosci go kupie

[ Dodano: 2007-07-14, 15:06 ]
            oryginalne zdjecie jest za duze...

Skomentuj

Czaruję...
            X