Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przy dużo większej ilości obiecali mi 10 dni, przypuszam że w przypadku mniejszych ilości będzie taniej.
    Jakości nie znam ponieważ pierwszy raz zamawiam, można poczekać aż otrzymam pierwszą partię. Firma w linku poniżej.
    http://www.ubraniarobocze24.pl/?k=katalog&w=&d=5&d1=8

Skomentuj

TO jak sprawa wyglada:>

Skomentuj

Witam.
        Można jeszcze się dopisać, czy lista jest już zamknięta??

Skomentuj

wpisuj się śmiało na białe :)

Skomentuj

1. csbiczek; 1b, 1c XL
            2. dabyl; 1c L
            3. Tanner; 1b XL + 1b dam S
            4. Paweł S.; 1c (XL) 1dam (czarna lub granatowa, nie stedman! rozm M)
            5. dolphin123; 1c L
            6. lklukasz; 1c, 1b XL + 1 dam biała xs jak nie bedzie to s
            7. Yoshi_80; 1c, 1b XL
            8. tom3kk; 1c, 1b XL
            9. funiax1; 1c, 1b XL
            10. kac_zor 1C,1B rozmiar S jak sie da jak nie to M mały jestem
            11. Krystian Markow; 1c,1b L
            12. cudny90; 1c L
            13. mihas66; 1c, 1b XL
            14. Polusek; 1B/XL, 1C/XL
            15. Dj SMS 1C/3XL (bez nicka, jeśli będą zamieszczane)
            16. mbar; 1C; XL
            17. Marko14, 1B L/ 1-2B XL zależy od rozmiaru XL-ki
            18. RpLand 1C/XL, 2B/XL
            19. AIPOWER; 1C/XL
            20. Marios; 1C/XL, 1B/XL
            21. fourierek: 2C / L
            22. bartelemy 1c/XL 1b/XL
            23. gilbert 1C/ L
            24. jaromas 1C/L
            25. alexrac 1C, 1B M
            26. Maxi 1B / M
            27. Marian 1C, 1B / M
            28. AdamAudio 1B / L
            29. Żółwik 1c, 1b / L
            30. przemo-lukas 2c/XXL i dla mojej żonki 1c/S
            31. Tom_ek 1 C / S
            32. Seba007 ; 1c, 1b / L
            33. bart210 1b / L
            34. bingant 1c / L i 1c / M
            35. ir0nhide 1b / L
            36. zibi 1C XL lub XXl musze pomyśleć
            37. damw85 1c / M

Jednak będzie czarna :P

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              Zamieszczone przez damw85 Zobacz posta
              Jednak będzie czarna :P
              jak bedziecie sie wpisywac tylko na czarne to nigdy tego zamowienia nie zamkniemy!

Skomentuj

1. csbiczek; 1b, 1c XL
                2. dabyl; 1c L
                3. Tanner; 1b XL + 1b dam S
                4. Paweł S.; 1c (XL) 1dam (czarna lub granatowa, nie stedman! rozm M)
                5. dolphin123; 1c L
                6. lklukasz; 1c, 1b XL + 1 dam biała xs jak nie bedzie to s
                7. Yoshi_80; 1c, 1b XL
                8. tom3kk; 1c, 1b XL
                9. funiax1; 1c, 1b XL
                10. kac_zor 1C,1B rozmiar S jak sie da jak nie to M mały jestem
                11. Krystian Markow; 1c,1b L
                12. cudny90; 1c L
                13. mihas66; 1c, 1b XL
                14. Polusek; 1B/XL, 1C/XL
                15. Dj SMS 1C/3XL (bez nicka, jeśli będą zamieszczane)
                16. mbar; 1C; XL
                17. Marko14, 1B L/ 1-2B XL zależy od rozmiaru XL-ki
                18. RpLand 1C/XL, 2B/XL
                19. AIPOWER; 1C/XL
                20. Marios; 1C/XL, 1B/XL
                21. fourierek: 2C / L
                22. bartelemy 1c/XL 1b/XL
                23. gilbert 1C/ L
                24. jaromas 1C/L
                25. alexrac 1C, 1B M
                26. Maxi 1B / M
                27. Marian 1C, 1B / M
                28. AdamAudio 1B / L
                29. Żółwik 1c, 1b / L
                30. przemo-lukas 2c/XXL i dla mojej żonki 1c/S
                31. Tom_ek 1 C / S
                32. Seba007 ; 1c, 1b / L
                33. bart210 1b / L
                34. bingant 1c / L i 1c / M
                35. ir0nhide 1b / L
                36. zibi 1C XL lub XXl musze pomyśleć
                37. damw85 1b / M

No dobra.... niech stracę.... zmieniłem na białą :biggrin:

Skomentuj

To kiedy te koszulki będą?

Skomentuj

Podejrzewam, że nie będziemy mieli w czym chodzić w lato :crying:
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                      pewnie na święta najszybciej (jakoś pod choinkę czy coś takiego coś czuje )

Skomentuj

niech ktos sie poswieci i zamowi wiecej bialych to sie zacznie zbierac kase
                        byle nie za szybko bo musze pare rzeczy posprzedawac zeby zarobic :P

Skomentuj

Brakują jeszcze 2-3 białe koszulki.

