Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ostateczna cena to 2zł/sztuka.
    Brakuje 4szt do zamknięcia listy więc wahającym radze sie pospieszyć :P
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Panowie, to jest ta wersja bez wysokonowego glosniczka, prawda?

Skomentuj

1. hermes - 12 szt
        2. damiani - 8 szt
        3. sticky - 4 szt
        4. daniel69 - 4 szt
        5. awaria - 6 szt
        6. pan_membran - 18 szt
        7. Jimy-Adi - 4 szt
        8. Pawel S. - 4szt
        9. Black - 4szt
        Razem: 64 szt

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_membran Zobacz posta
          tak, sa zdjecia w aukcji

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_membran Zobacz posta
            Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
            tak, sa zdjecia w aukcji
            Jeśli pan_membran chce zmienić swoją deklarację to do wieczora jest czas. Bez pana_membrana będą po prostu trzy kartony.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

nie zmieniam decyzji,oczywiscie biore :)

Skomentuj

W takim razie zamykamy listę na ilości 64 sztuk czyli czterech kartonów.
                Z racji, że nie wiem ile to będzie ważyć i jakie będą koszty wysyłki proponuję na razie wpłacać mi tylko za głośniki, chyba, że chcecie więcej wpłacać za przesyłkę i ewentualną różnicę w kosztach będę zwracał lub się o nią prosił (tej wersji wolałbym uniknąć).
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wysyłka będzie pocztą polską?

Skomentuj

Wysyłka może być tym co kto sobie zapragnie. Mi to bez różnicy.

Skomentuj

Luszti, proponuję, aby "zminimalizować" Twoje zadanie najpierw wyślijmy pieniążki za głośniki a potem za wysyłkę - dzięki temu nie będziesz musiał zwraca bądź prosić się o dopłatę.
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                        Luszti, proponuję, aby "zminimalizować" Twoje zadanie najpierw wyślijmy pieniążki za głośniki a potem za wysyłkę - dzięki temu nie będziesz musiał zwraca bądź prosić się o dopłatę.
                        Mi pasuje taki układ.
                        Każdy wie ile zamówił głośników, każdy mam nadzieję, że zna cenę za jeden głośnik (2zł). Liczenie dość proste :razz:

Moje dane:
                        Krzysztof Lusztak
                        ul. Gorkiego 6/8 m. 33
                        92-525 Łódź

Konto: mBank 76 1140 2004 0000 3302 4038 8419
                        Tytuł przelewu wg schematu: Ambilight - nick_z_forum - ilość_głośników

Po zrobieniu przelewu proszę o wysłanie PW z informację, że przelew zostały puszczony oraz z danymi do wysyłki.
                        O opłatach za przesyłkę poinformuję jak odbiorę głośniki i je poważę.

---------- Post dodany o 21:54 ---------- Poprzedni post o 19:14 ----------

Lista wpłat zaksięgowanych na koncie - stan na dzisiejszy wieczór.
                        1. hermes - 12 szt
                        2. damiani - 8 szt
                        3. sticky - 4 szt
                        4. daniel69 - 4 szt
                        5. awaria - 6 szt
                        6. pan_membran - 18 szt
                        7. Jimy-Adi - 4 szt
                        8. Pawel S. - 4szt + koszty przesyłki
                        9. Black - 4szt

---------- Post dodany o 14:38 ---------- Poprzedni post o 21:54 ----------

Aktualizacja:
                        1. hermes - 12 szt
                        2. damiani - 8 szt

3. sticky - 4 szt
                        4. daniel69 - 4 szt
                        5. awaria - 6 szt
                        6. pan_membran - 18 szt
                        7. Jimy-Adi - 4 szt
                        9. Black - 4szt

Skomentuj

już dzisiaj kasa poszła, przepraszam za zwlokę.

Skomentuj

Całkiem sprawnie poszły wpłaty
                            marcinsywala.pl

Skomentuj

Aktualizacja:
                              1. hermes - 12 szt
                              2. damiani - 8 szt
                              3. sticky - 4 szt
                              4. daniel69 - 4 szt
                              5. awaria - 6 szt
                              6. pan_membran - 18 szt
                              7. Jimy-Adi - 4 szt
                              9. Black - 4szt

Czy Panowie awaria i hermes chcą jedną przesyłkę do Krakowa?
                              Panowie damiani i pan_membran proszeni są o dosłanie adresów do wysyłki.
                              Jutro postaram się dogadać termin odbioru głośników.

Skomentuj

No to fajnie, wszystko sprawnie i szybko, a na którymś temacie czytałem, że były problemy ze zamówieniami :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                  No to fajnie, wszystko sprawnie i szybko, a na którymś temacie czytałem, że były problemy ze zamówieniami
                                  Bo co innego zamówienie na 9 osób, a co innego na 60-80 osób.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                    Czy Panowie awaria i hermes chcą jedną przesyłkę do Krakowa?
                                    Po rozmowie z awaria ustaliliśmy, że będzie to jedna wspólna paczka zaadresowana do mnie.
                                    marcinsywala.pl

Skomentuj

mi sie nie spieszy wiec moje glosniki moga isc do mnie miesac
                                      w zasadzie kupilem to tylko dlatego ze tanio :p

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                        Po rozmowie z awaria ustaliliśmy, że będzie to jedna wspólna paczka zaadresowana do mnie.
                                        OK, w takim razie wysyłka do kolegi hermes

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          w zasadzie kupilem to tylko dlatego ze tanio
                                          i wlasnie dlatego tym razem sobie odpuscilem, bo mam pol warsztatu takich wynalazkow...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X