Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wysokotonowy 1"-zamowienie cd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    o qr... ja siebie nie wpisalem!
    A szewc w dziurawych butach chodzi

Skomentuj

Dobra, to kto zamawia i zbiera kase

Skomentuj

jak nikt nie ma nic przeciwko to moge ja
        ale szybko nie bedzie :p

Skomentuj

mi pasuje!
          Ja sie nie spiesze :)
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Raczej innego chętnego nie znajdziemy w sumie mi także odpowiada, także mi się nie spieszy, i tak będą leżeć i czekać na swoją kolej aha, teraz ja zapomniałem, jeszcze dla równego rachunku biorę te 3szt pierścieni.

czyli:
            Razem ok 200 sztuk mission, 90 sztuk pierścieni

Skomentuj

Jak cos Pawel to daj znac pomogę ci z zamówieniem. Jakaś segregacja zamówień czy coś.

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk

Skomentuj

paweł a określisz się kiedy będziesz zamawiać, mam już kase odłożoną, ale nie ukrywam, że mógłbym wydać na inny cel, a za miesiąc znowu będę miał

Skomentuj

Ja nie ukrywam ze kolejny miesiąc to trochę duzo

Skomentuj

Więc niech się Paweł określi kiedy...:]

Skomentuj

nie wiem ile liczyc za wysylke

ilosc glosnikow x 6zl
                      +
                      wysylka do kazdego mysle ok 5,5zl
                      +
                      koszt pakowania - mysle ok 2zl i w tym uwzgledniony koszt wysylki glosnikow do mnie

czy wszystko sie zgadza?
                      jezeli nie to prosze o uwagi - nie mam w tej chwili glowy do dokladnych wyliczen

cen pierscieni jeszcze nie znam
                      mam nadzieje ze przez majowke zrobia pierwsza serie

Skomentuj

to tym, ktorym sie spieszy Pawel moze wyslac najpierw
                        a reszta przy okazji
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie wiem ile liczyc za wysylke

ilosc glosnikow x 6zl
                          +
                          wysylka do kazdego mysle ok 5,5zl
                          +
                          koszt pakowania - mysle ok 2zl
                          mi odpowiada 6pln/szt +7,50pln, chyba należę do tych co jednak się spieszą:-/

Skomentuj

czy ktos moze zwazyc missiony?
                            ile bedzie wazylo 10szt?
                            zmiesci sie w poleconym ekonomicznym za 5zl?

jezeli tak to podam numer konta do wplat

Skomentuj

jedna sztuka to ok 50g wiec 10szt to prawie pol kilo :)
                              jesli dobrze pamietam
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pawel S. nie baw sie w dokładności, to Twój czas. Pół kg to poł. wszystko zaokrąglasz do góry, by dla ciebie i coś zostało bo nie będziesz dokładał. Nie baw się tez w ekonomiczne, wszystko polecony priorytet bo jak zginie to będą później Cię winić... kilka zamówien zorganizowałem i wiem co mówię.

Skomentuj

miesci sie - czyli koszt wysylki bez zmian

koperty mam na miejscu
                                  tylko musze kupic folie babelkowa, a ta sie przyda na garazu do paczek

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                  Nie baw się tez w ekonomiczne, wszystko polecony priorytet bo jak zginie to będą później Cię winić...
                                  polecony musowo, ale prio to wg mnie glupota
                                  duzo wysylam i zamawiam i wiem ze to sciema

Informacja

PKOBP Oddział 1 w Koszalinie
                                  64 1020 2791 0000 7202 0100 6691
                                  Paweł Szkoda
                                  Orla 12/13
                                  75-727 koszalin

mission [ilosc sztuk] - [nick]

czekamy max 2 tyg (weekend 11-13 maja)

Skomentuj

duzo wysylam i zamawiam i wiem ze to sciema
                                    Priorytet zawsze dojdzie w na drugi lub 3 dzien, ekono potrafi 2 tygodnie

Skomentuj

U mnie ekonomiczny przychodzi tak szybko jak priorytet.. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        U mnie ekonomiczny przychodzi tak szybko jak priorytet..
                                        u mnie jest to samo wiec dlatego nie przeplacam

Skomentuj

Witam. Paweł kazał sie tutaj dopisać, to sie dopisuję.:

1. dolphin123 - 10szt. mission - 0szt. pierścieni
                                          2. mal999 - 0szt. mission; 10szt. pierścieni
                                          3. dzwiedziu - 0 szt mission; 4szt. pierścieni - może ulec zmianie (przy umówionym (jakim ??) terminie zamknięcia listy określę się dokładnie)
                                          4. daniel69 - 4 szt mission; 2 szt pierścieni
                                          5. scythe1123 - 4szt. mission - 0szt. pierścieni - może ulec zmianie
                                          6. hand 6szt. - mission - 2szt. pierścieni
                                          7. tktomek - 0 szt. mission - 4szt. pierścieni
                                          8. LightSound - 6szt mission - 2szt pierścieni
                                          9. hermes - 0 szt. mission - 6szt. pierścieni - może ulec zmianie
                                          10. gucio. - 4szt. mission - 2szt pierścieni
                                          11. k0mii - 3 szt. mission - 3 szt. pierścieni
                                          12. DeKeR - 5 szt. mission - 5 szt. pierścini
                                          13. boss999 - 4 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                          14. pawloos - 2 szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                          15. mellowman - 0 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                          16. zibi - 7 sztuk. mission - 5 szt. pierscieni
                                          17. kat01 -6 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          18. schwalba - 4 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          19. piotreq123 - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                          20. Jimy-Adi - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                          21. DJRadioActive - 10 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          22. aeron - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                          23. maciokacio - 8szt. mission - 4szt. pierścieni
                                          24. katronic - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                          25. Ziol3k - 4szt mission - 4 szt pierścieni
                                          26. euphonic - 6szt mission
                                          27. sticky - 4szt mission - 0szt Pierścieni
                                          28. usy 5szt mission - 0szt pierścieni
                                          29. kqoo - 10 szt mission - 0 szt pierścieni
                                          30. Jacek90 4szt mission - 2szt pierścieni
                                          31. grzechupk - 2szt mission - 2szt pierścieni
                                          32. korek - 4szt mission - 2szt piercieni
                                          33. lklukasz - 14szt mission - 0 szt pierścieni
                                          34. seba007 - 6szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                          35. Pawel S. - 30-40szt - to co zostanie
                                          36. Mastah22 - 10szt - 0szt pierścieni
                                          Razem ok 210 sztuk mission 87 sztuk pierścieni

Skomentuj

Czaruję...
                                          X