Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    Są i płytki:
    Jaki koszt jednej płytki - pytam z ciekawości
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

OK 17zł razem z przygotowaniem dokumentacji produkcyjnej.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

:o Sądziłem że cena nie będzie wyższa niż 10zł zważywszy na to, że płytka jest mała i "nie ma" nadruku na drugiej stronie laminatu
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jest sporo wierceń o różnych średnicach, płytka wbrew pozorom nie jest taka mała. No i są tylko 24 sztuki. Sporo płaci się za przygotowanie produkcji.
          Prawdopodobnie przy np 100 sztukach zeszlibyśmy z ceną go ok 10zł.
          Last edited by LuSzTi; 17.03.2015, 08:40.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nastepna partie dajcie mi to wycenie:)

Nie mniej pytanie do organizatora, kiedy realizuje wysylki?

Skomentuj

Do końca tygodnia roboczego wszyscy będą mieć Kit,y w domach. Przepraszam wszystkich za wszystkie poślizgi czasowe. Nie tłumaczę się. Moja wina że to tyle trwa:/ Proszę o wyrozumiałość

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                Nastepna partie dajcie mi to wycenie
                http://www.prototypy.com/sites_pcbplugins/pcborder/58

Skomentuj

brancik proszę Cię... I Ty piszesz mi o jakości laminatów jak satland mni podsyłasz... :/

Skomentuj

Chyba jednak nie będzie to koniec tygodnia. Początek przyszłego na 100% !

Skomentuj

Mamy środę czyli połowa przyszłego tygodnia.
                      Czy zestawy zostały do nas wysłane?

Skomentuj

Panowie ja naprawdę bardzo was przepraszam. Nie spowalniam nic. Mam wszystko w domu od kilku tygodni prócz kondensatorów WIMY.
                        Nie mogę nic przyspieszyć bo nie ode mnie to zależy :(
                        Pisali że 23 kondy będą u mnie więc napisałem wam termin - WIM jednak nadal nie ma, więc i paczek w waszych domach niema :(

Doskonale rozumiem waszą frustrację, mnie też zaburza to urlopowy spokój, poza tym psuje mi to trochę opinię jeżeli takowa istnieje.

Po raz kolejny bardzo przepraszam za tak duże opóźnienie :(

Skomentuj

Proponuję odmówić skoro nie trzymają terminów i zakupić w tme od ręki, gdzie masz pewność że otrzymasz to dwa dni później od momentu zamówienia. I na prawdę te 2zł więcej wyjdzie na dobre, bo jak tak ma wyglądać każde zamówienie to nic człowiek nie zrobi.

Skomentuj

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                            poza tym psuje mi to trochę opinię jeżeli takowa istnieje.
                            Już nie. Żartowałem.

Skomentuj

Są wimy

Skomentuj

To slij asapem.

Skomentuj

Kolego brainlogout. Gdzie znajdują się przesyłki?

Skomentuj

Wyjeżdżaja we wtorek rano wszystkie razem. Nie dało się wczesniej

Skomentuj

Co znaczy nie dało się wcześniej? Czekałeś tylko na WIMY i z tego powodu nie wysyłałeś. Teraz się dowiadujemy że od kilku dobrych dni masz wszystko i jeszcze nie wysłałeś?
                                      Pół roku robić proste zamówienie..

Skomentuj

Tak jakbyś Ty wszystko od razu wysyłał. Ludzie mają też życie poza forum i są różne sytuacje, o których nie musisz wiedzieć.
                                        Skoro nie dało się wcześniej to się nie dało. Przestań marudzić.

Skomentuj

Na pewno nie trwałoby to pół roku to raz. Dwa, jak się bierze odpowiedzialność za zamówienie i pieniądze to i poinformować wypadałoby o opóźnieniach a nie pisać kolejne bzdury.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X