A czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat uziemiania obudowy ? W instrukcji podanej wcześniej obudowa nie jest uziemiana a w innym projekcie, który widziałem autor mówi o obowiązkowym uziemieniu obudowy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kolorem zielonym oznaczone zostały osoby od których zaksięgowałem wpłatę:
1) brainlogout - 1 KIT
2) mad'afaka - 1 KIT (bez 4 niebieskich gniazd)
3) isabel - 1 KIT
4) swiety1337 - 1 KIT
5) dolphin123 - 2 kity
6) sylvek - 1 KIT bez obudowy i gniazd
7) rafalkac - 1 KIT
8) kowalskp - 2 KIT,y bez obudowy i gniazd
9) awatar2000 - 2 KIT,y (jeden full opcja do złożenia, drugi złożony kompletny filtr)
10) scythe1123 - wersja lite (rdzenie do L1 + L2, + C1_1, C1_2 i przewody do cewek)
11) Najmad - 1 KIT (full opcja)
12) adam85 - 1 KIT bez obudowy
13)rafals - 2 KIT,y
Jeżeli o kimś zapomnialem i nie dostał danych do przelewu - proszę o powiadomienie.Last edited by brainlogout; 09.02.2015, 12:49.
Skomentuj
-
Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować lub odstąpić 1 kit jestem chętny
chyba że jeszcze jest możliwość dla spóźnialskich.... przelew od ręki :))iLast edited by krowaklara; 11.02.2015, 13:15.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez krowaklara Zobacz postaJeżeli ktoś chciałby zrezygnować lub odstąpić 1 kit jestem chętny
chyba że jeszcze jest możliwość dla spóźnialskich.... przelew od ręki :))i
Skomentuj
-
krowaklara oraz isabel dogadajcie się i dajcie mi znać :)
Kolorem zielonym oznaczone zostały osoby od których zaksięgowałem wpłatę:
1) brainlogout - 1 KIT
2) mad'afaka - 1 KIT (bez 4 niebieskich gniazd)
3) isabel - 1 KIT
4) swiety1337 - 1 KIT
5) dolphin123 - 2 kity
6) sylvek - 1 KIT bez obudowy i gniazd
7) rafalkac - 1 KIT
8) kowalskp - 2 KIT,y bez obudowy i gniazd
9) awatar2000 - 2 KIT,y (jeden full opcja do złożenia, drugi złożony kompletny filtr)
10) scythe1123 - wersja lite (rdzenie do L1 + L2, + C1_1, C1_2 i przewody do cewek)
11) Najmad - 1 KIT (full opcja)
12) adam85 - 1 KIT bez obudowy
13)rafals - 2 KIT,y
Skomentuj
-
Niestety Panowie. Nieplanowane opóźnienie. Mam już wszystko w domu, tudzież w drodze prócz płytek oraz rdzeni z Ferystera. PCB nie wiem kiedy będą a Feryster mówi że opóźnienie będzie kilku dniowe bo nie mają M16 i czekają na dostawę, przy czym pisałem do nich o tych rdzeniach dobre ponad półtora miesiąca temu :(
Mogę wysłać paczki w terminie a potem dosłać brakujący rdzeń oraz PCB ale chyba nie ma sensu :/
Skomentuj
-
Chociaż tyle rekompensaty za czas oczekiwania - w sumie uprzedzałem :)
Kilka rzeczy znalazłem taniej.
Feryster udzielił mi skromnego rabatu i sporo zakupiłem w większej ilości na zapas przez co było taniej.
PCB będzie 24 więć kilka kompletów (około 8) będę miał w zapasie gdyby zebrały się osoby :)
Nie na temat...Teraz jestem przez kilka tygodni na urlopie - będę składał kilka uniampów - mogę zrobić dla zainteresowanych zamówienie ale od razu chcę podkreślić że od zapisu do odbioru części nie może minąć więcej niż 2 tygodnie! Napiszę w wątku o zbiorowym na uni - musi być przynajmniej 9 osób poza mną żeby było znacznie taniej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTaaa, właśnie nie wiem czemu Altium mi świruje przy generowaniu gerberów. Te płytki to nowa rewizja i tutaj miało być ok :/
Skomentuj
Skomentuj