Pisałem do gościa kilka razy ale dalej głucho, wali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila, może wy będziecie mieli więcej szczęścia bo ja nie mam siły do niego :/ zestawynaprawcze@gmail.com
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postawali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila
A serio to co teraz? ktoś może może skontaktować się z SW ?
Skomentuj
-
Aj tam
Panowie co to może być te PR1 na płytce? Posiada aż sześć pinów, z czego są łączone w pary.
Generalnie jest podłączone do masy, sygnału wejściowego, i przez rezystor do opampa IN -
Jak się domyślam odpowiada to za stand by tego TDA. ale co to za przełącznik?
http://imageshack.com/scaled/large/826/n4gc.png
Last edited by Meteo; 25.08.2013, 13:31.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaZ całym szacunkiem, ale widać, że osoba która prowadziła grupowe zamówienie, nie potrafi go zorganizować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaA uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami.
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaZamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaA uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami. Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaSkoro operujesz cudzymi pieniędzmi, to wypadałoby najpierw być pewnym tego co się robi. Schemat dla danej pcb to chyba podstawa, nie sądzisz? Mi nie zależy na tym 5zł, bardziej na tym, aby takie sytuacje nie miało miejsca. Trzeba było tych pcb nie ściągać i byłoby ok. Teraz Twoim problemem jest od gościa zaciągnąć schemat.
Skomentuj
-
raven1985 heh a ja chciałem Ci już priv pisać, czy byś tego nie rozkminił może. Sam wlepiałem się trochę w tą płytkę,ale ja się na tym nie znam i się zgubiłem za wzmacniaczem - ten chyba zdaje się jest taki jak w .pdf kostki TDA (ideowy) to nie powinno być problemem chyba, gorzej w opkach-filtrach.
Jak mi się dzisiaj uda to zrobię skan tej płytki.
---------- Post dodany o 18:08 ---------- Poprzedni post o 15:40 ----------
Nie zdążyłem niestety zeskanować, ale naświetliłem płytkę może to coś pomoże/ułatwi sprawę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez etaks Zobacz postaO widzę, że Iron mnie uprzedził
Skomentuj
Skomentuj