Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na PCB do końcówki mocy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ok więc mam potwierdzenie od wszystkich osób na liście plus jest jeszcze jedna osoba z audiostreo ale nie mam wszystkich maili a mianowicie brakuje mi maili od: maxdila i borcik. Chętnych mamy na ok 13 szt pcb i na tyle podzielimy 50 zł czyli dojdzie po ok 4 zł więc 1 szt pcb to ok 31,5zł. Proszę szybko o brakujące maile i rozsyłam dane do przelewu. Pozdrawiam

Skomentuj

sorry, z przyczyn finansowych odpadam

Skomentuj

Nie ma sprawy, ale to po co pisałeś na GG że : "ja dalej chętny jestem" ?? Borcik jeszcze tylko ty zostałeś, na pw potwierdziłeś chęć zakupu... daj jeszcze tylko maila i mogę rozsyłać dane... albo jak dzisiaj nie dasz maila to tobie wyśle na PW bo akurat działa ale wolę wszystkich mieć na mailu dla porządku...

Skomentuj

bo sytuacja od tego czasu mi się zmieniła...

Skomentuj

Maile z danymi powędrowały do wszystkich chętnych na maila jak przelewy będą dochodziły to będę informował od kogo już mam i na kogo jeszczę czekamy... mam nadzieje że sprawnie to pójdzie.

---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post o 00:46 ----------

Wpłaty otrzymałem od:

DAREK549

Czekamy na:

freedi
            dzwiedziu
            borcik
            i Buzzer z audiostereo

Skomentuj

puki co wpłaty otrzymałem od:

DAREK549
              borcik
              Buzzer

Czekamy na:

freedi
              dzwiedziu

myślałem że szybciej to pójdzie i jutro bym pcb zamówił... zobaczymy może w poniedziałek wtorek się uda w takim razie...

Skomentuj

Wpłaty otrzymałem od ( stan do piątku ):

DAREK549
                borcik
                Buzzer
                dzwiedziu

Czekamy na:

freedi

Freedi co z tobą bo pisałeś żebym się nie martwił że kaski nie ma bo wpłacasz za pośrednictwem poczty więc trochę to potrwa ale aż tyle ?? pisałeś to dawno... a kasy do dzisiaj nie mam...
                a tak pcb były by już w piątek zamawiane...

---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post o 20:33 ----------

Ok wpłata od freediego jest. Dzięki chłopaki to by było na tyle :P hahahaha a tak poważnie dzisiaj zamawiam. Poinformuję co dalej itd jak sam będę coś wiedział...

Skomentuj

dostałem informacje że płytki zostaną wysłane do mnie jutro, najpóźniej w czwartek...

Skomentuj

Niestety płytki nie dotarły przed weekendem, myślałem ze w weekend popakuję i w poniedziałek pójdą do was ale nie udało się... Jak tylko dojdą, mam nadzieje że będzie to w poniedziałek, to postaram się jak najszybciej rozesłać...

Skomentuj

Nie wiem kto z was pisał że to dobra firma i że wiele razy u nich zamawiał i był zadowolony ale jeśli na prawdę byłeś zadowolony to małe masz wymagania... Dla mnie to kpina jakaś. paczki dalej nie otrzymałem więc napisałem maila w PONIEDZIAŁEK, dopiero dzisiaj otrzymałem odpowiedź:

Witam.
                      Przepraszam , ale dzisiaj jestem pierwszy dzień po chorobie i widzę, że Pańska przesyłka jest jeszcze w biurze. Zaraz zostanie nadana na poczcie.
                      Jeszcze raz przepraszam.
                      Pozdrawiam.

JEDEN WIELKI ŻAL i nigdy więcej nic u nich nie zamawiam, szkoda nerwów...

---------- Post dodany o 17:12 ---------- Poprzedni post o 10:20 ----------

Wreszcie są:

mam nadzieje że jutro dam rade wszystkie nadać

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
                        JEDEN WIELKI ŻAL i nigdy więcej nic u nich nie zamawiam, szkoda nerwów...
                        Merkar ? Im się faktycznie nigdy nie spieszy szczególnie jak jest małe zamówienie.

Skomentuj

Z racji tego że freedi olewał zamówienie nie stosując się do moich zasad nie dostanie przesyłki w tym samym czasie co inni bo w mailu z potwierdzeniem wpłaty nie podał swoich danych, ja nie zamierzam za nim latać i prosić by je podał gdyż poprosiłem raz a nie jest to w moim interesie, chyba że wyślesz mi swoje dane zanim udam się na pocztę w przeciwnym razie nadam Ci przesyłkę PRZY OKAZJI - nie będę dla Ciebie specjalnie latał po raz kolejny na pocztę. Co do innych wasze paczki wychodzą dzisiaj tj. Piątek. Mam nadzieję, iż ze swojej strony dobrze wywiązałem się z zamówienia. Pozdrawiam

---------- Post dodany o 02:02 ---------- Poprzedni post o 01:46 ----------

I mam coś ładnego :P

Skomentuj

No proszę, wreście Ci się udało poskładać tą końcówkę, teraz zagraj na tym i opowiedz co myślisz.

Skomentuj

nie, nie, jeszcze się nie udało :) to dopiero początek i dopiero jeden kanał, rezystorów jeszcze nie mam... spytacie czemu zacząłem od tyłu lutować... gdyż nie mogłem się powstrzymać a i tak nie będzie żadnego problemu z wlutowaniem rezystorów. Jak będzie gotowa choć sama końcówka to powędruje do Irka na pomiary.

---------- Post dodany o 13:09 ---------- Poprzedni post o 03:44 ----------

dobra, wszystkie płytki poszły już do was.
                              teraz zapraszam już do tematu technicznego:

http://diyaudio.eu/showthread.php/16...y-mocna/page14

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta

na zdjęciu widzę fajną obudowe ;p ? mozesz podać jej wymiary i gdzie to kupiłeś ? farnel ?
                                pozdrawiam

Skomentuj

obudowy kupiłem dawno temu z allegro (posiadam 2) będą to monobloki. Co do wymiarów to szerokość 22 wysokość 10 głębokość 29

Skomentuj

czy do wszystkich dotarły pcb ?? bo chcę wyrzucić potwierdzenia a nie każdy dał mi znać.

Skomentuj

do mnie doszło wiec moje potwierdzenie możesz wyrzucić

Skomentuj

Do mnie też dotarła płytka.

Skomentuj

jeżeli pomiary wypadną pomyślnie to mam nadzieje, że będzie kolejne zamówienie, bo przydałby mi się taki wzmacniacz :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X