Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wysokotonowy 1"-zamowienie cd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"realizator" tez zostal wybrany nie dawno...
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez teodor Zobacz posta
      Owszem ,ale interesuje się tym tematem od niedawna,więc......
      ...więc nie komentuj.

Skomentuj

No to kicha :(
        wydaje mi się bez sensu kontynuowanie zamówienia na pierścienie, dla tych co dopiero kupują (chcą kupić) z tego zamówienia missiony, może nie głupi pomysł, jak poprzednio ktoś wspomniał o tym by od producenta wziąć. Bo uciążliwe od zbierania kasy na missiony, może być jej zwracanie. Wie ktoś skąd indziej można dostać te missiony?

Skomentuj

Zamieszczone przez euphonic Zobacz posta
          Wie ktoś skąd indziej można dostać te missiony?
          z tego co wiem to audax tez juz nie istnieje...

Skomentuj

a co z tym człowiekiem co wykupił i chciał nam sprzedać za 6 zł?

Skomentuj

no wlasnie czekam na potwierdzenie czy to ten co na allegro wystawial za 8zl

mam nadzieje ze to nie on... :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                ...więc nie komentuj.
                Ogarnij sie człowieku ,to jest forum i mam prawo komentować ,tak jak każdy inny użytkownik tego forum.

Skomentuj

oj to chyba będzie już ciężko zakupić te wysokotonówki:( Może jakaś alternatywa w podobnej cenie?

Skomentuj

Paweł, to co mamy liczyć na zwrot, ci którzy wpłacili, czy mamy czekać jeszcze

Skomentuj

jescze czekamy bo nie mam pewnosci ze to on mial te 1000szt

Skomentuj

W takiej sytuacji czekam na informacje. Przy takim obrocie sprawy chyba będę potrzebował 10-20 sztuk. :(

Pawle mógłbyś podać link do tej aukcji na allegro - nie mogę jej znaleźć.
                        Last edited by fforc9e; 13.05.2012, 10:53.

Skomentuj

1. dolphin123 - 10szt. mission - 0szt. pierścieni
                          2. mal999 - 0szt. mission; 10szt. pierścieni
                          3. dzwiedziu - 0 szt mission; 4szt. pierścieni - może ulec zmianie (przy umówionym (jakim ??) terminie zamknięcia listy określę się dokładnie)
                          4. daniel69 - 4 szt mission; 2 szt pierścieni
                          5. scythe1123 - 4szt. mission - 2szt. pierścieni domowych 80mm
                          6. hand 6szt. - mission - 2szt. pierścieni
                          7. LightSound - 6szt mission - 2szt pierścieni
                          8. hermes - 0 szt. mission - 6szt. pierścieni - może ulec zmianie
                          9. gucio. - 4szt. mission - 2szt pierścieni
                          10. k0mii - 3 szt. mission - 3 szt. pierścieni
                          11. DeKeR - 5 szt. mission - 5 szt. pierścini
                          12. boss999 - 4 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                          13. pawloos - 2 szt. mission - 0 szt. pierścieni
                          14. mellowman - 0 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                          15. zibi - 7 sztuk. mission - 2 szt. pierscieni
                          16. kat01 -6 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                          17. schwalba - 4 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                          18. piotreq123 - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                          19. Jimy-Adi - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                          20. DJRadioActive - 10 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                          21. aeron - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                          22. maciokacio - 8szt. mission - 4szt. pierścieni
                          23. katronic - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                          24. Ziol3k - 4szt mission - 4 szt pierścieni
                          25. euphonic - 6szt mission
                          26. sticky - 4szt mission - 0szt Pierścieni
                          27. usy 5szt mission - 0szt pierścieni
                          28. kqoo - 10 szt mission - 0 szt pierścieni
                          29. Jacek90 4szt mission - 0szt pierścieni
                          30. grzechupk - 2szt mission - 2szt pierścieni
                          31. korek - 4szt mission - 2szt piercieni
                          32. lklukasz - 14szt mission - 0 szt pierścieni
                          33. seba007 - 6szt. mission - 0 szt. pierścieni
                          34. Pawel S. - 30-40szt - to co zostanie
                          35. Mastah22 - 10szt - 0szt pierścieni
                          36. fforc9e - 0szt - 2szt pierścieni
                          Razem ok 210 sztuk mission 82 sztuk pierścieni
                          Do czasu wyjaśnienia wypadam..

Skomentuj

do jakiej aukcji?

