Tylko że to 2 stronne pcb..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na PCB do końcówki mocy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postakupowaliście już pcb w tej firmie ?? bo ja ich nie widziałem ale ceny mają lepsze niż WOJART, choć tam wiem że płytki są bardzo dobre a w MERKAR nie wiem stąd pytam czy ktoś z was miał z nimi styczność...??
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaDla mnie zdecydowanie za drogo wychodzi to pcb miało być 25-30 a jest prawie 40zł, dlatego sory ale ja odpadam, za 40zł to ja wolę ją sobie sam wytrawić... Jeśli będą osoby chętne na kit to nie ma problemu nadal mogę się tym zając...
Skomentuj
-
Przydałoby się to taniej zrobić, na pewno by znalazło się dużo osób jakbyście nie śpieszyli się z tym bo cena 40zł za kanał za SAMO PCB to po prostu ... no bez przesady, 80zł za PCB w wersji stereo? Ciekawe jak wyjdą koszty reszty bo jedynie opłaca mi się to składać o ile naprawdę będzie grał lepiej niż taki Uniamp (chociaż to już jest wystarczające i tanie).
Skomentuj
-
to nie wiele... biorąc pod uwagę że to główny element końcówki... i to że to ogólnie nie jest najtańsza końcówka
aktualna lista:
1. Daniel69 - 2-5 szt
2. Tanner - 1-4 szt
3. freedi -2szt
4. dzwiedziu - 1-2szt
5. Jacek Zieliński - 1 szt
6. daro89 - 2 szt
7. darek549 - 1 szt
8. maxdila - 2 szt
9. borcik -2szt
ktoś jeszcze rezygnuje ?? proszę o potwierdzenie dokładnej ilości pcb które chcecie. cena za szt przy ok 20szt będzie ok 35 zł
Skomentuj
-
Dalej jesteście zainteresowani pcb ?? jutro będę miał pewnie ostateczną wycenę maksymalnie w poniedziałek i zamawiam płytki (cena nie powinna przekroczyć 35 zł za szt może uda się nawet taniej) więc odpiszcie kto kupuje kto nie a ja wraz z wyceną prześlę dane do przelewu jak nie rezygnujecie. podajcie od razu każdy obok swojego loginu i ilości szt email bo poczta prywatna tutaj coś szwankuje (maila podawajcie ze spacją zamiast małpy... by później nie mieć skrzynki zawalonej śmieciami)
Skomentuj
-
A więc witam cena za szt płytki to 28 zł plus 50 zł rozbijane na wszystkich zamawiających (to 50 zł to opłata za otwarcie produkcji)
---------- Post dodany o 12:54 ---------- Poprzedni post o 12:52 ----------
więc jak zamówimy np 10szt pcb to każdy do 1 szt pcb dolicza 5 zł jak zamówimy 20 to każdy dolicza tylko 2,5 czyli cena wtedy za pcb to umawiane na początku ok 30 zł... chyba z tych cen jakie udało mi się załatwić trzeba być zadowolonym - taniej się nie da... więc szkoda że co po niektórzy nie wytrzymali i ze względu na cenę zrezygnowali bo wtedy płacili byśmy wszyscy tylko 30 zł za 1 szt
---------- Post dodany o 15:58 ---------- Poprzedni post o 12:54 ----------
nie przejmujcie się ilością osób i płytek - do zamówienia i tak i tak dojdzie :) a cena bez zmian ok 30 zł za 1 szt więc ci co chcą niech podają swoje maile obok ilości szt (jak mówiłem zamiast @ dajcie spacje)
Skomentuj
Skomentuj