Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat uziemiania obudowy ? W instrukcji podanej wcześniej obudowa nie jest uziemiana a w innym projekcie, który widziałem autor mówi o obowiązkowym uziemieniu obudowy.

Skomentuj

Nie mam wiedzy na ten temat :( zapytam kogo trzeba i napisze jutro :) podejrzewam ze nie skoro w projekcie nie jest.

Skomentuj

Kolorem zielonym oznaczone zostały osoby od których zaksięgowałem wpłatę:

1) brainlogout - 1 KIT
        2) mad'afaka - 1 KIT (bez 4 niebieskich gniazd)
        3) isabel - 1 KIT
        4) swiety1337 - 1 KIT
        5) dolphin123 - 2 kity
        6) sylvek - 1 KIT bez obudowy i gniazd
        7) rafalkac - 1 KIT
        8) kowalskp - 2 KIT,y bez obudowy i gniazd
        9) awatar2000 - 2 KIT,y (jeden full opcja do złożenia, drugi złożony kompletny filtr)
        10) scythe1123 - wersja lite (rdzenie do L1 + L2, + C1_1, C1_2 i przewody do cewek)
        11) Najmad - 1 KIT (full opcja)

12) adam85 - 1 KIT bez obudowy
        13)rafals - 2 KIT,y

Jeżeli o kimś zapomnialem i nie dostał danych do przelewu - proszę o powiadomienie.
        Last edited by brainlogout; 09.02.2015, 12:49.

Skomentuj

Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować lub odstąpić 1 kit jestem chętny

chyba że jeszcze jest możliwość dla spóźnialskich.... przelew od ręki :))i
          Last edited by krowaklara; 11.02.2015, 13:15.

Skomentuj

Zamieszczone przez krowaklara Zobacz posta
            Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować lub odstąpić 1 kit jestem chętny

chyba że jeszcze jest możliwość dla spóźnialskich.... przelew od ręki :))i
            Ja mogę odstąpić jak jeszcze aktualne. Chociaż przelew już poszedł

Skomentuj

krowaklara oraz isabel dogadajcie się i dajcie mi znać :)

Kolorem zielonym oznaczone zostały osoby od których zaksięgowałem wpłatę:

1) brainlogout - 1 KIT
              2) mad'afaka - 1 KIT (bez 4 niebieskich gniazd)
              3) isabel - 1 KIT
              4) swiety1337 - 1 KIT

5) dolphin123 - 2 kity
              6) sylvek - 1 KIT bez obudowy i gniazd
              7) rafalkac - 1 KIT
              8) kowalskp - 2 KIT,y bez obudowy i gniazd
              9) awatar2000 - 2 KIT,y (jeden full opcja do złożenia, drugi złożony kompletny filtr)
              10) scythe1123 - wersja lite (rdzenie do L1 + L2, + C1_1, C1_2 i przewody do cewek)
              11) Najmad - 1 KIT (full opcja)

12) adam85 - 1 KIT bez obudowy
              13)rafals - 2 KIT,y

Skomentuj

Wpłacili wszyscy :) Większość części zamówiona :)

Nie wiem tylko jak wygląda sprawa krowaklara oraz isabel. Panowie?

Skomentuj

jesteśmy dogadani, mój przelew poszedł

Skomentuj

Niestety Panowie. Nieplanowane opóźnienie. Mam już wszystko w domu, tudzież w drodze prócz płytek oraz rdzeni z Ferystera. PCB nie wiem kiedy będą a Feryster mówi że opóźnienie będzie kilku dniowe bo nie mają M16 i czekają na dostawę, przy czym pisałem do nich o tych rdzeniach dobre ponad półtora miesiąca temu :(

Mogę wysłać paczki w terminie a potem dosłać brakujący rdzeń oraz PCB ale chyba nie ma sensu :/

Skomentuj

Czekamy solidarnie. Nie narażajmy siebie i Ciebie na koszta.

Skomentuj

Feryster obiecał że 14 rdzenie będą u mnie w domu bo 13.03 mają dostawę !
                        PCB na bank będą przed tym terminem :)

Skomentuj

Ufff :-)

Skomentuj

Brakuje tylko Płytek. Reszta już jest. Niewiem jak ale Feryster przysłał rdzenie przed obiecanym terminem :)

Z dobrych informacji ceny wyszły takie że przesyłka będzie kurierem a wszystkim uczestnikom zamówienia zwrócę po parę dych na konto :)

Skomentuj

Bardzo dobre wiadomości masz dla nas. Dzięki :thumbsup:

Skomentuj

Chociaż tyle rekompensaty za czas oczekiwania - w sumie uprzedzałem :)
                                Kilka rzeczy znalazłem taniej.
                                Feryster udzielił mi skromnego rabatu i sporo zakupiłem w większej ilości na zapas przez co było taniej.

PCB będzie 24 więć kilka kompletów (około 8) będę miał w zapasie gdyby zebrały się osoby :)

Nie na temat...
                                Teraz jestem przez kilka tygodni na urlopie - będę składał kilka uniampów - mogę zrobić dla zainteresowanych zamówienie ale od razu chcę podkreślić że od zapisu do odbioru części nie może minąć więcej niż 2 tygodnie! Napiszę w wątku o zbiorowym na uni - musi być przynajmniej 9 osób poza mną żeby było znacznie taniej

Skomentuj

Są i płytki:
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

I dalej niepocynowane pady?:P

Skomentuj

Taaa, właśnie nie wiem czemu Altium mi świruje przy generowaniu gerberów. Te płytki to nowa rewizja i tutaj miało być ok :/
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                        Taaa, właśnie nie wiem czemu Altium mi świruje przy generowaniu gerberów. Te płytki to nowa rewizja i tutaj miało być ok :/
                                        Jaką masz wersję? może na innej warstwie dla tych padów jest maska? Ewentualnie w ustawieniach pada musi być coś nie tak.

Skomentuj

Teraz to i tak już po ptokach :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X