Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
    nie widze problemu, skad te nerwy
    Nawet jeśli jestem impulsywny to niekonfliktowy więc; to jeszcze inaczej:

Ułatwię zadanie. Nie muszę mieć tych traf, mogę zrezygnować (...) Zostaję mi wtedy 5szt. PCB zmienił bym to tylko na 4szt. ale co z resztą mojej kasy benek która poleciała co Ciebie, ogarniesz to tak, połapiesz się?

Skomentuj

dopisalismy do regulaminu ze kolejnosc ma znaczenie, lecz w tym konkretnym przypadku (to ze lista zostala dodana manualnie w trakcie trwania tematu z "reczna" lista) pozostaje tylko sie dogadac - bo niby jak inaczej koledzy?

iron: polecam konto internetowe :P

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
        iron: polecam konto internetowe :P
        dziękuję

Skomentuj

ir0nhide, poczekajmy do 15 i wtedy zobaczymy co i jak. Samemu jest mi głupio no ale co poradzić, wszystkim nie dogodzę
          P.S. Mam Twoją wpłatę

Skomentuj

Ja biorę jedno, bo miałem spory wydatek, więc sobie nie mogę pozwolić na dwa, więc teoretycznie jedno trafo jest dla Ciebie ir0nhide.
            PS według starej listy łapię się na 17-ste ostatnie trafo :)
            Last edited by scythe1123; 10.07.2013, 19:11.

Skomentuj

Ja jestem na 7 miejscu z 2 trafami (tyle potrzebuje do monobloków). Jestem zdecydowany i czy mam przelewać te pieniądze czy nie??

Edit: Dobra poczytałem temat wstecz, przelewam zaraz pieniażki i przesyłam na priva adres

Skomentuj

uuu - ale wtopa :/

benek, ja jeszcze nie wplacilem (zapomnialem, zaraz moge wplacic) i to trafo nie jest mi pilnie potrzebne. przydatne, ale nie potrzebne
                wiec teraz pytanie - wplacac czy juz zabraklo?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  wplacac czy juz zabraklo?
                  Przydało by się jakoś zaznaczyć na liście osoby, które już zapłaciły i ile sztuk zostało. Każdy wiedziałby czy ma jeszcze szanse na trafo.

Skomentuj

Zamieszczone przez etaks Zobacz posta
                    Przydało by się jakoś zaznaczyć na liście osoby, które już zapłaciły i ile sztuk zostało. Każdy wiedziałby czy ma jeszcze szanse na trafo.
                    Zaznaczę po godz 12 bo wtedy przychodzą przelewy. Generalnie robimy tak jak pisałem, czyli do 15.07 przelewy i zobaczymy co dalej. Chyba że ktoś się wycofuje to kolejka idzie dalej

---------- Post dodany o 12:07 ---------- Poprzedni post o 08:23 ----------

Wpłaty mam od następujących osób (pogrubione):
                    1. Meteo - Telto 100VA 2x24V - 4szt, +PCB 2szt
                    2. tktomek - - Telto 100VA 2x24V - 2szt. + PCB - 1szt.
                    3. etaks - Telto 100VA 2x24V - 1szt, + PCB 2szt
                    4. dolphin123 - Telto 100VA 2x24V 2szt. i PCB 1szt.
                    5. Pawel S. - Telto 100VA 2x24V - 1szt. (jednak nie widze zastosowania wiekszej ilosci)
                    6. scythe1123 - Telto 100VA 2x24V - 1-2szt.
                    7. madelektronik - Telto 100VA 2x24V - 2szt.
                    8. Bajor23 - Telto 100VA 2x24V 2szt.
                    10. dominikstein - Telto 100VA 2x24V 1szt.
                    11. ir0nhide - Telto 100VA 2x24V - 2szt. + PCB 5szt.
                    12. piglet11 - Telto 100VA 2x24V - 2szt.
                    13. AdamAudio - Telto 100VA 2x24V - 2szt.
                    14. borys - Transformator toroidalny 2x24V 2szt

razem za 19 traf... Panowie, będę musiał po prostu komuś oddać kasę i odesłać z kwitkiem :(

Skomentuj

Jakbyś mógł to dopisz mi to jedne PCB i zaznacz jedno trafo.

