Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki aparat za 300zl??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kurdzio, czy to bedzie pierwszy aparat?
    jak tak to proponuje pozyczyc od jakiegos kolegi na 2-3 dni dowolny aparat
    jak narazie przeciez nawet nie wiesz co do czego sluzy i co ci sie przyda a co nie...
    no i nie zapominaj o akcesoriach! ja wydalem prawie 200zl na aku + ladowarka, karte i futeral :???:

Skomentuj

dokladnie, 5 dych licz na ladowarke z akumulatorami :). aparaty z wbudowanym aku maja ta przewage, ze odpada ten zakup na poczatku :). karta to jakies 20-30zl, futeral w zaleznosci od upodoban 20-80zl (chociaz mozna i drozej)

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
        5 dych licz na ladowarke z akumulatorami
        no chyba ze aparat ma 4 aku i chcesz kupic markowe - prawie stowe wydalem na 8 energizerow + ladowarka :|

Zamieszczone przez Caleb
        aparaty z wbudowanym aku maja ta przewage, ze odpada ten zakup na poczatku
        tylko ze nie mozesz wymienic baterii jak ci na wycieczce padnie aku :P
        Zamieszczone przez Caleb
        karta to jakies 20-30zl
        a ja za najszybszego kingstone'a placilem tez ok 100zl :???:

Skomentuj

miałem już kilka samsungów i no nie przypadły mi do gustu..
          menu jakieś takie dziwne, mało intuicyjne,
          ostrośc to tak szybko łapią że szook...
          a najgożej w samsungach jest z makro, raz złapie dobrze a raz zle :???:

polecam firme panasonic, jak dla mnie fajny sprzęcik, stabilizacja jest, przyjemne menu i wiele innych zalet :razz:

Skomentuj

no chyba ze aparat ma 4 aku i chcesz kupic markowe - prawie stowe wydalem na 8 energizerow + ladowarka :|
            To racja. Pare dni temu za cztery Eneloopy zaplaciłem jakos 32zl, a za ładowarkę 25zł.
            tylko ze nie mozesz wymienic baterii jak ci na wycieczce padnie aku :P
            Coś za coś :P. Ale wbudowany aku jest najczęściej litowo-jonowy lub litowo-polimerowy, więc doładowywać go możemy kiedy nam się żywnie podoba bez obawy o efekt pamięciowy. Z akumulatorami Ni-MH już tak różowo nie jest...
            a ja za najszybszego kingstone'a placilem tez ok 100zl :???:
            Nie wiem czy był sens. Kompakty rzadko kiedy wykorzystują możliwości szybszych kart. Mój Fuji S9600 np zapisuje tak samo szybko (a raczej wolno) na najtańszej pqi, jak i na SanDisku Extreme IV.

Skomentuj

ładowarkę mam jedynie aku i pamięć dokupię

to będzie moja pierwsza cyfrówka. zastosowanie jakieś zdjęcia rodzinne, jakieś wycieczki, wypociny diy:)

do stawki dochodzi Canon a480 w MM jest po 460zl a w weekend ma być jakaś promocja to może coś ciekawego trafię

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
                Nie wiem czy był sens. Kompakty rzadko kiedy wykorzystują możliwości szybszych kart. Mój Fuji S9600 np zapisuje tak samo szybko (a raczej wolno) na najtańszej pqi, jak i na SanDisku Extreme IV.
                przed zakupem sprawdzalem - jest roznica w zapisie filmow. na wolniejszej karcie przerywal zapis co jakis czas. na szybkiej zapisuje do konca karty

kurdzio, kup najpierw karte. idz do MM i pobaw sie kilkoma aparatami (napewno pozwola) a w domu obejzysz te zdjecia. wtedy sobie sam ocenisz co ci sie podoba

Skomentuj

Kupiłem Canona a480 za 385 zl, narazie zgłębiam jego funkcje, myślę że na start może być.
                  Kartę, aku i pokrowiec kupie jak będzie wyprzedaż na cały asortyment :mrgreen:

Skomentuj

Ja mam canona a470 i tez nie jest zły. 7,1 mega pixels. Jestem zadowolony. Razem z pokrowcem ładowareczka i takie tam wyszło około 365 zł.

Skomentuj

Czaruję...
                    X