Ja chciałem zapytać czy Pan LuSzTi odebrał już głośniki?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie - Philips Ambilight rev.2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jutro jestem umówiony na odbiór.
---------- Post dodany o 13:24 ---------- Poprzedni post o 22:54 ----------
Mam dwie informacje. Jak to w takich przypadkach bywa, jedną dobrą i jedną złą.
Najpierw dobra - odebrałem głośniki.
Teraz zła - głośników jest mniej, sprzedający się przeliczył co do posiadanej ilości (co jest dość zrozumiałe bo rok temu miał tego ponad 10 000 sztuk).
Wygląda to tak, że są 44 sztuki o impedancji 8R i 12 sztuk o impedancji 4R. Dodatkowo głośniki dostałem praktycznie luzem, mam tylko kilka oryginalnych wytłoczek i jeden zmurszały karton, więc organizacja kartoników do spakowania tego i rozesłania może potrwać dłuższą chwilę.
Trzeba teraz przeorganizować listę. Na nową listę mogą wpisywać się tylko osoby z poprzedniej listy. Jeśli z jakichś przyczyn zostaną głośniki wtedy mogą się wpisywać inne osoby. Wszelkie kwestie finansowe zostaną omówione po nowym podziale dostępnej ilości głośników.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Dodam jeszcze, że jeden głośnik waży ok 750 gram. To tak dla wyliczenia kosztów wysyłki.
---------- Post dodany o 13:46 ---------- Poprzedni post o 13:45 ----------
Zamieszczone przez hermes Zobacz postaMogę przygarnąć 12sztuk 4R
Resztę zainteresowanych proszę o rozdzielenie między siebie głośników 8R.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hermes Zobacz postaMogę przygarnąć 12sztuk 4R
masz zamiar polaczyc 4 wooferki w jedna kolumne, wiec tobie lepiej bedzie zasilic 4r
no chyba ze bedziesz uzywal gotowych ampli to co innego
ja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscic
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hermes Zobacz postaMogę przygarnąć 12sztuk 4Rno to dla innych zostaja 8r i zabraknie 8 sztuk, kto nie dostanie?
ja oczywiscie wole 8R, i tak missiona bedzie trzeba tlumic
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaja tych glosnikow nie potrzebuje - tak wiec jakby mialo zabraknac to ja moge odpuscicZamieszczone przez sticky Zobacz postaNo to ewentualnie ja też mogę zrezygnować ze swoich 4 szt.
Zamieszczone przez damiani Zobacz postaLuSzTi podaj teraz ile za przesylke i bedzie kolejny problem z Twojej glowy
---------- Post dodany o 19:59 ---------- Poprzedni post o 22:05 ----------
Koszty wysyłki:
1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
2. damiani - 8 szt - 20zł
3. daniel69 - 4 szt - 15zł
4. pan_membran - 18 szt - 25zł
5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
6. Black - 4szt - 15złAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaJutro odeślę pieniążki.
Jak dla mnie możesz to wpłacić na jakies forumowe konto na utrzymanie forum czy cuś :P Wogole jest takowe konto?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz postaNa pewno jest skoro można otrzymać tytuł "Donator".marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Koszty wysyłki:
1. hermes + awaria - 18 szt - 25zł
2. damiani - 8 szt - 20zł
3. daniel69 - 4 szt - 15zł
4. pan_membran - 18 szt - 25zł
5. Jimy-Adi - 4 szt - 15zł
6. Black - 4szt - 15zł
Paczki zostaną wysłane w poniedziałek, co bierze się z tego, ze muszę zorganizować jakieś kartony itp żeby to popakować.
---------- Post dodany o 14:55 ---------- Poprzedni post o 14:52 ----------
Pieniądze zostały zwrócone kolegom Pawel S. oraz sticky w kwocie a jakiej zostały mi wcześniej przelane.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj