W takim razie zamykamy listę na ilości 64 sztuk czyli czterech kartonów.
Z racji, że nie wiem ile to będzie ważyć i jakie będą koszty wysyłki proponuję na razie wpłacać mi tylko za głośniki, chyba, że chcecie więcej wpłacać za przesyłkę i ewentualną różnicę w kosztach będę zwracał lub się o nią prosił (tej wersji wolałbym uniknąć).
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Luszti, proponuję, aby "zminimalizować" Twoje zadanie najpierw wyślijmy pieniążki za głośniki a potem za wysyłkę - dzięki temu nie będziesz musiał zwraca bądź prosić się o dopłatę.
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Luszti, proponuję, aby "zminimalizować" Twoje zadanie najpierw wyślijmy pieniążki za głośniki a potem za wysyłkę - dzięki temu nie będziesz musiał zwraca bądź prosić się o dopłatę.
Mi pasuje taki układ.
Każdy wie ile zamówił głośników, każdy mam nadzieję, że zna cenę za jeden głośnik (2zł). Liczenie dość proste :razz:
Moje dane:
Krzysztof Lusztak
ul. Gorkiego 6/8 m. 33
92-525 Łódź
Konto: mBank 76 1140 2004 0000 3302 4038 8419
Tytuł przelewu wg schematu: Ambilight - nick_z_forum - ilość_głośników
Po zrobieniu przelewu proszę o wysłanie PW z informację, że przelew zostały puszczony oraz z danymi do wysyłki.
O opłatach za przesyłkę poinformuję jak odbiorę głośniki i je poważę.
---------- Post dodany o 21:54 ---------- Poprzedni post o 19:14 ----------
Lista wpłat zaksięgowanych na koncie - stan na dzisiejszy wieczór. 1. hermes - 12 szt
2. damiani - 8 szt 3. sticky - 4 szt
4. daniel69 - 4 szt
5. awaria - 6 szt
6. pan_membran - 18 szt 7. Jimy-Adi - 4 szt 8. Pawel S. - 4szt + koszty przesyłki
9. Black - 4szt
---------- Post dodany o 14:38 ---------- Poprzedni post o 21:54 ----------
Czy Panowie awaria i hermes chcą jedną przesyłkę do Krakowa?
Panowie damiani i pan_membran proszeni są o dosłanie adresów do wysyłki.
Jutro postaram się dogadać termin odbioru głośników.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj