Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie o sklepach

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tylko do czego,kolega przedstawil przykra sytuacje jaka go spotkala ze strony firmy astronik to zle ze sie tym dzieli i pokazuje jak dzialaja nasze polskie firmy

Skomentuj

Newans, skad zes sie urwal?
      pierwszy post i odrazu w takim tonie...
      i to w dodatku pisany z bledami

Newans, czytajac twoja wypowiedz odrazu chcialem ciebie opieprzyc i wywalis post. ale jak zobaczylem te zdjecia to zmienilem nastawienie :???:
      ten glosnik zostal rozerwany przez jakiegos debila :!: :shock: :evil:

Zamieszczone przez Newans
      " Dokładnie tak 25 lat w branży daje doświadczenie to mój zawód i nie
      takie cuda widziałem
      ja w branzy siedze zdecydowanie krocej ale nigdy tak glosnika nie potraktowalem! :???:
      jakby firma dbala o swoj wizerunek to by go naprawila za 20-30zl i byloby OK

Skomentuj

sorry za dość agresywne opisanie.

Cała sytuacja jest troszkę irytująca, Nie wiem czy coś jeszcze wskóram, jutro wybieram się do urzędu ochrony konsumenta. Wiem że tą sprawę zbagatelizują za niską stratę (koszt zaledwie 50 zł). Dzisiaj wymontowałem drugi głośnik i historia się powtórzyła. Wyraźnie membrana zahacza o cewkę i magnes już jest przesunięty o jakieś pół centymetra. Czyli wadliwa konstrukcja głośnika.
        Denerwują mnie tacy pseudo-serwisanci jak w Astroniku. Widziałem że na forum DIYAUDIO.PL też są osoby które krytykują tę hurtownie także nie jestem sam.
        Pozdrawiam

Skomentuj

Sklep: skleptonsil.pl
          Zakupy: 2x GDN 25/40/3, 2x GDM 10/60/2, 2xGDWT 9/80
          Opinia: Jak najbardziej pozytywna. Zamówienie złożone w niedzielę, potwierdzone w poniedziałek, a we wtorek kurier zapukał do drzwi. Dobry kontakt za pomocą poczty elektronicznej. Jedynie mogli by troszkę lepiej zabezpieczać głośniki, dojechały całe :)

Sklep: Zbyromex
          Zakupy: kabel głośnikowy, regeneracja 2 x GDN 20/40
          Opinia: Jak najbardziej pozytywna, lubię odwiedzać ten sklep na Wolumenie, prowadzony przez 2 starszych panów i jednego młodziana. Dobre ceny i spory asortyment.

Skomentuj

-Allegro: mking84 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5229309
            -opinia: POZYTYWNA
            -przedmioty zakupione: PHILIPS FA568

dostalem linka od cursora z tanim wzmacniaczem. po chwili zastanowienia kupilem.
            okazalo sie ze facet jest z mojego miasta to jeszcze moj brat go zna...
            myslalem poczatkowo ze to jakis komis. otoz nie.
            sprzedaje prywatnie w domu sprzet sprowadzany lub od znajomych. zna sie na tym i bubli nie sprzedaje
            tak wiec jak szukacie czegos pewnego to zapraszam do niego (zawsze moge isc sprawdzic przed wyslaniem)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              Temat opinie o sklepach a nie o prywtanych dzialaczach allegro

Sklep: BQS http://www.bqs.pl/
              Opinie: jak najabardziej pozytywna
              Zakupiony sprzet-pilot do otwarzacza CD

Piloty sprzedawane sa srednio po 27 zł,wysylka jak za pilota troche zawysoka-15 zl ale ubezpieczona niema mozliwosci wysylki listem poleconym,jedynie listem zwyklym czego nie polecam

Sklep: Impel http://www.impelshop.com/
              Opnie: jak najbardziej pozytwna
              Zakupiony sprzet: laser kss-240

Początkowo laser zostal wyslany bledna usluga-za pobraniem po kontakcie z firma laser został wyslany ponownie,jak najabrdzej polecam ta firme maja bardzo dobre podejscie do klienta

Skomentuj

OSTRZEGAM PRZED majkipe

Zleciłem wycięcie stolika z mdf

nie dość, że wymiary się nie zgadzają o 4 mm

wszystko miało być na CNC ,to dziury wywiercone nie w osi zresztą co będę pisał zobaczcie foty

Dodam ,że miał to zrobić w tydzień trwało to
                dwa miesiące

generalnie żenada !!

nie polecam.

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                  OSTRZEGAM PRZED majkipe

Zleciłem wycięcie stolika z mdf

nie dość, że wymiary się nie zgadzają o 4 mm

wszystko miało być na CNC ,to dziury wywiercone nie w osi zresztą co będę pisał zobaczcie foty

Dodam ,że miał to zrobić w tydzień trwało to
                  dwa miesiące

generalnie żenada !!

nie polecam.
                  WITAM nowy1 ciekawie jak beda wygladac moje nie doszle jeszcze paczki na kolumny juz nie mam kontaktu z panem majkipe od 3tygodni zobaczymy co dalej :)

Skomentuj

Ale majkipe ma sklep? Nie wiedziałem. Macie adres www?

