Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie o sklepach

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://zap-audio.pl/
    Pozytywna
    cewki, rezy, SATORI MW13P
    Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, wszystko solidnie zapakowane z wysyłka do Niemiec plus rabat:thumbsup:

Skomentuj

AkustyK Andrzej Kisiel
      https://akustyk.com.pl/
      Jeszcze nie rozpoczął się prawdziwy kryzys a oberredaktor podniósł ceny przeciętnie o 100-150 zł na szt. głośników z serii Illuminator i Revelator. Widać, że nic się nie uczy i dawne czasy, w tym zmówienia robione z forum Audiostereo całymi paletami w Audio Components, które mógł on sprzedać, gdyby nie był tak pazerny, nic go nie nauczyły.
      Za uprawianą politykę cenową proponuję bojkot tego Pana.
      Miałem zamiar na dniach zamówić u niego głośniki do kolejnej konstrukcji ale w przypadku takiej polityki cenowej NEGATYW i długo u niego nic nie zamówię i sugeruję Kolegom omijanie tego sklepu.
      Last edited by jaro4444; 24.03.2020, 22:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaro4444 Zobacz posta
        Za uprawianą politykę cenową proponuję bojkot tego Pana.
        U kogo innego dostaniemy takiej samej wartości rabaty?

Skomentuj

Co z tego, że daje może dobre rabaty odbiorcą hurtowym i firmom, kiedy pogrywa sobie w małymi klientami typu dłubacze DIY. Ponadto ok. 12% wzrost cen na serie Revelator i Illuminator nie jest uzasadniony wzrostem ceny Euro.
          Ciekaw jestem jak zacznie śpiewać, kiedy zacznie się prawdziwy kryzys i ludzie będą zastanawiać się co do garnka włożyć a nie jaką nową konstrukcję zrobić...

Skomentuj

Zwrotnice do FX-300. Kupiłem gotowce prosto od STX przez wzgląd na lenistwo oraz przeświadczenie, że jak kupię od producenta to "mucha nie siada". Mucha jednak usiadła, i to w paru miejscach. Jedna zwrotnica ok, druga składana przez kowala. Nasmarkane, rezystor od sekcji wysokotonowej wlutowany w niskotonową, pin od wysokiej wyrwany, przez co wysoka wcale nie działała. Cała zwrotka porysowana, piny po cięciu elementów dotykały sąsiednich ścieżek.
            Last edited by StRess; 30.11.2023, 15:20.

Skomentuj

Czaruję...
            X