Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
    ościu ma jeszcze moduły do suba na jednym TDA, pytał czy są chętni. Wyglądają tak: cena 5zł
    Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    pozadnie brzmiacy TDA7294 z filtrem.
    No to biorę

benek jak będziesz miał konkretne dane z cenami (włącznie z wysyłką) to zapodaj jeszcze przed zamknięciem listy. Jak sprawdzę budżet po 10`tym i sobie policzę to może jeszcze z jedno trafo bym wziął.

Skomentuj

Zamieszczone przez kamil4772 Zobacz posta
      jaki koszt wysyłki?
      Zależny od ilości, przesyłka pocztą polską

Skomentuj

Mam już 4 pierwsze sztuki dla siebie. Rozmiar to 9x4cm, trafa są nowe. Sory za jakość zdjęcia ale śpieszyło mi się
        Załączone pliki

Skomentuj

Jedno trafo waży ok 1.5kg więc koszt wysyłki to 11zł paczką ekonomiczną. 2-3 trafa to 13zł ekonomiczną

Skomentuj

benek161, to kiedy finalizujemy zamówienie?

Skomentuj

czytaj post #50

Skomentuj

dzięki, przeczyłem ten wpis

Skomentuj

Bardzo proszę o aktualizację i wpisywanie się na listę do JUTRA wieczór (zwłaszcza osoby które nie określiły dokładnej ilości). Jutro roześle PW z danymi do wpłaty. Czas na przelew jest do poniedziałku rano ale prosiłbym żeby zrobić to jak najszybciej gdyż mam następny tydzień wolny i chciałbym zamknąć temat do końca następnego tygodnia (wysyłki do Was). Po wpłacie pieniędzy proszę o zwrotne PW z danymi do wysyłki. Na razie tyle, proszę śledzić na bieżąco temat

Skomentuj

Informacja
                    dopisalem przed chwila maly addon - jak sobie wejdziesz w widok listy z adresami, to obok nicka masz [PW], klikniecie w to otwiera okno nowej wiadomosci do usera - winno to ulatwic i przyspieszyc nieco "prace"

Skomentuj

Uwaga ważne!
                      Kontaktowałem się z gościem i okazało się że ma teraz tylko 17 sztuk tych traf a na początku miał ok 40 (reszte sprzedał). A więc nie dla wszystkich starczy :( W takim bądz razie najopdowiedniejsze będzie chyba stara zasada, kto pierwszy ten lepszy. Te osoby które pierwsze wpłacą mi pieniądze dostaną trafa, reszta niestety nie.
                      Mam wpłaty od:
                      - meteo
                      - adamaudio
                      - borys
                      - etaks
                      razem za 9 traf
                      Bardzo was przepraszam ale sytuacja niezależna ode mnie :(

---------- Post dodany o 13:40 ---------- Poprzedni post o 13:30 ----------

I jeszcze jedna rzecz. Trafa są gołe czyli nie mają krążków mocujących. Za każde mocowanie trzeba dopłacić 2.5zł więc cena jednego trafa wychodzi 32,5zł!

Skomentuj

W takim bądz razie najopdowiedniejsze będzie chyba stara zasada, kto pierwszy ten lepszy. Te osoby które pierwsze wpłacą mi pieniądze dostaną trafa, reszta niestety nie.
                        Wydaje mi się, że lista na forum jest od tego? Nie wszyscy mają w tym samym banku i tym samym od razu nie będziesz miał przelewu (następnego dnia), nawet jak wykonały go szybciej niż osoby mające to samo konto co Ty.
                        Przykład.
                        Mogę wpłacić kasę dzisiaj o 12.00, ale nie mam konta w tym samym banku co Ty, a i tak jutro z rana otrzymasz wpłatę.
                        Osoba kolejna z listy, która wg niej nie łapie sie już w zamówienie wykonuje przelew o 13.00, ale ma w tym samym banku konto i tym samym zaksięgujesz tego gościa wpłatę zaraz po wykonaniu przelewu bankowego.

