hi_aro - B
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
InformacjaSytuacja wygląda następująco. Zamówienie chciałbym zrealizować jeszcze przed świętami:) Koszt jest podobny do tego co było wcześniej(kilka zł mniej). Mam w miarę dokładnie wszystko podliczone. Każdy dostanie jeszcze wiadomość na PW z dokładnymi informacjami.
Poprzednio niektórzy narzekali na srebrne śrubki, zamawiam więc czarne małe imbusy - różnicy w cenie nie widać a efekt wizualny jest estetyczniejszy:)
Skomentuj
-
Nie mam kontaktu tylko od kolegi BikerBo. Czekamy na niego i realizuje zamówienie
Lista:
Osoby na zielono - wpłaciły
Osoby na niebiesko - wysłane
Listę będę stale edytował. Gdyby ktoś nie dostał danych proszę o kontakt. Wpłaty najlepiej do końca tygodnia. Chce w weekend zamówić wszystko
1. BikerBo - 1 szt.
2. Kac_zor - 1 szt.
3. Miki - 1szt.
4. Krystian Markow - 1szt.
5. hi_aro - 1 szt.
6. mirfak - 1 szt.
7. dolphin123 - 1 szt.
8. brainlogout - 1 szt.
Skomentuj
-
Powiem tak. Zdecydowałeś się jako pierwszy więc Kit rezerwuję Tobie na takiej zasadzie że jeżeli osoba która nie odpowiada nie odezwie się do mnie do wtorku to wtedy kit jest Twój.
---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post o 16:04 ----------
1. Sonik - 1 szt.
2. Kac_zor - 1 szt.
3. Miki - 1szt.
4. Krystian Markow - 1szt.
5. hi_aro - 1 szt.
6. mirfak - 1 szt.
7. dolphin123 - 1 szt.
8. brainlogout - 1 szt.
Skomentuj
-
Panowie informuje że wszystko mam już w domu prócz diód i LGY 0,35 które powinny już być. Obudowy dotarły dziś za co powinniśmy wszyscy podziękować Bingantowi który się nimi zajął. Tak więc dziękuje Bingant!
W elektrycznym nie mieli przewodu w kolorze brązowym więc jest w kolorze czerwonym - to tak dla jasności.
Mam nadzieję że kable i diody dojadą dziś. Jeżeli nie wysyłka w poniedziałek.
Tak czy inaczej będziecie mieć na święta prezenty:)
Skomentuj
-
Witam. Przepraszam Panowie. Nie jest to wał. Wysyłki będą u was w tym tygodniu. Mieliśmy małe zamieszanie z obudowami. Chciałem zdążyć na święta no ale niestety nie wyszło. U Dolphina przesyłka już jest z tego co napisał - także proszę o cierpliwość i bez nerwów:)[COLOR="#696969"]Last edited by brainlogout; 07.01.2014, 22:29.
Skomentuj
Skomentuj