Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio do Malucha

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Taaa, forum o audio... i w dyskusji moderator:|

Skomentuj

Polski fiat i Daewoo. a ma ktos traktor?

Skomentuj

perfectblossom, można wiedzieć o co Ci chodzi ?
        Bo ja rozumiem że to offtopic, ale bez przesady.
        Poza tym bardzo się cieszę że Ty jesteś taki fajny bo stać Cię na dobry samochód, ale możesz mi wierzyć że jest tu dużo osób którzy są albo szarą klasą studencką , albo po prostu chcą być samodzielni i nie chcą żeby tatusiowie kupowali im samochody bo sami chcą na nie zarobić, albo jedno i drugie...

Skomentuj

POzwolcie ze sie pochwale skoro w HP temat . 1998r. cos ponad 30 KM

]

A tu macie moje naglosnienie :mrgreen: http://video.google.pl/videoplay?doc...99951072496139

Skomentuj

chodzi mi o to, ze to nie forum moto (zeby bylo do rymu) :cool: Kazdy ma to na co go stac. Przeciez sie nie smieje z nikogo, dla mnie maluch to fajna fura, napisalem wczesniej.

hellrider gratuluje koloru (najszybszego)! preza jest

Skomentuj

a zauważyłeś że temat jest w offtopicu ?

Skomentuj

hellrider zdjecie w nocy/wieczorem kozackie

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                  hellrider zdjecie w nocy/wieczorem kozackie
                  mi tez sie bardzo podoba - super :cool:

Skomentuj

Piekna ta Twoja bestyja :wink:
                    Tylko podwozie jakies takie nie pasujace :razz:
                    Pozdrawiam!!!

Skomentuj

hellrider, czy twój maluch ma glebe?? Sa do tego jakieś sportowe zawieszeni, czy sam kombinowałeś??

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                        czy twój maluch ma glebe?? Sa do tego jakieś sportowe zawieszeni, czy sam kombinowałeś??
                        szlifierka, mlot + kowadlo :P

Skomentuj

po mojej krainie jezdza takie pomykacze, sprytnie sie kreca do setki.

Skomentuj

ŁukaszN, Ma glebe. Do malucha nigdzie nie kupisz sportowego zawieszenia.. Chyba ze sciagniesz z wloch, ale ale wiem ze to kasa nieziemska.....

Jak bys chcial wieciec czegos wiecej o obnizaniu boba wal na gg..

I nie jest tak jak niektorzy sobie mysla,, szlifirka katowa mlotek, itd.... z pozoru to takie proste.

PS. wkradl mis ie maly blad , mam rocznik 1988 a nie 1998 :P

Skomentuj

Zamieszczone przez perfectblossom
                              po mojej krainie jezdza takie pomykacze, sprytnie sie kreca do setki.
                              u mnie tez podobne... tylko ze odrobine szybszy :mrgreen:

Skomentuj

Pawel S., ja bym wolal tego choc ma seryjny silnik...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                  u mnie tez podobne... tylko ze odrobine szybszy
                                  Dla mnie to torche takie popsucie malca, ten co pokazal Hellrider przecudowny :wink:
                                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

dulin7, ale tutaj niechodzilo o tuning malucha. mieli budowac nowy samochod ale jednak przerobili malucha. to cos w rodzaju HOT-RODa

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                      dulin7, ale tutaj niechodzilo o tuning malucha. mieli budowac nowy samochod ale jednak przerobili malucha. to cos w rodzaju HOT-RODa
                                      No ok ale mam prawo napisac ze mi sie nie podoba?? :razz: :wink:
                                      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Pawel S., pozwolisz ze Cie sprostuje...

Jak dorbze pamietam, to auto zostalo zrobione ku pamieci Syna Posiadacza tego pojazdu :) Syn faceta ktory tym jezdzi zginal w wypadku ( wlasnie w samochodzie ).

Nie jezdzi na codzien, a na zloty przyjezdza na lawecie :)

Przyblizone : około 300KM
                                        4 sekundy do 100 i ograniczone 250 km.h

Skomentuj

Zamieszczone przez hellrider
                                          Jak dorbze pamietam, to auto zostalo zrobione ku pamieci Syna Posiadacza tego pojazdu Syn faceta ktory tym jezdzi zginal w wypadku ( wlasnie w samochodzie ).
                                          no i zle pamietasz. zaczeli budowac razem. ale krzysiek zabil sie przed samym koszalinem na drzewie w scirocco z ktorego to jest wlasnie silnik.
                                          plotki glosza ze od poprzednich wakacji ma ok 320km
                                          predkosc bedzie ograniczona tylko z powodu skrzyni biegow poniewaz jest tam mocno zmodyfikowana skrzynia z audi. no i sam bryzek twierdzil ze na torze nim jechal 260 :P

samochod jezdzi w ladne sloneczne letnie weekendy a jak wyjedzie na miasto i depnie troche to niema szans zebys go nie uslyszal :twisted:
                                          bylem u kolesia ktory robil spojler i "body-kit" do tego samochodu - udzielal lekcji laminowania :grin:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X