Skomentuj

Po prostu trzeba zamawiac tyle sztuk ile jest a nie na sile czekac i zmuszac kogos do tego. Lista robiona jest juz dosc dlugo wiec napewno kazdy zajrzal w ten temat... jeszcze troche i zobaczycie, ze powoli ludzie zaczna sie wypisywac a nie dopisywac...

Skomentuj

Nie na temat...
                              Aj tam, wypisywać - widziałeś zamówienie na cyrkle? Wisiało kilka tygodni a po zamknięciu wpisało się jeszcze kilka osób - taka psychologia tłumu

A co do ilości białych koszulek. Pisałem już wcześniej, że dziwi mnie to ścisłe przywiązanie do 30 sztuk. Przecież jak producent (czy tam "wykonawca") będzie chciał sprzedać, to sprzeda bez tych trzech sztuk. Jeśli uznałby, że nie jest to warte zachodu to od razu powiedziałby, że minimum to 250 koszulek. Przecież te 30 sztuk to i tak, i tak malutkie zamówienie i jaką różnicę dla niego robią te 3 koszulki? Założę się, że żadnej nie robią. Może warto go zapytać? Może dajcie mi numer to zadzwonię do niego jutro?

I zbiję cenę o te 5 zirko na sztuce :flapper:

Skomentuj

Nie na temat...
                                Poproszę przesłać dane firmy wraz z nr telefonu Panu negocjatorowi dabylowi
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

sam chetnie moge do nich zadzwonic. Jak nie pasuje to konkurencji jest sporo- bez łaski :)
                                  http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1

Skomentuj

dolphin123, no i właśnie o to chodzi. To nie jest tak, jak z rynkiem energetycznym czy paliwowym, gdzie konkurencja jest tylko teoretyczna - na najniższym szczeblu rynku (a w tym przypadku właśnie tak jest) ta konkurencja jednak istnieje i ma się dobrze. Czasem wystarczy wykonać kilka telefonów lub maili i już kilka złotych zostaje w kieszeni (nawet po odliczeniu rachunku telefonicznego ).

Nie na temat...
                                    Ostatnio jestem na etapie zamawiania pustaków ceramicznych na jedną z budów realizowanych przez firmę, w której pracuję. Z ceny rynkowej ~3,50-3,70 zł/szt łatwo było zejść do cen zarezerwowanych dla większych realizacji czyli ~3,05-3,10 zł/szt. Tydzień pisania maili, dzwonienia i (muszę przyznać) blefowania i lawirowania i w tym momencie mam cenę 2,83 zł/szt. Przy ~12 tys. sztuk w kieszeni zostaje już "sporaśna" kwota w porównaniu do tego, od czego się zaczynało. A wszyscy mówili "to już ostateczne minimum minimorum co możemy zaoferować" - i tak mówią przy każdym kolejnym telefonie a i tak schodzą z cenami. Tak więc warto się potargować - komuś może się to wydawać obciachowe bo co tam te 5 zł w tą, czy w drugą stronę. Ale jak sobie te wszystkie pięciozłotówki zaoszczędzone w ciągu roku zbierzemy do kupy, to... A nawet jeśli się raz czy drugi nie uda to przecież nic nie tracimy. Ja wiem, że łatwiej jest negocjować duże transakcje bo wtedy jest jakiś zapas cenowy, w którym możemy się przemieszczać - z trzydziestoma koszulkami po 30zł/szt już trudniej - ale tutaj nawet nie chodzi o cenę tylko o te 3 sztuki białych (fuj :P ) koszulek, których brakuje do "pełnego zamówienia", na które, moim zdaniem, producent i tak machnie ręką - trzeba go tylko przekonać, że chce nią machnąć

Skomentuj

Nie na temat...
                                      oczywiscie masz racje, ale musisz przyznac, ze 12tys pustakow to nie 60 koszulek. Tu tez chodzi o kase, ktora bedzie wydana na ta inwestycje. My zamowimy i na kilka lat mamy "zapas koszulek" a firma budowlana wroci po nastepna partie cegiel lub inny produkt tej firmy. Ja jak kupuje czesci samochodowe i powiem, ze chce fakture na firme to odrazu rabacik 20-30% dostaje. Ale oczywiscie negocjowac warto! Powodzenia!
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Ale oczywiscie negocjowac warto!
                                        Zgadza się! "Targowanie" to nie jest nic złego. I choć lklukasz masz racje to i tak dabyla racja jest trochę bardziej racjowa...

BTW: Pracowałem trochę jako przedstawiciel handlowy (co prawda w chemii budowlanej, ale to i tak nie zmienia postaci rzeczy że siorbnąłem deczko z prawa rynku...) dlatego dobrze rozumiem co dabyl ma na myśli...

Skomentuj

Jak pytałem o cenę napisałem ok. 60 szt. nie przypuszaczam aby była różnica między 50 a 70 szt. Jak zamówimy 200 lub 300 to będzie można negocjować, pisze też o tym Dabyl.
                                          Proponuję więc zebrać kasę ( może Paweł.S ;-) ) i zamówić tyle co jest. Dopóki mam kontakt z tą firmą o której pisałem ,mogę to zrobić.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X