Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pisałem do gościa kilka razy ale dalej głucho, wali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila, może wy będziecie mieli więcej szczęścia bo ja nie mam siły do niego :/ zestawynaprawcze@gmail.com

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
      wali w przysłowiowe jajco... Jak coś podaje do niego meila
      podaj lepiej adres, spale mu psa i zjem chatę... :razz:
      A serio to co teraz? ktoś może może skontaktować się z SW ?

Skomentuj

Z całym szacunkiem, ale widać, że osoba która prowadziła grupowe zamówienie, nie potrafi go zorganizować. Skoro kupujemy kota w worku to będzie trzeba z tego wycągnąć konsekwencje, aby nie było w przyszłości podobnych sytuacji.

Skomentuj

A to już druga wpadka związana z tym zamówieniem...

Skomentuj

Aj tam
            Panowie co to może być te PR1 na płytce? Posiada aż sześć pinów, z czego są łączone w pary.
            Generalnie jest podłączone do masy, sygnału wejściowego, i przez rezystor do opampa IN -
            Jak się domyślam odpowiada to za stand by tego TDA. ale co to za przełącznik?
            http://imageshack.com/scaled/large/826/n4gc.png
            Last edited by Meteo; 25.08.2013, 13:31.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Z całym szacunkiem, ale widać, że osoba która prowadziła grupowe zamówienie, nie potrafi go zorganizować.
              A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami. Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!

Skomentuj

A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami.
                Stary, ale kto ma świecić oczami? My? Ty organizowałeś zamówienie i Ty za nie odpowiadasz.

Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
                Zamknij temat a klienci niech radzą sobie sami... super podejście.

Skomentuj

A uważasz że co powinienem zrobić? Jechać do Wrocławia i szukać gościa? Obiecał że będzie schemat i teraz ja musze świecić oczami przed wami. Zamknij ten temat i koniec, ja sie już nie będę zajmować zbiorowymi zamówieniami!!
                  Skoro operujesz cudzymi pieniędzmi, to wypadałoby najpierw być pewnym tego co się robi. Schemat dla danej pcb to chyba podstawa, nie sądzisz? Mi nie zależy na tym 5zł, bardziej na tym, aby takie sytuacje nie miało miejsca. Trzeba było tych pcb nie ściągać i byłoby ok. Teraz Twoim problemem jest od gościa zaciągnąć schemat.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                    Skoro operujesz cudzymi pieniędzmi, to wypadałoby najpierw być pewnym tego co się robi. Schemat dla danej pcb to chyba podstawa, nie sądzisz? Mi nie zależy na tym 5zł, bardziej na tym, aby takie sytuacje nie miało miejsca. Trzeba było tych pcb nie ściągać i byłoby ok. Teraz Twoim problemem jest od gościa zaciągnąć schemat.
                    Skoro ktoś mi mówi że schemat jest i go dostanę to czemu mam mu nie wierzyć? A nie przyszło do głowy że dla mnie też jest to niezręczna sytuacja? Myślisz że na złość wam robię?

Skomentuj

Jak zrozumiesz o co chodzi to podyskutujemy.

Skomentuj

Kurczątko, czyli wychodzi na to że płytki do śmietnika?
                        Potrzebuje panel do suba, nie przypuszczałem że tak wyjdzie, bo bym dawno go już kupił :/

Skomentuj

dajcie foto z obu stron tej płytki.
                          Podam wam schemat i wartości elementów (chociaż chwile to zajmie ) :cool:

Skomentuj

Jak będę w domu to wrzucę fotki.

Skomentuj

Zdjęcia średnio wychodzą bo pogoda beznadziejna. Gdyby potrzebne było jakieś zbliżenie to daj znać.

Skomentuj

raven1985 heh a ja chciałem Ci już priv pisać, czy byś tego nie rozkminił może. Sam wlepiałem się trochę w tą płytkę,ale ja się na tym nie znam i się zgubiłem za wzmacniaczem - ten chyba zdaje się jest taki jak w .pdf kostki TDA (ideowy) to nie powinno być problemem chyba, gorzej w opkach-filtrach.

Jak mi się dzisiaj uda to zrobię skan tej płytki.

---------- Post dodany o 18:08 ---------- Poprzedni post o 15:40 ----------

Nie zdążyłem niestety zeskanować, ale naświetliłem płytkę może to coś pomoże/ułatwi sprawę

Skomentuj

. .
                                  Załączone pliki

Skomentuj

Jeszcze takie coś udało mi się zrobić:

O widzę, że Iron mnie uprzedził

Skomentuj

Zamieszczone przez etaks Zobacz posta
                                      O widzę, że Iron mnie uprzedził
                                      To nic, a nawet dobrze, bo ty zrobiłeś to w jeszcze lepszej jakości. :thumbup:

Skomentuj

próbowałem skanować ale jakość wyszła fatalna. Przyłożyłem do monitora na białe tło i wyszło całkiem nieźle. Na jednej fotce w miarę widać i ścieżki i rozkład elementów.

Skomentuj

ok będę rzeźbił

---------- Post dodany o 10:36 ---------- Poprzedni post o 10:34 ----------

a wiecie który to sub stx ? jak wygląda od niego panel tylny ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X