Skomentuj

benek troche niekonkretny ten twoj kontrachent ,ja odpadam poczekam na lepsza okazje

Skomentuj

Zamieszczone przez rumunn95 Zobacz posta
                            benek troche niekonkretny ten twoj kontrachent
                            Wiem ale co poradzić :/

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                            Wydaje mi się, że lista na forum jest od tego? Nie wszyscy mają w tym samym banku i tym samym od razu nie będziesz miał przelewu (następnego dnia), nawet jak wykonały go szybciej niż osoby mające to samo konto co Ty.
                            Ktoś kto dziś zrobi przelew na pewno jutro będe mieć pieniądze. Założyłem już kase (jeszcze sprzeda reszte...) i nie chce zostać na lodzie. Nie chce robić selekcji, dla mnie sytuacja też głupia ale muszę jakoś temat rozwiązać

Skomentuj

Napisałeś termin wpłat i bądź konsekwentny. Nie wszyscy czytają co dwie trzy godziny jakie zmiany wprowadzasz. Jeśli nie wpłaci Ci ktos w terminie to następny w kolejce zrobi to na pewno szybko. Organizując grupowe zamówienie trzeba wziąć pod uwagę takie czynniki i trzeba mieć alternatywę a nie patrzeć tylko na swoje widzi mi się. Jest lista wykonana nie bez powodu i jej się trzymajmy.

W gronie moderatorów przedyskutuję tą sytuację, aby w przyszłości nie było podobnych wałków.

Skomentuj

Kontaktowałem się z gościem i okazało się że ma teraz tylko 17 sztuk tych traf a na początku miał ok 40
                                Na Allegro sprzedawał je cały czas i to było raczej do przewidzenia, sam wziąłem od niego 3 sztuki z mocowaniem po 31 PLN jeden (wygrałem aukcję).

Teraz wystawił 7 sztuk drożej i widać, że ludzie licytują więc nie dziwię się, że nie chce sprzedawać taniej :)

Skomentuj

W gronie moderatorów przedyskutuję tą sytuację, aby w przyszłości nie było podobnych wałków.
                                  Chłopie, nie mam zamiaru tu nikogo oszukiwać więc powstrzymaj sie z takimi osądami...
                                  A więc tak, pieniądze wpłacają (tak jak było do 15.07 do południa) pierwsze 9 osób z listy (rumunn95 powiedział że odpada więc łapie się dominikstein).
                                  Jeśli do 15 nie będę miał wpłat automatycznie wskakują osoby na kolejnych pozycjach. Dla tych dla których nie starczy traf, oddaje kasę

Skomentuj

I tak właśnie powinno to wyglądać jak opisałeś.

Skomentuj

Wydaje mi się, że lista na forum jest od tego?
                                      Chyba sobie jaja robicie !!! No to będzie dym...
                                      Według starej ("analogowej"/pierwszej) listy jestem DRUGI na niej!!!! a Ciebie dolphin na niej nie ma, to nie moja wina, że nowy mechanizm zamówień (BOT) jest upośledzony! Od początku tego tematu jestem zainteresowany - byłem wcześniej od niektórych którzy to są przede mną na liście (BOT`a) Total Crap.

Napisałeś termin wpłat i bądź konsekwentny. Nie wszyscy czytają co dwie trzy godziny jakie zmiany wprowadzasz.
                                      Właśnie wróciłem z banku PKO gdzie stałem w kolejce 40min! Wpłaciłem na podane przez Ciebie konto 105zł benek, co teraz jeśli nie łapię się? (...) Nie prowadzę konta, odeślesz przekaz pocztowy na swój koszt. ?
                                      Panowie a może sprawiedliwie będzie jak nikt nie będzie stratny i każdy dostanie przynajmniej po jednej szt. ?
                                      Nie chce tych krążków mocujących czy jakoś tak ( mam puszki na ten wymiar trafo który podawałeś....), to ile samo trafo kosztuje w końcu ?

Skomentuj

No i widzicie Panowie. Takiej sytuacji chciałem uniknąć, dlatego postawiłem sprawę jasno, aby określić pewne rzeczy.
                                        Nie robi się tego na końcu tylko na początku zamówienia.
                                        Co do mechanizmu- wszedł w porę zamówienia i nic na to nie poradzę, że tamta lista się z tą gryzie. Wiedziałem, że ten mechanizm ruszy z tym zamówieniem, dlatego nie zapisywałem się w innym wątku. A uwierz mi ironhide, byłbym szybciej zapisany...

Skomentuj

poprzednia lista do obecnej ma sie nijako, tu zapisaliscie sie na nowo i dlatego kolejnosc jest inna - musicie sie dogadac i tyle, a ze nie to jest CRAP

---------- Post dodany o 18:14 ---------- Poprzedni post o 18:08 ----------

a ze wyszla sytuacja jaka wyszla, pojawil sie wam problem - przy nieograniczonej ilosci tego problemu by nie bylo, tak wiec tak jak pisalem - dogadajcie sie kto dostaje wedlug kolejnosc i tyle ;]
                                          nie widze problemu, skad te nerwy

Skomentuj

Czaruję...
                                          X