Skomentuj

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale ktoś wykupił ten audaxy i wystawił na allegro drożej. Jeżeli coś źle zrozumiałem to sorry... Zmęczony po remoncie jestem :(

Skomentuj

tak, dobrze zrozumiales

tylko teraz ta osoba z aukcji ich juz nie posiada
                                i czekam na potwierdzenie czy to wlasnie on wykupil te 1000szt

Skomentuj

No to czekamy. Mam nadzieję że ten człowiek będzie skóry sprzedać te audaxy za rozsądna cenę. :))

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

Skomentuj

to nie byl on!

tak wiec lukaszu dzwon do babki i dowiedz sie kto to wykupil
                                    jeszcze sa szanse

Skomentuj

3. dzwiedziu - 0 szt mission; 4szt. pierścieni - może ulec zmianie (przy umówionym (jakim ??) terminie zamknięcia listy określę się dokładnie)
                                      10. DeKeR - 5 szt. mission - 5 szt. pierścini
                                      11. boss999 - 4 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                      12. pawloos - 2 szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                      13. mellowman - 0 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                      14. zibi - 7 sztuk. mission - 2 szt. pierscieni
                                      15. kat01 -6 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                      16. schwalba - 4 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                      17. piotreq123 - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                      18. Jimy-Adi - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                      19. DJRadioActive - 10 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                      20. aeron - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                      21. maciokacio - 8szt. mission - 4szt. pierścieni
                                      22. katronic - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                      23. Ziol3k - 4szt mission - 4 szt pierścieni
                                      24. euphonic - 6szt mission
                                      25. sticky - 4szt mission - 0szt Pierścieni
                                      26. usy 5szt mission - 0szt pierścieni
                                      27. kqoo - 10 szt mission - 0 szt pierścieni
                                      28. Jacek90 4szt mission - 0szt pierścieni
                                      29. grzechupk - 2szt mission - 2szt pierścieni
                                      30. korek - 4szt mission - 2szt piercieni
                                      31. lklukasz - 14szt mission - 0 szt pierścieni
                                      32. seba007 - 6szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                      33. Pawel S. - 30-40szt - to co zostanie
                                      34. Mastah22 - 10szt - 0szt pierścieni
                                      35. fforc9e - 0szt - 2szt pierścieni
                                      Razem ok 207 sztuk mission 79 sztuk pierścieni

Skomentuj

ja nie wpłaciłem kasy bo nie miałem dostępu do neta - mam tylko w pracy na 5 min bo w domu modem się rypnął, jak wygląda sprawa zamówienia bo jestem zainteresowany nadal i nie wiem co robić

Skomentuj

10. DeKeR - 5 szt. mission - 5 szt. pierścini
                                          11. boss999 - 4 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                          12. pawloos - 2 szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                          13. mellowman - 0 szt. mission - 4 szt. pierścieni
                                          14. zibi - 7 sztuk. mission - 2 szt. pierscieni
                                          15. kat01 -6 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          16. schwalba - 4 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          17. piotreq123 - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                          18. Jimy-Adi - 4 sztuki mission - 0 szt pierścieni
                                          19. DJRadioActive - 10 sztuk mission - 4 szt pierścieni
                                          20. aeron - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                          21. maciokacio - 8szt. mission - 4szt. pierścieni
                                          22. katronic - 4 szt mission - 4 szt pierścieni
                                          23. Ziol3k - 4szt mission - 4 szt pierścieni
                                          24. euphonic - 6szt mission
                                          25. sticky - 4szt mission - 0szt Pierścieni
                                          26. usy 5szt mission - 0szt pierścieni
                                          27. kqoo - 10 szt mission - 0 szt pierścieni
                                          28. Jacek90 4szt mission - 0szt pierścieni
                                          29. grzechupk - 2szt mission - 2szt pierścieni
                                          30. korek - 4szt mission - 2szt piercieni
                                          31. lklukasz - 14szt mission - 0 szt pierścieni
                                          32. seba007 - 6szt. mission - 0 szt. pierścieni
                                          33. Pawel S. - 30-40szt - to co zostanie
                                          34. Mastah22 - 10szt - 0szt pierścieni
                                          35. fforc9e - 0szt - 2szt pierścieni
                                          36. kremien - 2szt - 2 szt pierścieni
                                          Razem ok 209 sztuk mission 81 sztuk pierścieni

Skomentuj

Czaruję...
                                          X