Czytając Wasze opinie myślałem, że albo dostanę złe części, albo będę jakoś długo czekał, a tu wszystko w porządku. Szybko i sprawnie, 3 dnia od zamówienia dostałem przesyłkę. Zamówienie skompletowane idealnie, przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Największy plus tego sklepu to ceny. Dlatego też zdecydowałem że zakupię. Polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń i nie wiem skąd te negatywne opinie :p
"Lubię siedzieć nisko (...) upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny."
-bitmat.pl
-POZYTYWNA
-Maty wygłuszające, pianki.
Co tu dużo pisać, wszystko się zgadza(maty butylowe) co do 2mm(z nadmiarem), wysyłka natychmiastowa i dobry kontakt :)
Wiecznie narzekam:glare:
-Pieniądze szczęścia nie dają
-Kompromisy tym bardziej
To ja jeszcze raz polece http://zap-audio.pl/
Pozytywna
Komplet elementow do monitorkow sb acoustics, bardzo pomocne podpowiedzi.. Weryfikacje listy elementow.. Wszystko dopilnowane, pieknie zabezpieczone..
AB elektronika - Subwoofery.pl NEGATYWNA
Znajomy kupił suba od Mariana z panelem PA400. Sub przestał grać, przy czym był jeszcze w okresie gwarancyjnym.
Kolega wysłał panel do producenta celem naprawy. Producent naprawił i odesłał, zainkasował 70zł za naprawę. Przypominam, panel ciągle w okresie gwarancyjnym. Naprawa wg. producenta - wymiana przekaźnika.
Po dwu tygodniach panel przestał grać. Odesłany do naprawy. Pan twierdził że nie znalazł konkretnej przyczyny, ale wymienił końcówkę mocy na nową, odesłał panel, ale znowu zażyczył sobie kasy za naprawę. Panel do przesyłki słabo zabezpieczony, kurier też się nie popisał i w efekcie róg panela został zagięty, gniazda RCA uszkodzone. Kolega róg wyprostował, gniazda wymienił, ale po paru tygodniach panel znów przestał grać.
Dziś kolega przyniósł suba do mnie. Znaleźliśmy przyczynę w postaci uszkodzonego przekaźnika. Przekaźnik wylutowałem, przyjrzałem się mu i okazuje się, że
1. przekaźnik był rozbierany i to w taki sposób, że obudowa popękała (przypominam, wg producenta wymieniony na nowy za 70zł)
2. popękana obudowa została przyklejona do podstawki jakimś srebrnym klejem (obstawiam płynny gwóźdź czyli epoksyd z dodatkiem wiórków metalu)
3. styki były przetarte papierem ściernym na okrągło, przy czym oczywiście jedna para była już przypalona.
Generalnie jeśli chodzi o panele to ich największa zaleta jest taka że w ogóle są, ale... trafo buczy, kable sygnałowe w postaci cieniutkiej taśmy nie ekranowanej, gniazdach RCA w pająku itp. itd. Natomiast serwis hmmm gwarancyjny/pogwarancyjny bardzo słabo a w dodatku Pan mija się z prawdą.
Blackdotaudio MEGA POZYTYW - polecam sklep, znajdziesz wszystko od głośników,po elementy do zwrotnic, kontakt ze sprzedającym super, naprawdę warto odwiedzić stronę sklepu
Głośniki, elementy do zwrotnic, akcesoria do kolumn - jak czegoś nie ma na stronie, pytać a na pewno da się sprowadzić w dobrych cenach.
Świetny kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka realizacja.
Użytkownik sprzedaje przede wszystkim wzmacniacze. Dodał mnie do czarnej listy bo zapytałem z lekką sugestią czy jeden ze wzmacniaczy, którym byłem zainteresowany nie był kiedyś naprawiany (opis aukcji to tylko zachwalanie sprzętu a na zdjęciach było widać daty po serwisie). Na pytanie czemu mnie zablokował otrzymałem: "bo nie lubię takich klientów jak Pan" .
Ogólnie sprzedający sprawia wrażenie krętacza ale chociaż potrafi rozbawić.
Skomentuj