Zamieszczone przez LuSzTi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jest sporo wierceń o różnych średnicach, płytka wbrew pozorom nie jest taka mała. No i są tylko 24 sztuki. Sporo płaci się za przygotowanie produkcji.
Prawdopodobnie przy np 100 sztukach zeszlibyśmy z ceną go ok 10zł.Last edited by LuSzTi; 17.03.2015, 08:40.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNastepna partie dajcie mi to wycenie
Skomentuj
-
Panowie ja naprawdę bardzo was przepraszam. Nie spowalniam nic. Mam wszystko w domu od kilku tygodni prócz kondensatorów WIMY.
Nie mogę nic przyspieszyć bo nie ode mnie to zależy :(
Pisali że 23 kondy będą u mnie więc napisałem wam termin - WIM jednak nadal nie ma, więc i paczek w waszych domach niema :(
Doskonale rozumiem waszą frustrację, mnie też zaburza to urlopowy spokój, poza tym psuje mi to trochę opinię jeżeli takowa istnieje.
Po raz kolejny bardzo przepraszam za tak duże opóźnienie :(
Skomentuj
-
Zamieszczone przez brainlogout Zobacz postapoza tym psuje mi to trochę opinię jeżeli takowa istnieje.
Skomentuj
-
Tak jakbyś Ty wszystko od razu wysyłał. Ludzie mają też życie poza forum i są różne sytuacje, o których nie musisz wiedzieć.
Skoro nie dało się wcześniej to się nie dało. Przestań marudzić.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj