Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Scythe lica też powinna być u Ciebie w paczce :) Zamówiłem najpierw drut nawojowy, potem ponownie musiałem zamówić licę. Datego każdy dostaje to i to

Skomentuj

To te w żółtej izolacji to lica?

Skomentuj

Tak mówią :)

Skomentuj

brainlogout wysyłałeś pocztą? Priorytet czy zwykły:)?

Skomentuj

Yy. Trochę się pogubiłem. Lica przyszła (żółta otulina). To jest wszystko? Czy drut nawojowy też powinien przyjść ?

Skomentuj

Myślę że i tak każdy nawijał by licą. Jeśli bardzo Ci ten drut potrzebny to Ci go wyślę. Osoby z pierwszej tury wysyłek dostały to i to.

Skomentuj

Jest ok. Lica wystarczy :).
                Po prostu nie było to nigdzie jasno napisane. Stąd się lekko zmieszałem. Dzięki za licę.

Skomentuj

Siemka,

Mam prosbe, czy moglby ktos z Was wrzucic fotke pogladowa zlozonego Cleanera z uzyciem licy?

Skomentuj

mam pytanie co może być przyczyną lekkiego brumienia i rozgrzewania się mostka że topi termogluta?

Skomentuj

Zwarcie?

Daj jakieś foty

Skomentuj

Wydaje mi się że jest ok.

Skomentuj

Panowie ponawiam pytanie czy komuś oprócz mnie filtr brumi i smaży diody?
                          W pierwszej wersji miałem nawinięte cewki drutem nawojowym teraz licą i jest tak samo, a może ten typ tak ma i tak powinno być?

Skomentuj

Używam non-stop od dwóch lat i nic się nie smaży, grzeje ani nie brumi.
                            Sprawdź kondensatory elektrolityczne i pozostałe elementy. Jeżeli to nie wina montażu to na pewno któryś element jest walnięty.

Skomentuj

Ja nie mogę dobrać włącznika do obudowy. Możecie mi dać linka do tego który była zamawiany w zbiorowym zamówieniu i pasuje idealnie bez luzów?

Skomentuj

Sorki za refleks.
                                Ten co przyszedł z zestawem ma luzy, ale jak rozchylisz nóżki z tworzywa i udpowiendio rozmieścisz wewnątrz kable, to jest git.

Walna priv do brainlogout'a on się zajmował zamówieniem.

Skomentuj

Witam. Po pierwsze dziękuje za realizacje zamówienia!
                                  Po drugie: ma ktoś jakiś patent na lutowanie tej licy? To nie takie hop siup gogle mówi coś o użyciu aspiryny... ale nie próbowalem jeszcze.

Skomentuj

Witam!
                                    Jestem od niedawna forumowiczem na diyaudio, ale od dłuższego czasu poszukuję listwy sieciowej.
                                    Natrafiłem na wątek Yoshiego, później na wasz.
                                    Mam pytanie. Czy nie ma ktoś wolnej jednej płytki PCB?. Bardzo chętnie odkupię, bo to mnie trochę ogranicza, z resztą powinienem sobie poradzić.
                                    Pozdrawiam
                                    Rafa27

Skomentuj

Również byłbym zainteresowany PCB oraz rdzeniami :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kolmen Zobacz posta
                                        Również byłbym zainteresowany PCB oraz rdzeniami :)
                                        Też był bym chętny :)
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Się dopisuje

Skomentuj

Czaruję...
                                          X