Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hi_aro - B

Skomentuj

Jak wygląda cena za obudowę?

Skomentuj

hi_aro - B
        Kac_zor -B

Skomentuj

Cena za obudowę prawdopodobnie bez zmian:)

Skomentuj

hi_aro - B
            Kac_zor -B
            mirfak-B

Skomentuj

hi_aro - B
              Kac_zor -B
              mirfak-B
              Krystian Markow - B

Skomentuj

Informacja
                Sytuacja wygląda następująco. Zamówienie chciałbym zrealizować jeszcze przed świętami:) Koszt jest podobny do tego co było wcześniej(kilka zł mniej). Mam w miarę dokładnie wszystko podliczone. Każdy dostanie jeszcze wiadomość na PW z dokładnymi informacjami.

Poprzednio niektórzy narzekali na srebrne śrubki, zamawiam więc czarne małe imbusy - różnicy w cenie nie widać a efekt wizualny jest estetyczniejszy:)

Skomentuj

Nie mam kontaktu tylko od kolegi BikerBo. Czekamy na niego i realizuje zamówienie

Lista:

Osoby na zielono - wpłaciły
                  Osoby na niebiesko - wysłane

Listę będę stale edytował. Gdyby ktoś nie dostał danych proszę o kontakt. Wpłaty najlepiej do końca tygodnia. Chce w weekend zamówić wszystko

1. BikerBo - 1 szt.
                  2. Kac_zor - 1 szt.
                  3. Miki - 1szt.
                  4. Krystian Markow - 1szt.
                  5. hi_aro - 1 szt.
                  6. mirfak - 1 szt.
                  7. dolphin123 - 1 szt.
                  8. brainlogout - 1 szt.

Skomentuj

Jeżeli jedna z osób zrezygnowała, a taki miałem "cynk" od brainlogout - jestem chętny za zakup.

Skomentuj

Powiem tak. Zdecydowałeś się jako pierwszy więc Kit rezerwuję Tobie na takiej zasadzie że jeżeli osoba która nie odpowiada nie odezwie się do mnie do wtorku to wtedy kit jest Twój.

---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post o 16:04 ----------

1. Sonik - 1 szt.
                      2. Kac_zor - 1 szt.
                      3. Miki - 1szt.
                      5. hi_aro - 1 szt.
                      6. mirfak - 1 szt.

7. dolphin123 - 1 szt.
                      8. brainlogout - 1 szt.

Skomentuj

brainlogout piszesz mi wiadomość prywatną, iż kit jest mój i prosisz o szybką wpłatę , tak aby innych nie blokować... Przelew wysłałem.
                        Teraz czytam oficjalnie, że sprawa dostępności kitu, za który już zapłaciłem rozwiąże się we wtorek. Czy to logiczne?

Skomentuj

Czytaj ze zrozumieniem. Pisalem ze czekam do wtorku na wiadomosc od kolegi BikerBo. odezwal sie tego samego dnia ze zrezygnowal wiec wyslalem Ci dane do przelewu.Teraz jest logicznie?

Skomentuj

Teraz jest bez pytań, dzięki.

Skomentuj

1. Sonik - 1 szt.
                              2. Kac_zor - 1 szt.
                              3. Miki - 1szt
                              5. hi_aro - 1 szt.
                              6. mirfak - 1 szt.
                              7. dolphin123 - 1 szt.
                              8. brainlogout - 1 szt

Rdzenie z Wurtha i Ferystera mam już w domu. Reszta wciąż w drodze.

Skomentuj

Panowie informuje że wszystko mam już w domu prócz diód i LGY 0,35 które powinny już być. Obudowy dotarły dziś za co powinniśmy wszyscy podziękować Bingantowi który się nimi zajął. Tak więc dziękuje Bingant!

W elektrycznym nie mieli przewodu w kolorze brązowym więc jest w kolorze czerwonym - to tak dla jasności.

Mam nadzieję że kable i diody dojadą dziś. Jeżeli nie wysyłka w poniedziałek.
                                Tak czy inaczej będziecie mieć na święta prezenty:)

Skomentuj

Witam, kiedy można się spodziewać wysyłki?
                                  Pozdrawiam

Skomentuj

O to samo chciałem zapytać.

Skomentuj

Miało być na święta, wielkie ciśnienie i pospiesznie, a tu lipa

Skomentuj

Kolego brainlogout,
                                        może łaskawie odezwał byś się. Odwiedzasz forum codziennie i nie masz czasu napisać jednego zdania.
                                        Zaufało Tobie kilka osób.
                                        Mam nadzieję, że nie jest to wielki wał drogowy.

Skomentuj

Witam. Przepraszam Panowie. Nie jest to wał. Wysyłki będą u was w tym tygodniu. Mieliśmy małe zamieszanie z obudowami. Chciałem zdążyć na święta no ale niestety nie wyszło. U Dolphina przesyłka już jest z tego co napisał - także proszę o cierpliwość i bez nerwów:)[COLOR="#696969"]
                                          Last edited by brainlogout; 07.01.2014, 22:29.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X