Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja chciałem zapytać czy Pan LuSzTi odebrał już głośniki?

Skomentuj

Jutro jestem umówiony na odbiór.

---------- Post dodany o 13:24 ---------- Poprzedni post o 22:54 ----------

Mam dwie informacje. Jak to w takich przypadkach bywa, jedną dobrą i jedną złą.
      Najpierw dobra - odebrałem głośniki.
      Teraz zła - głośników jest mniej, sprzedający się przeliczył co do posiadanej ilości (co jest dość zrozumiałe bo rok temu miał tego ponad 10 000 sztuk).
      Wygląda to tak, że są 44 sztuki o impedancji 8R i 12 sztuk o impedancji 4R. Dodatkowo głośniki dostałem praktycznie luzem, mam tylko kilka oryginalnych wytłoczek i jeden zmurszały karton, więc organizacja kartoników do spakowania tego i rozesłania może potrwać dłuższą chwilę.

Trzeba teraz przeorganizować listę. Na nową listę mogą wpisywać się tylko osoby z poprzedniej listy. Jeśli z jakichś przyczyn zostaną głośniki wtedy mogą się wpisywać inne osoby. Wszelkie kwestie finansowe zostaną omówione po nowym podziale dostępnej ilości głośników.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mogę przygarnąć 12sztuk 4R
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dodam jeszcze, że jeden głośnik waży ok 750 gram. To tak dla wyliczenia kosztów wysyłki.

---------- Post dodany o 13:46 ---------- Poprzedni post o 13:45 ----------

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
          OK, w takim razie głośniki 4R już przygarnięte.

Resztę zainteresowanych proszę o rozdzielenie między siebie głośników 8R.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

To ja 4sztuki 8R.

Skomentuj

ja bym w twoim przypadku wzial 8r
              masz zamiar polaczyc 4 wooferki w jedna kolumne, wiec tobie lepiej bedzie zasilic 4r
              no chyba ze bedziesz uzywal gotowych ampli to co innego

ja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscic

Skomentuj

ale samolub no to dla innych zostaja 8r i zabraknie 8 sztuk, kto nie dostanie?

ja oczywiscie wole 8R, i tak missiona bedzie trzeba tlumic

Skomentuj

Jeśli Paweł zrezygnuje ze swoich 4 szt to zabraknie jeszcze 4 szt.

Skomentuj

No to ewentualnie ja też mogę zrezygnować ze swoich 4 szt.

Skomentuj

no to problem sie sam rozwiazal :) LuSzTi podaj teraz ile za przesylke i bedzie kolejny problem z Twojej glowy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        ja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscic
                        Zamieszczone przez sticky Zobacz posta
                        No to ewentualnie ja też mogę zrezygnować ze swoich 4 szt.
                        Jutro odeślę pieniążki.

Zamieszczone przez damiani Zobacz posta
                        LuSzTi podaj teraz ile za przesylke i bedzie kolejny problem z Twojej glowy
                        Dziś mi się już nie chce sprawdzać, wróciłem z miłego, zakrapianego spotkania...Jutro podam więcej szczegółów.

---------- Post dodany o 19:59 ---------- Poprzedni post o 22:05 ----------

Koszty wysyłki:
                        1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
                        2. damiani - 8 szt - 20zł
                        3. daniel69 - 4 szt - 15zł
                        4. pan_membran - 18 szt - 25zł
                        5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
                        6. Black - 4szt - 15zł

Skomentuj

z mojej strony przelew za wysyłkę poszedł, dane dostałeś wcześniej. pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                            Jutro odeślę pieniążki.
                            ?
                            Jak dla mnie możesz to wpłacić na jakies forumowe konto na utrzymanie forum czy cuś :P Wogole jest takowe konto?

Skomentuj

Na pewno jest skoro można otrzymać tytuł "Donator".

Skomentuj

Nie na temat...
                                Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                Na pewno jest skoro można otrzymać tytuł "Donator".
                                Tytuł Donatora otrzymywało się po dobrowolnej wpłacie na zmianę silnika forum.
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No właśnie czyli wpłata na potrzeby forum, tak jak kolega ujął dobrowolna. Teraz w sumie można by coś o tym pomyśleć w związku z tymi przerwami.

---------- Post dodany o 12:42 ---------- Poprzedni post o 22:01 ----------

Koszty wysyłki uregulowane. Czekam na paczuszkę :)

Skomentuj

ode mnie pieniądze też juz poszły, z mBanku wiec juz masz na koncie :) prosze, daj znać kiedy paczka zostanie wysłana

Skomentuj

a nie chciałby ktoś odsprzedać 4 szt 8r ?? :P bo bym kupił jednak 8 szt

Skomentuj

Koszty wysyłki:
                                        1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
                                        2. damiani - 8 szt - 20zł
                                        3. daniel69 - 4 szt - 15zł
                                        4. pan_membran - 18 szt - 25zł
                                        5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
                                        6. Black - 4szt - 15zł

Paczki zostaną wysłane w poniedziałek, co bierze się z tego, ze muszę zorganizować jakieś kartony itp żeby to popakować.

---------- Post dodany o 14:55 ---------- Poprzedni post o 14:52 ----------

Pieniądze zostały zwrócone kolegom Pawel S. oraz sticky w kwocie a jakiej zostały mi wcześniej przelane.

Skomentuj

przepraszam, zagapilem sie, juz przelane z mBanku

Skomentuj

Czaruję...
                                          X