Skomentuj

loudspeakershop.eu
                      - opinia: POZYTYWNA
                      - http://www.loudspeakershop.eu
                      - głośniki Usher 2x 8935a, 2x T-9930-20

Szybka akcja,wieczorem zamówiłem głośniki (przesyłka UPS-em),rano dostałem maila ze stanem magazynowym (głośniki były dostępne) więc i od razu numer konta był do wpłaty. Po południu głośniki przejęła firma UPS i na drugi dzień głośniki były już u mnie :) Wszystko elegancko zapakowane,oddzielne kartony z głośnikami (wysokotonówki parowane w jednym kartonie,midbasy w oddzielnych kartonach ze styropianem zabezpieczającym membrany),i to wszystko w jednym grubym (podwójnym) kartonie poprzekładane styropianem i folią pęcherzykową,wydruk z komputera razem z paragonem i ulotką Akkusa.

Oby więcej takich firm :wink:

Skomentuj

http://zap-audio.pl/
                        - opinia: negatywna
                        - http://zap-audio.pl/
                        - 18tki STXa

Głosniki zamowilem na stronie po czym okazalo sie ze nie ma ich na stanie ale mialy byc za jakis niedlugi czas "mamy plynne dostawy z STXa" czy cos w tym stylu i oczywiscie po okresie oczekiwania nic sie nie zmienilo. W miedzyczasie STX wyprodukowal partie i byla do kupienia w sklepie ale czekalem na zamowienie z zap-audio majac nadzieje ze skoro sa tu dostepne to przyjda niedlugo (wolalem tam kupic bo przy okazji mieli odpowiednie rurki BR). Oczywiscie klapa totalna bo to juz ponad miesiac jak po glosnikach ani sladu :P dobrze ze nie wysylalem przelewu tylko wybralem za pobraniem.

Skomentuj

n_omyzs, ja mam podobna opinie. Zamowilem glosniki kurierm, zeby doszly szybciej drozej ale nie szkodzi. Po 4 dniach zapytalem co z wysylka. Okazalo sie, ze glosniki nie wyslane i wysla jutro. Po 2 dniach znow zapytalem czy wyslane bo jeszcze nie dostatlem. Okazalo sie, ze wyslane ale nie kurierem a zwykla poczta. To nie po to chcialem doplacic do kuriera, zeby czekac na nie tyle czasu. Dalej do glosnikow miala byc doreczona f-vat. Dostalem ja ponad miesiac po glosnikach po kilkukrotnych interwencjach. Z bledem ale juz nie chcialo mi sie z nim walczyc.
                          Jak jest mozliwosc to kupujcie gdzie indziej.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                            Nie, że tam bronię Killera czy coś - ale ja mam zupełnie odmienne doświadczenia.
                            Raz u niego kupowałem - złożyłem zamówienie przez stronę internetową, zrobiłem przelew, wysłałem mailem potwierdzenie przelewu i zadzwoniłem - powiedziałem, że zależy mi na szybkiej dostawie, że pieniądze będą pewnie księgowane za jakiś czas ale wysłałem mailem potwierdzenie zlecenia przelewu i czy to wystarczy. Odpowiedział, że raczej nie praktykuje czegoś takiego (wysyłka towaru przed księgowaniem wpłaty) ale z drugiej strony ma moje dane i potwierdzenie przelewu więc nie będzie robił problemów. Po dwóch dniach paczka była u mnie. Może miałem fuksa...

Skomentuj

Sklep: http://zap-audio.pl/
                              - opinia: Pozytywna
                              -zakupione zostały głośniki, bassreflexy i terminale

Opinia o sklepie jak najbardziej pozytywna, fakt na głosniki trzeba było poczekac tydzień ale jest o tym wzmianka (termin realizacji) przesyłka kurierem, fachowy kontakt ze sklepem i przede wszystkim PRZESYŁKA ZAPAKOWANA BARDZO SOLIDNIE! Z takim pakowaniem spotkałem się tylko w sklepie Polink. Jednym słowem Polecam.

Skomentuj

Nie na temat...
                                Strona zgłoszona jako dokonująca ataków! :lol:
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                  Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!
                                  byl o tym osobny temat - poczytaj

Zamieszczone przez otomsono Zobacz posta
                                  przede wszystkim PRZESYŁKA ZAPAKOWANA BARDZO SOLIDNIE! Z takim pakowaniem spotkałem się tylko w sklepie Polink. Jednym słowem Polecam.
                                  bo killer zamawia wszystko z polinka! mozliwe ze nawet paczki nie otworzyl tylko wyslal dalej...

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Ja kupowałem u Killera coś ze dwa razy i też mam pozytywne odczucia. Pamiętam, że jednym razem zadzwoniłem do niego i zapytałem, czy wyśle mi towar jeszcze przed zaksięgowaniem wpłaty na jego koncie (bardzo zależało mi na szybkiej dostawie bo czas mnie mocno gonił) na co bez najmniejszego problemu zgodził się - przesłałem mu tylko potwierdzenie zlecenia przelewu.

Ehh, gdyby nie te jego zwrotki...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      bo killer zamawia wszystko z polinka! mozliwe ze nawet paczki nie otworzyl tylko wyslal dalej...
                                      Może nawet zamawiać z kosmosu, ważne ze "zachował" się jak na sklep przystało

Skomentuj

Sklep: Fabryka dźwięku
                                        Zamawiany towar: 2x Monacor SPX-32M
                                        Opinia: Szybka realizacja, głośniki dobrze zapakowane na czas transportu.

Skomentuj

Wskazówka
                                          glosniki monacora mozna kupic w Warszawie i nie trzeba ich zamawiac
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X