Skomentuj

Można jeszcze pcb zamawiać?

Skomentuj

Dodatkowo mam wpłatę od Bajor23. Panowie: tktomek oraz dominikstein wy jeszcze się łapiecie na trafa a tylko od was nie mam wpłat. Dalej je chcecie?

Zamieszczone przez ejanek Zobacz posta
                          Można jeszcze pcb zamawiać?
                          Nie

Skomentuj

Nie było mnie parę dni, a przelew miałem dzisiaj zrobić. Mogę zrezygnować z 1szt. Robić przelew, czy już nie wystarczy?

Skomentuj

Czy wystrczy? Wyszło, że nie, ale dla Ciebie według ustaleń powinno, gdyż miała zdecydować kolejność na liście :)

Skomentuj

Tak jak obiecałem dzisiaj ostatecznie zamykamy listę i robimy przydział. Brak przelewu i info od dominikstein więc wypada z listy. tktomek pisał o 9 że przelew poszedł ale za 1 trafo. Trafa będę mieć jutro lub pojutrze. Wysyłki najprawdopodobniej pod koniec tego tygodnia. W wolnej chwili (dziś albo jutro) wszystko sobie poukładam i przeliczę i podam info do kogo trafa jadą a komu zwracam kasę. Na razie tyle.
                                Proszę śledzić informacje w tym wątku

---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post o 12:19 ----------

Policzyłem sobie wszystko i następujące osoby dostaną trafa:
                                1. Meteo - Telto 100VA 2x24V - 4szt, +PCB 2szt 10zł
                                2. tktomek - - Telto 100VA 2x24V - 1szt. + PCB - 1szt. 2.5zł
                                3. etaks - Telto 100VA 2x24V - 1szt, + PCB 2szt 2.5zł
                                4. dolphin123 - Telto 100VA 2x24V 2szt. i PCB 1szt. 1zł (wysyłka 14zł)
                                5. Pawel S. - Telto 100VA 2x24V - 1szt. 2.5zł
                                6. scythe1123 - Telto 100VA 2x24V - 1szt. + 1 PCB 2.5zł
                                7. madelektronik - Telto 100VA 2x24V - 2szt.
                                8. Bajor23 - Telto 100VA 2x24V 2szt.
                                9. ir0nhide - Telto 100VA 2x24V - 2szt. + PCB 5szt.

dodatkowo zostało jedno więc piglet11 łapiesz się na jedna sztukę. Chcesz ją a resztę kasy zwrócić ci czy odpadasz i chcesz całą kasę?
                                Przy liście dopisałem kto ile ma dopłacić za krążki mocujące lub za wysyłkę. Nie ma możliwości nie brać krążków gdyż mi one kompletnie nie potrzebne.
                                pozostałe osoby czyli borys oraz AdamAudio proszę na PW dane do przelewu to zwrócę wam pieniądze.

Skomentuj

Biorę jedno trafo.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    2,5zl doplata, 2,5zl koszt przelewu na poczcie

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      2,5zl doplata, 2,5zl koszt przelewu na poczcie
                                      Przez internet za darmo :P

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                        Nie na temat...

Przez internet za darmo :P
                                        O ile ma się konto z darmowymi przelewami lub w tym samym banku

Skomentuj

Nie na temat...
                                          placenie na poczcie to wg mnie glupota. tam przelewy sa realizowane strasznie dlugo. dluzej bylo tylko wtedy jak raz skusilem sie zrobic przelewy w "zlotowce" - 2 tygodnie chyba szlo :/

kasa doplacona

Skomentuj

Czaruję...
                                          X